Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli rozumiem, że Agucha i koci-świat jesteście zainteresowane sunią ?? Rozstrzygnijcie między sobą która na 100% bierze psa i dajcie mi odpowiedz. Sunia za 2 tygodnie będzie już samodzielna i do odbioru. Wysłałam wam na priv mój nr tel. pozdrawiam

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://nikonizer.yfrog.com/Himg193/scaled.php?tn=0&server=193&filename=iskierkaiaron.jpg&xsize=640&ysize=640[/url] foto rodziców - mama po lewej, tato po prawej :)

Posted

czyli mała dalej jest w pseudohodowli, tak jak moja Iwonka - wybrakowanego szczeniaka nalezy się pozbyć (czytaj zabić) bo zarobku nie ma???? a śliczna parka pekinów dalej będzie beztrosko mnożona i będa się rodzić co jakiśczas wadliwe genetycznie szczeniaki....

Posted

właśnie rozmawiałam z właścicielami - mała jest wstępnie zaklepana. Jeżeli potencjalni nabywcy się odmyślą liczę na was !!!

Posted

[quote name='Nano']właśnie rozmawiałam z właścicielami - mała jest wstępnie zaklepana. Jeżeli potencjalni nabywcy się odmyślą liczę na was !!![/QUOTE]
Czyli mam rozumieć, że DT odpada bo są chętni dać jej DS?

Posted

[quote name='Nano']właśnie rozmawiałam z właścicielami - mała jest wstępnie zaklepana. Jeżeli potencjalni nabywcy się odmyślą liczę na was !!![/QUOTE]

potencjalni nabywcy, kt jak sie dowiedzą i rozpoznają dysfunkce malucha wywala...
oby byli to ludzie z klasą :/

jeżu...ciekawe czy ci handlarze uprzedzili potencjalny DS,ze pies moze miec klopoty :/

Posted

[quote name='anita_happy']potencjalni nabywcy, kt jak sie dowiedzą i rozpoznają dysfunkce malucha wywala...
oby byli to ludzie z klasą :/

jeżu...ciekawe czy ci handlarze uprzedzili potencjalny DS,ze pies moze miec klopoty :/[/QUOTE]

Też mnie to ciekawi, bo potem malutka może im się znudzić i problemy będą dla nich problemem.... I znowu będzie szukać domu....

Posted

[COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2][URL="http://img153.imageshack.us/img153/1428/malasunia.jpg"][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1428/malasunia.jpg[/IMG][/URL]

zostałam poproszona o wrzucenie fotki,łapka
[/FONT][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='zeberka4'][COLOR=#000000][FONT=Arial][FONT=MS Shell Dlg 2][URL="http://img153.imageshack.us/img153/1428/malasunia.jpg"][IMG]http://img153.imageshack.us/img153/1428/malasunia.jpg[/IMG][/URL]

zostałam poproszona o wrzucenie fotki,łapka
[/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Jejku...ale biedna psina...Oby to byl dobry domek,ktory ja chce wziasc...

Posted

agnieszka donbanczuk z poznania pyta o tel i o tego psiaka jest na nk gdyz niema gg prosze sie z nia skontaktowac ja polecilam na nk i jest zainteresowana tyle moge pomoc pozdrawiam serdecznie

Posted

[B]Grazia[/B]...przepraszam, ale to nie licytacja... Chętnych pewnie będzie wiele, a jeżeli ten DS o którym mowa jej nie przyjmie - dziewczynka jedzie do Fundacji Koci Świat, która zdecyduje gdzie sunia będzie mieszkać ;)

Czy ten domek o którym piszesz - jest zainteresowany ogólnie adopcją czy adopcją psa "rasowego"?

Posted

Dobrze gadasz Agucha. To jest ciężko chory pies-skarbonka. Niewykluczone, że z całym zespołem wad genetycznych mniej lub bardziej możliwych do wyleczenia. A jeśli to sama diagnostyka będzie kosztowała majątek. Czy Ci ludzie wiedzą o tym? Czy też widzą wyłącznie małego, słodkiego, "rasowego" szczeniaczka gratis?
Żeby było jasne-nie jest marzeniem mojego życia przejęcie nad nią opieki, szczególnie teraz w chwili dołka finansowego...
Po prostu nie widzę innego wyjścia.

[quote name='Agucha'][B]Grazia[/B]...przepraszam, ale to nie licytacja... Chętnych pewnie będzie wiele, a jeżeli ten DS o którym mowa jej nie przyjmie - dziewczynka jedzie do Fundacji Koci Świat, która zdecyduje gdzie sunia będzie mieszkać ;)

Czy ten domek o którym piszesz - jest zainteresowany ogólnie adopcją czy adopcją psa "rasowego"?[/QUOTE]

Posted

Na pewno lepszy DT u Aguchy a potem pełna diagnostyka małej w "KŚ" niż DS który nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji...
Zapewne większość pamięta Dudusia (pekińczyka) Oktawii - ile kosztowało ją pracy i pieniędzy ratowanie ułomnego szczenięcia.
Tragiczny finał też wszyscy znamy...
[B]Dlatego proszę właścicieli małej aby dobrze rozważyli propozycję Kasi[/B]

Posted

UDAŁO SIĘ !!! potencjalni klienci przekonani - nie biorą małej !!! - wezmą inne zdrowe szczenie z miotu - więc możemy rozpoczynać akcje szukania transportu i omawiać sprawy organizacyjne :P

Posted

UFFF!!!
W takim razie zakładam wątek na transportowym i kombinujemy :multi:

[B]Małgosiu, Kasiu [/B]- wnioskuję że kruszynka najpierw jedzie do mnie a później Wy rozkładacie nad nią skrzydła? :)