Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Jestem za pomocą dla Tomiego ,cancer napisz o jaką kwotę wnioskujesz

Miesięczna dawka Vetorylu to w tej chwili ok.150 zł ,jeżeli mogłabym prosić o przyznanie takiej kwoty

Posted

bardzo proszę o przyznanie zapomogi Rupitkowi:

rup4_zpsxjdnbjwz.jpg

z wątku wrocławskich seniorów:

http://www.dogomania.com/forum/topic/146773-dziadeczki-na-ostatniej-prostej-schronisko-wroc%C5%82aw/page-6

Rupitek w swoim nieszczęściu miał nieco szczęścia, bo trafił do kikou, ale poza tym nie ma nic, ani złotóweczki na utrzymanie dziadunia;

jeśli można proszę o wsparcie w kwocie 150 zł;

będę wdzięczna za rozpatrzenie pozytywnie mojego wniosku:)

Posted

bardzo proszę o przyznanie zapomogi Rupitkowi:

rup4_zpsxjdnbjwz.jpg

z wątku wrocławskich seniorów:
http://www.dogomania.com/forum/topic/146773-dziadeczki-na-ostatniej-prostej-schronisko-wroc%C5%82aw/page-6

Rupitek w swoim nieszczęściu miał nieco szczęścia, bo trafił do kikou, ale poza tym nie ma nic, ani złotóweczki na utrzymanie dziadunia;
jeśli można proszę o wsparcie w kwocie 150 zł;
będę wdzięczna za rozpatrzenie pozytywnie mojego wniosku:)

jestem za przyznaniem pomocy, gdy będzie druga zgoda proszę o dane na pw, rozliczenie zrobię po weekendzie
Posted

Dziękuje za wsparcie dla Rupietka - kasiorka już do niego doleciała:)

Kikou potwierdziła na wątku staruszków:)

Rupiecik otrzymał wsparcie od skarpety

- ogromnie dziękujemy, Rupiecik trzyma się, ma apetycik... w główeńce juz naprawdę kiepsko ale tupta rześko, ciałko strzyma formę 

Posted

I ja też z prośbą przybywam. Benio jest starszym psem (w schronie oceniono go na około 5 lat, ale wet powiedział, że to bzdura i jest dużo starszy), cierpi na rozległy, nieoperacyjny nowotwór przełyku. Jest w BDT, ale potrzebne są pieniądze na leki, odpowiednią karmę i wszystko, co może mu ulżyć, a saldo Benia wynosi obecnie 50zł. Wątek Benia: http://www.dogomania.com/forum/topic/147502-ratunku-stary-wyniszczony-piesek-z-nowotworem-nie-ma-nic-nie-ma-za-co-ulżyć-mu-w-bólu/  proszę o wsparcie w wysokości 150zł

Posted
kochani ponieważ przez okres wakacyjny rzadziej tu mogę zaglądać proszę jeśli są dwie zgody o przesyłanie danych psiaków na pw tzn numeru konta, wieczorami staram się zaglądać żeby zrobić przelew
od 25 lipca do 10 sierpnia będę przebywać na urlopie i niestety nie będę mieć dostępu do komputera więc proszę w tym czasie o wyrozumiałość