Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Teraz informuję, że 50 zł że ze skarpety (a konkretnie od skarbik asikowskiej)  wpłynęło z powrotem na konto Gapcia z informacją, że pomoc była bezzwrotna! Dziękujemy!!! :D

Posted

To znowu ja... z prośbą ogromną o wsparcie Foczki 12-letniej z wątku:

leki na serducho i dwie operacje przepukliny są przyczyną dużego długu, proszę o 150 zł wsparcia

17.jpg.7d21c953a8cb877d6f984e1c59caa18b.jpg

• Upvote 1
Posted

zgłaszam do pomocy Samuraja z wątku poniżej:

Samuraj - jest nowotworowy i powoli ten nowotwór zaczyna wędrować, potrzebne są pieniądze na leczenie i opiekę; proszę o przyznanie dziadeczkowi 200 zł wsparcia;

Posted
11 godzin temu, Monika z Katowic napisał:

Jestem za wsparciem dla FOCZKI w kwocie 150 złotych oraz za pomocą dla SAMURAJA w kwocie 200 złotych.

dziękuję, czekam na ewentualną drugą zgodę;

Posted

bywam tu często, choć nie piszę, ale dzisiaj napisać muszę :(

bardzo proszę o pomoc dla staruszka Maksia z tego wątku:

Maksio jest u mnie na BDT, niestety konieczna jest pilna operacja tylnej prawej łapki ( zerwanie więzadła krzyżowego), której koszt wyniesie 800 złotych.

Maksio nie ma żadnych deklaracji, ponieważ nie były potrzebne - koszty ponoszę ja sama jako BDT. Ale takiej kwoty niestety nie dam rady zapłacić mając na utrzymaniu kilkanaście psów w wieku 10+ :( dlatego muszę zrobić to, czego staram się unikać - poprosić o pomoc. Wysokość pomocy pozostawiam Waszej decyzji, za każdą będę wdzięczna.

Posted

asikowskiej skrzynka zatkana, to wklejam tu;

Ogromnie dziękuję za pomoc dla malutkiej  Foczki, zgłoszonej przez Sharka.

Bardzo  jesteśmy wdzięczni.

Konto Foczkowe  do wpłaty ;

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
43-300 Bielsko-Biała
46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
tytułem : Darowizna na cele statutowe; Sterylizacja Foczki

Sharka, jeszcze raz bardzo dziękuję.

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, mari23 napisał:

bywam tu często, choć nie piszę, ale dzisiaj napisać muszę :(

bardzo proszę o pomoc dla staruszka Maksia z tego wątku:

Maksio jest u mnie na BDT, niestety konieczna jest pilna operacja tylnej prawej łapki ( zerwanie więzadła krzyżowego), której koszt wyniesie 800 złotych.

Maksio nie ma żadnych deklaracji, ponieważ nie były potrzebne - koszty ponoszę ja sama jako BDT. Ale takiej kwoty niestety nie dam rady zapłacić mając na utrzymaniu kilkanaście psów w wieku 10+ :( dlatego muszę zrobić to, czego staram się unikać - poprosić o pomoc. Wysokość pomocy pozostawiam Waszej decyzji, za każdą będę wdzięczna.

ja niestety nie mam głosu decydującego, ale chciałabym prosić o przychylenie się do prośby mari23; 

• Upvote 1