Anecik Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Bardzo ale to bardzo dziękujemy za pieniążki na naszą babuleńkę z Zamościa. Jadę po nią w niedzielę 17.04 do schronu i umieszczamy u Kasi Przystał koło Bielska - Białej. Quote
sharka Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Proszę o pomoc w wysokości 150 zł dla Ramzesa, który jest od 2011 r. w hoteliku. Chłopak ma ok 12 lat, je specjalistyczną karmę. Możliwe że Ramzio otrzymał już pomoc od Skarpety (widziałam w wykazie psów w 2012 zgłoszenie psa o tym imieniu), na wątku nie ma jednak banerku. Quote
sharka Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 10 minut temu, asikowska napisał: jestem za pomocą dla Ramzesa dziękuję <serce> Quote
Jolanta08 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 29 minut temu, asikowska napisał: jestem za pomocą dla Ramzesa Popieram Quote
sharka Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 1 godzinę temu, Jolanta08 napisał: Popieram pięknie dziękuję :* lecę poprosić Zosia123 o przesłanie nr konta skarbikowi :D Quote
sunia2000 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 Piszę z prośbą o pomoc dla Gai: Od wielu lat, 7 bodajże, przebywa w PDT, ciągle na minusie, nieraz po kilkaset złoty. Będę wdzięczna za udzielone wsparcie:) 1 Quote
Monika z Katowic Posted April 15, 2016 Author Posted April 15, 2016 8 godzin temu, sunia2000 napisał: Piszę z prośbą o pomoc dla Gai: Od wielu lat, 7 bodajże, przebywa w PDT, ciągle na minusie, nieraz po kilkaset złoty. Będę wdzięczna za udzielone wsparcie:) Jestem za pomoca w kwocie 200 zł. Quote
sunia2000 Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 10 godzin temu, sunia2000 napisał: Piszę z prośbą o pomoc dla Gai: Od wielu lat, 7 bodajże, przebywa w PDT, ciągle na minusie, nieraz po kilkaset złoty. Będę wdzięczna za udzielone wsparcie:) Dostałam cynk, że w jeszcze większej potrzebie jest Pegisa z wątku: Z ostatnich postów wynika, że jest ponad 1000zł na minusie:( Jeśli można to w pierwszej kolejności poprosiłabym o pomoc dla niej, dla Gajuchny będę żebrać w przyszłym mc:) Quote
Monika z Katowic Posted April 16, 2016 Author Posted April 16, 2016 9 godzin temu, sunia2000 napisał: Dostałam cynk, że w jeszcze większej potrzebie jest Pegisa z wątku: Moim zdaniem Pegi takze powinna dostać wsparcie w kwocie 200 zł. W kwestii formalnej - biorę ten wniosek o pomoc dla Pegi na siebie. Trudno, żeby pieniądze leżały na koncie Skarpety, a stare psiaki w potrzebie czekały miesiącami na wsparcie.... Co o tym sądzą pozostałe członkinie Komisji Skarpety? 1 Quote
Jolanta08 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Zgadzam się z Moniką ,pomoc dla Gaji i Pegusi konieczna. Quote
sunia2000 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 3 godziny temu, Monika z Katowic napisał: Monika dziękuje:):* Quote
sharka Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 <serducho> dla skarpety :D Szkoda że banerki zniknęły z dogo :/ Quote
Gabi79 Posted April 16, 2016 Posted April 16, 2016 Pieniążki w kwocie 200,- wpłynęły wczoraj na konto Bunia Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Niuniek jutro opuści schronisko!!! Quote
dexterka Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Zwracam się do Was z prośbą o pomoc dla mojego nowego podopiecznego Fafika . Ten niewielki staruszek trafił do bielskiego schroniska potrącony przez auto i jakby tego było mało w schronie pogryzły go inne psy:( Ale na tym nie skończyły się jego kłopoty zdrowotne. Wczoraj podczas wizyty weterynaryjnej okazało się , iz Fafik ma 3 guzy w odbycie. Zrobiliśmy morfologię z biochemią , czekamy na jej wyniki. Jeśli będą ok to podajemy narkozę , robimy punkcję guzów i wysyłamy na histopatologię . Potrzebujemy wsparcia finansowego na dotychczasowe leczenie , a już nawet nie chce myśleć o kosztach ewentualnej operacji. Byłabym wdzięczna za wsparcie w kwocie 150zł. Jest tylko jeden problem, Fafik jeszcze nie doczekał się wątku na dogo, Jest tylko na moim wątku hotelowym oraz ma wydarzenie na fb. Nie wiem jak na to się zapatrujecie. https://www.facebook.com/events/967984773251274/ Quote
asikowska Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 proszę o nr kont na pw dla przyznanych pomocy byłabym też za pomocą dla dexterki i jej podobiecznego, proszę żeby reszta też się wypowiedziała i jak będzie coś wiadomo dajcie znać Quote
Monika z Katowic Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 9 godzin temu, dexterka napisał: Zwracam się do Was z prośbą o pomoc dla mojego nowego podopiecznego Fafika . Ten niewielki staruszek trafił do bielskiego schroniska potrącony przez auto i jakby tego było mało w schronie pogryzły go inne psy:( Ale na tym nie skończyły się jego kłopoty zdrowotne. Wczoraj podczas wizyty weterynaryjnej okazało się , iz Fafik ma 3 guzy w odbycie. Zrobiliśmy morfologię z biochemią , czekamy na jej wyniki. Jeśli będą ok to podajemy narkozę , robimy punkcję guzów i wysyłamy na histopatologię . Potrzebujemy wsparcia finansowego na dotychczasowe leczenie , a już nawet nie chce myśleć o kosztach ewentualnej operacji. Byłabym wdzięczna za wsparcie w kwocie 150zł. Jest tylko jeden problem, Fafik jeszcze nie doczekał się wątku na dogo, Jest tylko na moim wątku hotelowym oraz ma wydarzenie na fb. Nie wiem jak na to się zapatrujecie. https://www.facebook.com/events/967984773251274/ Uważam, że Fafikowi należy sie pomoc w kwocie 150 zł. Ponieważ osoba zgłaszająca psiaka do pomocy jest w pełni wiarygodna - wystarczą nam wpisy na zbiorczym wątku hotelowym. Quote
Zosia123 Posted April 20, 2016 Posted April 20, 2016 Dzisiaj wpłynęły pieniążki dla Ramzia - 150 zł - ślicznie dziękuję w imieniu ucholca!!!! :) Quote
dexterka Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Bardzo serdecznie dziękuję za przyznanie pomocy mojemu Fafikowi :) Potwierdzam wpłynięcie pieniążków na mojego konto jak i szybkie ich wydanie, a oto dowód :) Quote
mari23 Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 O 16.04.2016o11:28, sharka napisał: <serducho> dla skarpety :D Szkoda że banerki zniknęły z dogo :/ i ode mnie "serducho" dla Skarpety !!!! Jak dobrze, że jesteście !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
Rubik Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Wpłaciłam 50 zł z tytułu pomocy dla naszego Gapcia Proszę tylko o potwierdzenie na wątku, jak wpłyną pieniążki. Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Quote
asikowska Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 O 6.05.2016 o 10:26, Rubik napisał: pieniążki odsyłam Misiowi Gapciowi, zgłosiła go bakusiowa stały deklarowicz i pomoc jest bezzwrotna :) Gapciowi pewnie się przyda pozdrawiam serdecznie Wpłaciłam 50 zł z tytułu pomocy dla naszego Gapcia Proszę tylko o potwierdzenie na wątku, jak wpłyną pieniążki. Jeszcze raz dziękuję za pomoc! Quote
Ajula Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 matko ja tyle czasu tu nie byłam - po jakiś zmianach na dogo zginął mi wątek, nie miałam czasu poszukać :( Ale wpłacałam co miesiąc składkę i mam nadzieję, że dochodziło te moje 10 zł Teraz zapiszę wątek na nowo. 1 Quote
bakusiowa Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Bardzo proszę o wspomorzenie 16-letniego Czupurka. Dziadzio potrzebuje na rehabilitację-10 zabiegów gdyż, ostatnio znów pogorszyło się z tylną częścią ciała. Ponadto miał wizytę u kardiologa gdzie było robione echo serca . Nastepnie czyszczenie ucha i podwiązanie narośli. Jeśli to możliwe to proszę o 200 złotych. Quote
Recommended Posts