Monika z Katowic Posted December 6, 2016 Author Posted December 6, 2016 8 godzin temu, asikowska napisał: to ja robię przelew na to samo konto co ostatnio? Tak - na to samo. Z serca dziękuję za tą niezmiernię ważną pomoc Skarpety im. Talcott dla Ibiska. Quote
dorcia2 Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 zapraszam na dwa bazarki , z których po 10 % będzie na Skarpetę im Talcott Quote
asikowska Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 za namową Moniki proszę o ponowne wsparcie dla Filona http://www.dogomania.com/forum/topic/136263-filon-już-w-hoteliku-poznaje-świat-po-9-latach-w-schronie-szukamy-ds/?page=1 jest w hoteliku i ciągle zmagamy się z brakiem środków na hotelik, jest szansa że będzie miał dom ale przyszli właściciele dopiero wrócili do Polski i są w trakcie remontu i nie wiadomo jak długo to jeszcze potrwa, deklaracji nie mamy za dużo i ciągle ostatnio jesteśmy na minusie Quote
dorcia2 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 zapraszam na kolejny bazarek - 10% dla Skarpetki Quote
asiuniab Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 witam cioteczki, bardzo, bardzo proszę o pomoc dla Agatki z tego wątku, w wysokości 150 zł Quote
Jolanta08 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Jestem za pomocą dla Filona i Agatki,której życzę zdrówka Quote
Monika z Katowic Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 8 godzin temu, asikowska napisał: za namową Moniki proszę o ponowne wsparcie dla Filona http://www.dogomania.com/forum/topic/136263-filon-już-w-hoteliku-poznaje-świat-po-9-latach-w-schronie-szukamy-ds/?page=1 jest w hoteliku i ciągle zmagamy się z brakiem środków na hotelik, jest szansa że będzie miał dom ale przyszli właściciele dopiero wrócili do Polski i są w trakcie remontu i nie wiadomo jak długo to jeszcze potrwa, deklaracji nie mamy za dużo i ciągle ostatnio jesteśmy na minusie Jestem za przyznaniem pomocy Filonowi w kwocie 200 złotych. To będa dobrze zagospodarowane pieniądze, bo ten stary psiak bardzo potrzebuje Skarpetkowgo wsparcia! Quote
Monika z Katowic Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 5 godzin temu, asiuniab napisał: witam cioteczki, bardzo, bardzo proszę o pomoc dla Agatki z tego wątku, w wysokości 150 zł Jestem za przyznaniem pomocy staruszce Agatce w kwocie 150 złotych. Quote
asikowska Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 to super poproszę o numer konta dla Agatki:) Quote
Monika z Katowic Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 16 godzin temu, Jolanta08 napisał: Jestem za pomocą dla Filona i Agatki,której życzę zdrówka Decyzją komisji oba psiaki dostały Skarpetkową pomoc :) Quote
tamb Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 7 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Decyzją komisji oba psiaki dostały Skarpetkową pomoc :) Dziękuję za pomoc dla Agatki. 1 Quote
dorcia2 Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 zapraszam na 4 bazarek - 10% dla Skarpetki 1 Quote
asiuniab Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 O 9.12.2016 o 07:10, Monika z Katowic napisał: Decyzją komisji oba psiaki dostały Skarpetkową pomoc :) bardzo, bardzo dziękuję:) 1 Quote
DORA1020 Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Bardzo prosze o wsparcie dla niewidomej staruszki. Brakuje na hotelik za grudzien.Jesli moge prosic.... Quote
Monika z Katowic Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Teraz, DORA1020 napisał: Bardzo prosze o wsparcie dla niewidomej staruszki. Brakuje na hotelik za grudzien.Jesli moge prosic.... Ojej! Ta bidulka dalej bezdomna? Jestem za wsparciem Tyczki w kwocie 150 złotych. 1 Quote
DORA1020 Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 5 godzin temu, Monika z Katowic napisał: Ojej! Ta bidulka dalej bezdomna? Jestem za wsparciem Tyczki w kwocie 150 złotych. Bardzo dziekuje:) Tyczunia juz tam zostanie,nie chce jej narazac na stres zwiazany ze zmiana otoczenia,starowinka,niewidoma,po przejsciach zna juz opiekunke,ktora dba o Tyczunie. 1 Quote
tamb Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Przyszło 150 zł dla Agatki. Bardzo dziękuję. 1 Quote
tamb Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Dnia 13.12.2016 o 20:18, tamb napisał: Przyszło 150 zł dla Agatki. Bardzo dziękuję. Agatka zdiagnozowana - ma niedoczynność tarczycy. Stąd brzydka, rzadka, matowa sierść. Badania kosztowały 140 zł. 10 zł dorzucę do leku (Euthyrox). Teraz podbiera Sencie. Dziękuję raz jeszcze. Rozliczenia zawsze wstawiam w post rozliczeniowy na wątku zbiorczym. 1 Quote
Kejciu Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Dnia 23.11.2016 o 16:18, asiuniab napisał: bardzo proszę o pomoc dla Tymusia z wątku poniżej w kwocie 150 zł: "TYMUŚ ma około 14-15 lat. Jak trafił do Kwiaciarenki mam ostre zapalenie trzustki - wykonano badania, dostał leki w tym kreon który brał jakiś czas. Jak przy trzustce wiadomo ciężko psa ustawić na odpowiednią dawkę leków aby zadzialały i aby pies przytył. Tymuś nie wygląda najgorzej.. Obecnie Tymuś nie przyjmuje kreonu - powinny zostać powtórzone badania - najbardziej jednak chyba potrzebna jest karma dla trzustkowców sucha oraz mokra bo Tymuś ma mało zębów i z suchym jedzeniem słabo sobie radzi. Ma również problemy z nietrzymaniem moczu. W piątek zawiozłam karmę i dwie puszeczki dla Tymusia :) jeszcze raz pięknie dziękuję - nie udało się zrobić zdjęć z Tymusiem bo bylo bardzo zimno i nie chciałyśmy go z ciepłego mieszkanka wyciągać do zdjęcia :) 1 Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2016 Author Posted December 24, 2016 Gdy w Betlejem Zbawiciel się rodzi, niech Wam jak najlepiej w życiu się powodzi! Niech choinka jasno świeci. Niech nadziei płomień roznieci. Gdy kolęda zabrzmi w koło, niech się śmieje świat wesoło! Niech będzie rodzinnie, miło i serdecznie. A Wasze szczęście - trwa wiecznie. Zaś w Nowym Roku o każdej godzinie, niechaj nic, co dobre w życiu, Was nie minie! Quote
handzia Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Dnia 12.12.2016 o 08:52, DORA1020 napisał: Bardzo prosze o wsparcie dla niewidomej staruszki. Brakuje na hotelik za grudzien.Jesli moge prosic.... Jestem skarbnikiem Tyczuni, melduję, że pieniążki w kwocie 150 zł są już na jej koncie :) Dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts