cancer43 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Bardzo proszę o maksymalne wsparcie pudlisi z wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/142957-pudel-w-tragicznym-stanie-prosi-o-pomoc/ To staruszka (szacowana na ok.17 lat),jest w BDT u Makili,ma chore nerki (prawdopodobnie-jeszcze jest diagnozowana),potrzebuje kasy na weta,specjalistyczną karmę,podkłady Quote
Jolanta08 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ale bidy :nonono2: pomoc bardzo potrzebna,jestem za przyznaniem po 120 zł każdemu Quote
Monika z Katowic Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Ale bidy :nonono2: pomoc bardzo potrzebna,jestem za przyznaniem po 120 zł każdemu Oczywiście! Popieram decyzję w całej pełni. Obu pieskom należy się pomoc w kwocie:120 zł. Quote
asikowska Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 proszę o numer konta na pw kochani stan konta skarpety się kurczy i trzeba pomyśleć może o jakiś bazarkach, na dzień dzisiejszy mamy około 420 zł po odjęciu pomocy dla dwóch nowych psiaków zostanie 180 zł Quote
asiuniab Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ja jak najbardziej jestem za bazarkowaniem i zawsze zbieram % na skarpetę, tylko u mnie jest deficyt czasu:( Quote
asikowska Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 czekam na numer konta jeszcze dla Karlosa kochani od 10-19 jestem na urlopie więc mogę nie mieć dostępu do internetu, Quote
Beat2010 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Bardzo poproszę o nr konta, na które mam przelać kwotę do zwrotu do Skarpety za Aramisa Quote
asikowska Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Bardzo poproszę o nr konta, na które mam przelać kwotę do zwrotu do Skarpety za Aramisa nie mogę wysłać nr konta masz zapchaną skrzynkę Quote
Beat2010 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 nie mogę wysłać nr konta masz zapchaną skrzynkę przepraszam, już wyczyścilam Quote
asiuniab Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 czekam na numer konta jeszcze dla Karlosa kochani od 10-19 jestem na urlopie więc mogę nie mieć dostępu do internetu, przepraszam już pisze Marudzie, która jest Jego skarbnikiem:) Quote
Jo37 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Poproszę o numer konta . Z mojego bazarku mam dla Was 148 złotych. Quote
Maruda666 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Bardzo dziękujemy za zgodę na wsparcie Karlosa . Na pw posłałam nr konta bezpośrednio do Makilii gdzie dziadzio przebywa. DZIĘKUJĘ :) Quote
sharka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Poproszę o numer konta . Z mojego bazarku mam dla Was 148 złotych. ale super Jo! Dzięki :calus: Quote
Monika z Katowic Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Poproszę o numer konta . Z mojego bazarku mam dla Was 148 złotych. W imieniu psów-staruszków dziękujemy z całego serca!!!! :klacz: :klacz: :klacz: Niestety nie da się wysłać do Ciebie żadnej wiadomości... Quote
Jo37 Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Skrzynka zapycha się błyskawicznie. W razie potrzeby mail: [email protected] Przelew zrobiony. Po otrzymaniu prośba o potwierdzenie na wątku bazarku. Niestety nie mogę wkleić linku. Quote
sharka Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Skrzynka zapycha się błyskawicznie. W razie potrzeby mail: [email protected] Przelew zrobiony. Po otrzymaniu prośba o potwierdzenie na wątku bazarku. Niestety nie mogę wkleić linku. Jo to ten bazarek?: http://www.dogomania.com/forum/topic/142739-wyprzedaż-cebulki-tulipany-i-narcyzy-po-1-zł/ Quote
LILUtosi Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Potwierdzam wpływ na konto 120zł dla Szarika. Na wątku wkleiłam fakturę. Bardzo dziękuję za wsparcie. Quote
sharka Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 skarbnik wróci z urlopu za 4-5 dni, wówczas z pewnością potwierdzi Quote
Makila Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Potwierdzam wpłatę dla Suzi i dla Karlosa po 120zł. Quote
iwna5702 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 http://www.dogomania.com/forum/topic/135555-jest-takie-miejsce-bezpieczna-przysta%C5%84-u-kasi-zbieramy-fundusze/ B Chciałabym bardzo prosic o wsparcie dla Kacpra , ktory mieszka w hoteliku u Kasi77, kacper jak i reszta pisaków u Kasi jest trudnym "przypadkiem". Kacperek jest starutki, ma mocno przekrzywiony lepek, nie widzi i prawie nie slyszy, zyje sobie pomalutku - niestety ma klopoty z utrzymaniem czystości, potrzebne tez sa leki na utrzymanie go w miare stabilnym stanie. Wszystko to pochlania znaczne sumy-. Bardzo prosze o wsparcie skarpety dla Kacpra Quote
agata51 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Skrzynkę opróżniłam (mam nadzieję - dopiero zaczynam ogarniać nową dogomanię; kurczę, zamiast ułatwiać, to utrudniają), czekam na nr konta. I dopiszcie mnie do alfabetycznej listy stałych deklarowiczów - nie zrezygnowałam. A tak na marginesie, skoro agusiazet nie może odzyskać mojej wpłaty, a bank mi jej nie zwróci, to gdzie jest moje 80zł!!! W końcu to 1/10 mojej emerytury! :pissed: No dobrze, moja wina, rzadko zaglądam, to mam. Zaległości uiszczę niebawem. Quote
asiuniab Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 http://www.dogomania.com/forum/topic/135555-jest-takie-miejsce-bezpieczna-przysta%C5%84-u-kasi-zbieramy-fundusze/ B Chciałabym bardzo prosic o wsparcie dla Kacpra , ktory mieszka w hoteliku u Kasi77, kacper jak i reszta pisaków u Kasi jest trudnym "przypadkiem". Kacperek jest starutki, ma mocno przekrzywiony lepek, nie widzi i prawie nie slyszy, zyje sobie pomalutku - niestety ma klopoty z utrzymaniem czystości, potrzebne tez sa leki na utrzymanie go w miare stabilnym stanie. Wszystko to pochlania znaczne sumy-. Bardzo prosze o wsparcie skarpety dla Kacpra przyłączam się do prośby iwona5702 Quote
agusiazet Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Skrzynkę opróżniłam (mam nadzieję - dopiero zaczynam ogarniać nową dogomanię; kurczę, zamiast ułatwiać, to utrudniają), czekam na nr konta. I dopiszcie mnie do alfabetycznej listy stałych deklarowiczów - nie zrezygnowałam. A tak na marginesie, skoro agusiazet nie może odzyskać mojej wpłaty, a bank mi jej nie zwróci, to gdzie jest moje 80zł!!! W końcu to 1/10 mojej emerytury! :pissed: No dobrze, moja wina, rzadko zaglądam, to mam. Zaległości uiszczę niebawem. Agato, pieniążki odzyskam, tylko nie wiem, kiedy znajdę czas na osobiste udanie się do banku, który jest na drugim końcu miasta i na dodatek czynny w tych godzinach, w których ja pracuję! Ale pieniążki będą przelane na konto Skarpety! Quote
Recommended Posts