Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Dla Skarpety rozliczenie na razie z dwóch bazarków-58 zł - proszę o potwierdzenie wpływu , dziękuję   zwierze-na-boze-narodzenie-ruchomy-obrazek-0157

10% przelew 47 zł -01/01/2017  z bazarku rekwizyty

10% przelew 11 zł -01/01/2017  z bazarku ciuszkowego

Posted

Dla Skarpety rozliczenie z dwóch bazarków 125 zł -proszę o potwierdzenie wpływu , dziękuję    wilk-ruchomy-obrazek-0010

przelew 93 zł -05/01/2017  z bazarku czekoladowego

przelew 32 zł -05/01/2017  z bazarku szkolne

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, proszę o pomoc - wyjątkowo - dla młodych psów, a w zasadzie dla szczeniaków, które przygarneła sylwija i które jak się okazało zachorowały na parwo. Sylwija ma 42 zwierzęta pod opieką i po prostu nie daje rady, ma ok 2600 zł długu u weta. Nie wiem gdzie się zwrócić o pomoc... Staruszki są na jednym końcu tęczy a szczeniaki na drugim... Proszę o 150 zł wsparcia dla Ptysia i Gucia:

15972550_1388872097799085_1198904011302209547_o.jpg

inny wątek ze zwierzakami sylwiji: 

Posted
13 godzin temu, bakusiowa napisał:

Czy mogę prosić o pomoc dla Dusi z tego wątku? Sunia miała w tym tygodniu operację. Rachunek do zapłacenia wynosi 500 zł. 

http://www.dogomania.com/forum/topic/100714-dwie-suczki-z-koszmaru-uratowane-ale-bardzo-schorowane-i-stare-proszą-o-pomoc/?page=36

Czy możliwa jest pomoc w kwocie 200 zł?

Jestem za przyznaniem Dusi pomocy w wysokości 200 zł.Wracaj Dusieńko do sił i zdrowia.

Posted

Bardzo dziękuję. Nawet nie miałabym śmiałości prosić o pomoc dla kolejnego psa. Zapłaciłam kartą kredytową, nie ukrywam, że martwiąc się, co będzie. W moim zawodzie to jak na loterii. Może być wszystko a może długo nie być nic. Dlatego dziękuję z całego serca za pomoc. Nie spodziewałam się.

• Upvote 1
Posted
19 minut temu, tamb napisał:

Bardzo dziękuję. Nawet nie miałabym śmiałości prosić o pomoc dla kolejnego psa. Zapłaciłam kartą kredytową, nie ukrywam, że martwiąc się, co będzie. W moim zawodzie to jak na loterii. Może być wszystko a może długo nie być nic. Dlatego dziękuję z całego serca za pomoc. Nie spodziewałam się.

Cieszymy się, że mogłysmy pomóc Dusi - sunieczce w wielkiej potrzebie.

To przede wszystkim zasługa wszystkich wspaniałych darczńców Skarpety im.Talcott, którzy nas regularnie wspierają deklaracjami i bazarkami.

Posted
Dnia ‎2017‎-‎01‎-‎12 o 22:10, sharka napisał:

Dziewczyny, proszę o pomoc - wyjątkowo - dla młodych psów, a w zasadzie dla szczeniaków, które przygarneła sylwija i które jak się okazało zachorowały na parwo. Sylwija ma 42 zwierzęta pod opieką i po prostu nie daje rady, ma ok 2600 zł długu u weta. Nie wiem gdzie się zwrócić o pomoc... Staruszki są na jednym końcu tęczy a szczeniaki na drugim... Proszę o 150 zł wsparcia dla Ptysia i Gucia:

15972550_1388872097799085_1198904011302209547_o.jpg

inny wątek ze zwierzakami sylwiji: 

Potwierdzam wpłatę na konto Gucia 200 zł - pięknie dziękujemy za wsparcie Skarpecie, która z założenia pomaga starszym pieskom.

Gucio dziękuje !

Posted

bardzo proszę o wsparcie Frania jednego z podopiecznych kwiaciarenki z wątku poniżej  Franio jest chory na wątrobę w tej chwili dostaje hepatil, GeriatiVet i UdinoVet przydałby się puszki Mokre dla wątrobowa, on mało ząbków

Franio - ma około 15-16 lat i problemy z pęcherzem i nietrzymaniem moczu - ma dosłownie kilka zębów więc jeśli chodzi o żywienie to tylko puszki lub miękkie gotowane jedzenie - namoczoną suchą karmą też nie pogardzi

proszę o wsparcie w kwocie 150 zł

• Upvote 1