dorcia2 Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Kochani, proszę o potwierdzenie wpływu pieniążków z moich 4 bazarków , dziękuję Quote
asikowska Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Dorcia2 bardzo dziękujemy:) otrzymałam 125 zł 09.01.2017 w tym 32 zł z bazarku szkolnego i 93 zł z bazarku czekoladowego oraz 58 zł 02.01.2017 w tym 11 zł z bazarku ciuszkowego i 47 zł z bazarku rekwizyty Quote
mar.gajko Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Drogie Panie, bardzo prosze o wsparcie 200 zł dla tego staruszka On-ka, pogryzionego, zastraszonego ze schroniska w Zamościu. Ma szanse opuścić schron. Jeżeli przyznacie nam wsparcie, będzie na początek na badania i przetrzymanie w Gabinecie weterynaryjnym. Quote
asikowska Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 jestem za przyznaniem pomocy dla staruszka Onka Quote
mar.gajko Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 14 minut temu, asikowska napisał: jestem za przyznaniem pomocy dla staruszka Onka Staruszek dziękuje. BARDZO. Quote
Monika z Katowic Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 49 minut temu, asikowska napisał: jestem za przyznaniem pomocy dla staruszka Onka Ja takze jestem za przyznaniem pomocy w kwocie 200 zł dla Onka. Quote
Jolanta08 Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 Bardzo proszę o pomoc dla starszej suni wyciągniętej ze schroniska w wysokości 200 zł .Sunia potrzebuje pieniędzy na diagnostykę,leczenie Quote
Monika z Katowic Posted February 3, 2017 Author Posted February 3, 2017 9 godzin temu, Jolanta08 napisał: Bardzo proszę o pomoc dla starszej suni wyciągniętej ze schroniska w wysokości 200 zł .Sunia potrzebuje pieniędzy na diagnostykę,leczenie Jestem za przyznaniem pomocy tej biednej suni w kwocie 200 złotych. Quote
Jolanta08 Posted February 3, 2017 Posted February 3, 2017 46 minut temu, Monika z Katowic napisał: Jestem za przyznaniem pomocy tej biednej suni w kwocie 200 złotych. Moniko bardzo dziękuję Quote
Kejciu Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Dnia 2017-01-20 o 12:58, asiuniab napisał: bardzo proszę o wsparcie Frania jednego z podopiecznych kwiaciarenki z wątku poniżej Franio jest chory na wątrobę w tej chwili dostaje hepatil, GeriatiVet i UdinoVet przydałby się puszki Mokre dla wątrobowa, on mało ząbków Franio - ma około 15-16 lat i problemy z pęcherzem i nietrzymaniem moczu - ma dosłownie kilka zębów więc jeśli chodzi o żywienie to tylko puszki lub miękkie gotowane jedzenie - namoczoną suchą karmą też nie pogardzi proszę o wsparcie w kwocie 150 zł Karma zawieziona w ubiegłą sobotę - przepraszam ale mam sesję nie miałam kiedy wstawić zdjęć obiecuję szybko się poprawić :) Quote
asikowska Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 proszę o dane do przelewów na pw dla suni i staruszka onka Quote
mar.gajko Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 2 minuty temu, asikowska napisał: proszę o dane do przelewów na pw dla suni i staruszka onka Bardzo proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, jak chodzi o staruszka On-ka. Nie chcieli go wydać, bo nagle chory się okazał i operacje mu tam zrobili. Możę w czwartek go wypuszczą. A nie chcemy na razie brać pieniążków dopóki nie jest już wolny i pod naszą opieką. Raz jeszcze dzięki. Quote
Kejciu Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Poniżej potwierdzenie wydania pieniążków na karmę dla Frania pod opieką Kwiaciarenki link wątku: Quote
Tola Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Dnia 7.02.2017 o 21:50, asikowska napisał: proszę o dane do przelewów na pw dla suni i staruszka onka Bardzo dziękujemy! Podsyłam dane do przelewu dla oneczki. Quote
malagos Posted February 15, 2017 Posted February 15, 2017 Dnia 8.02.2017 o 21:54, Tola napisał: Bardzo dziękujemy! Podsyłam dane do przelewu dla oneczki. Potwierdzam i bardzo dziękuję za 200 zł dla ONeczki, która jest u mnie na bdt :) Quote
asiuniab Posted February 16, 2017 Posted February 16, 2017 witajcie cioteczki, bardzo proszę o wsparcie dla Yody, który jest na bdt u tamb, takiego oto dziadeczka: tu Jego stary wątek: a tu wątek zbiorowy wszystkich tymczasów tamb: poproszę o przyznanie 150 zł wsparcia, Yoda, jest bardzo słaby ale stan jest stabilny:) w przypadku Yody pomoc poszłaby na puszki i podkłady. W razie pogorszenia na weterynarza. Quote
arim Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Nie wiem ,czy jest założony wątek . Eva2460 potrzebuje naszej pomocy! https://www.facebook.com/events/1872518163037764/?active_tab=discussion Quote
Jolanta08 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Dnia 2017-02-16 o 09:51, asiuniab napisał: witajcie cioteczki, bardzo proszę o wsparcie dla Yody, który jest na bdt u tamb, takiego oto dziadeczka: tu Jego stary wątek: a tu wątek zbiorowy wszystkich tymczasów tamb: poproszę o przyznanie 150 zł wsparcia, Yoda, jest bardzo słaby ale stan jest stabilny:) w przypadku Yody pomoc poszłaby na puszki i podkłady. W razie pogorszenia na weterynarza. Jestem za udzieleniem pomocy w wysokości 150 zł dla Yody 1 Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2017 Author Posted February 21, 2017 Ja takze jestem za udzieleniem pomocy dla Yody w kwocie 150 zlotych. Quote
dexterka Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Zwracam się do Was w imieniu swoim , Psiej Ekipy , a przede wszystkim w imieniu staruszka z prośbą o wsparcie jego leczenia jak i zakupu leków . Marcel został wyciągnięty ze schronu w Bielsku- Białej przez Psią Ekipę i umieszczony u nas w hotelu. Niesamowicie męczył go kaszel, głównie na tle wysiłkowym . oto moja relacja z wizyty u weta: We wtorek wybraliśmy się z Marcelem na konsultację kardiologiczną do weterynarza w Opolu. Miał robione ekg, usg, rtg oraz morfologię krwi wraz z oznaczeniem poziomu hormonów tarczycowych. Marcel do prześwietlenia musiał mieć podanego głupiego jasia, ponieważ niesamowicie panikował, kłapał na wszystkich zębami i nie dał się dotknąć. Okazało się ,że jego serduszko jest w kiepskim stanie, bardzo powiększone, ma arytmię ,obrzęk przy wnęce płuc, zwyrodnienia kręgosłupa ( spondylozę ) oraz w śrut w łapie! Dodatkowo wet zrobił usg prostaty , która również wyglądała kiepsko, dlatego po szybkim namyśle postanowiliśmy od razu go wykastrować , by po raz drugi nie fundować mu narkozy. Weterynarz zadecydował,że przy jego stanie w grę wchodzi tylko i wyłącznie narkoza wziewna i pełen monitoring parametrów życiowych podczas zabiegu, dlatego też kwota za kastrację to prawie 300zł . Marcel ma zalecenie przyjmowania tabletek nasercowych Cardisure 5mg 2x dziennie oraz Cardalis 10mg 1x dziennie. Są to bardzo drogie leki, bo jak wet wspomniał nie ma droższego leczenia niż duży pies z chorym serduszkiem. Oprócz tego przydałoby się coś przeciwbólowego, bo zrosty w kręgosłupie bardzo mu dokuczają :( Rachunek za pozostałe usługi weterynaryjne wyniósł prawie 300zł . Dzisiaj już wiem ,że koszt 100tab Cardisure to 345zł , a 30tab Cardalis to 95zł. Musimy jak najszybciej zakupić leki oraz zapłacić zaległe faktury. Bardzo prosimy o wsparcie zajrzyjcie jeszcze na jego wydarzenie: https://www.facebook.com/events/381542405571482/ Quote
asiuniab Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 kochane dziękuję za pomoc dla Yody, szczególnie, że dopadła Go nowa dolegliwość, nóżki Mu się plączą; Quote
tamb Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 10 godzin temu, asiuniab napisał: kochane dziękuję za pomoc dla Yody, szczególnie, że dopadła Go nowa dolegliwość, nóżki Mu się plączą; Bardzo dziękuję za pomoc dla Yody. Dzisiaj z nóżkami lepiej, ale to lepiej na chwilę. Quote
Jolanta08 Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Dnia 2017-02-24 o 10:21, dexterka napisał: Zwracam się do Was w imieniu swoim , Psiej Ekipy , a przede wszystkim w imieniu staruszka z prośbą o wsparcie jego leczenia jak i zakupu leków . Marcel został wyciągnięty ze schronu w Bielsku- Białej przez Psią Ekipę i umieszczony u nas w hotelu. Niesamowicie męczył go kaszel, głównie na tle wysiłkowym . oto moja relacja z wizyty u weta: We wtorek wybraliśmy się z Marcelem na konsultację kardiologiczną do weterynarza w Opolu. Miał robione ekg, usg, rtg oraz morfologię krwi wraz z oznaczeniem poziomu hormonów tarczycowych. Marcel do prześwietlenia musiał mieć podanego głupiego jasia, ponieważ niesamowicie panikował, kłapał na wszystkich zębami i nie dał się dotknąć. Okazało się ,że jego serduszko jest w kiepskim stanie, bardzo powiększone, ma arytmię ,obrzęk przy wnęce płuc, zwyrodnienia kręgosłupa ( spondylozę ) oraz w śrut w łapie! Dodatkowo wet zrobił usg prostaty , która również wyglądała kiepsko, dlatego po szybkim namyśle postanowiliśmy od razu go wykastrować , by po raz drugi nie fundować mu narkozy. Weterynarz zadecydował,że przy jego stanie w grę wchodzi tylko i wyłącznie narkoza wziewna i pełen monitoring parametrów życiowych podczas zabiegu, dlatego też kwota za kastrację to prawie 300zł . Marcel ma zalecenie przyjmowania tabletek nasercowych Cardisure 5mg 2x dziennie oraz Cardalis 10mg 1x dziennie. Są to bardzo drogie leki, bo jak wet wspomniał nie ma droższego leczenia niż duży pies z chorym serduszkiem. Oprócz tego przydałoby się coś przeciwbólowego, bo zrosty w kręgosłupie bardzo mu dokuczają :( Rachunek za pozostałe usługi weterynaryjne wyniósł prawie 300zł . Dzisiaj już wiem ,że koszt 100tab Cardisure to 345zł , a 30tab Cardalis to 95zł. Musimy jak najszybciej zakupić leki oraz zapłacić zaległe faktury. Bardzo prosimy o wsparcie zajrzyjcie jeszcze na jego wydarzenie: https://www.facebook.com/events/381542405571482/ Czy Marcel nie ma wątku na dogo ? Jeśli ma to proszę o link lub założyć wątek bo pomoc jest udzielana psiakom z Dogomanii 1 Quote
Recommended Posts