Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

kochani od jutra do poniedziałku włącznie jestem na urlopie, będę w Rumunii i może się okazać że nie będę mieć dostępu do internetu.

Nie boisz się tam jechać i oglądać te stada bezdomnych,źle traktowanych psów?

• Upvote 1
Posted

Nie boisz się tam jechać i oglądać te stada bezdomnych,źle traktowanych psów?

jestem już,

co do rumunii i mejsc w których byłam to faktycznie jest sporo bezdomnych psów ale na pierwszy widok w dobrej kondycji, wiadomo są brudne itd ale przynajmniej te które spotkałam nie były chude i zabiedzone, jest też sporo gabinetów weterynaryjnych, sklepów zoologicznych i spotkałam sporo właścicieli psów na spacerach..

jadąc miałam gorsze wyobrażenia, na wsiach praktycznie każdy ma psa i wydaje mi się że warunki takie jak u nas na wsi, jest lepiej i gorzej..

co do samej rumunii to ogólne jest taka byle jaka jak dla mnie i nie można zwalić tego na Romów bo ich jest tam zaledwie 2 procent populacji mieszkańców, po prostu chaos i bylejakość..jak na europejskie miasto jest daleko jeszcze w tyle, co do ludzi to sympatyczni i mili, jedzenie ok:)

Posted

poproszę o dane do przelewu na pw:) ja też jestem za:)

już pisze na wątku, o przychylności składkowiczów i komisji;

dziękuję pięknie i nisko się kłaniam:)

Posted

Dziękuje i ja w imieniu swoim i Hadesika:)

Jest niestety tak jak pisała asiuniab - Hades nie ma żadnych deklaracji:( Jedna zaprzyjaźniona fundacja zgodziła się pokryć fv za jego diagnostykę ale na leki czy karmę to już nic nie mamy. Można powiedzieć że przebywa u kikou za dobre słowo:(

Dziękuje wszystkim serdecznie za zgodę na udzielenie pomocy:)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nieśmiało musze prosić o pomoc dla jednego z wrocławskich dziadków przebywających w DT. Pankracy nie ma żadnych stałych deklaracji a chorowity z niego dziadek. Do tejpory jakośc dawałyśmy radę ale koszty wszystkich tymczasowiczów trochę nas przerastają. Pankracy ma wspólny wątek z innymi dziadkami z wrocławskiego schroniska:http://www.dogomania.com/forum/topic/146773-dziadeczki-na-ostatniej-prostej-schronisko-wroc%C5%82aw/

Prosiłabym o pomoc w opłaceniu ostatnich badań i leku - 150zł

A o to Pankracy

11204887_833799320044712_913808954346159

Posted

Serdecznie chciałabym prosić o wsparcie Tomiego z chorobą Cushinga ,która generuje duże koszty .Potrzebne sa pieniądze na zakup Vetorylu i comiesięczna diagnostykę

Tomi ma około ośmiu lat.

28s4var.jpg

Watek Tomisia

http://www.dogomania.com/forum/topic/147396-tomi-z-chorob%C4%85-cushinga-prosi-o-pomoc/#entry16261978

Jednocześnie zapraszam na bazarek ,z którego tradycyjnie 10% ewentualnego dochodu jest przeznaczona na Skarpetę

http://www.dogomania.com/forum/topic/147547-r%C3%B3%C5%BCne-takie-do-odziania-cz%C5%82owieka-dla-psiaka-tomiego-do1507godz20/