___Justyna___ Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Poszukuję transportu dla 6-cio kilogramowego pieska z Wrocławia bądź okolic do Elbląga, Trójmiasta albo w pobliżu tych miejsc. Dzień do ustalenia, jakoś w przyszłym tygodniu. Piesek stracił Panią w pożarze mieszkania, a sam uszedł z życiem. Daję mu dom, ale niestety nie mam jak po niego pojechać. Szukamy więc jakiegoś rozwiązania z drugą stroną. Quote
Anula Posted July 23, 2015 Posted July 23, 2015 Poszukuję transportu dla 6-cio kilogramowego pieska z Wrocławia bądź okolic do Elbląga, Trójmiasta albo w pobliżu tych miejsc. Dzień do ustalenia, jakoś w przyszłym tygodniu. Piesek stracił Panią w pożarze mieszkania, a sam uszedł z życiem. Daję mu dom, ale niestety nie mam jak po niego pojechać. Szukamy więc jakiegoś rozwiązania z drugą stroną. A można psiaka dowieźć do Zielonej Góry? Pan co jakiś czas przyjeżdża z Elbląga do Zielonej Góry i wraca.Kontakt z tym Panem ma szafirka tj.nr.tel. Na FB jest także dział transportowy. Quote
___Justyna___ Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 O, super, porozmawiam z DT i dowiem się, czy istnieje taka możliwość. Na fb pisałam i na razie zero odzewu. Psiak wczoraj był kastrowany, wiec niedługo będzie gotów do drogi :) Quote
Anula Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 O, super, porozmawiam z DT i dowiem się, czy istnieje taka możliwość. Na fb pisałam i na razie zero odzewu. Psiak wczoraj był kastrowany, wiec niedługo będzie gotów do drogi :) Wybacz mi pomyłkę.Pan jeżdzi z Ełku. Quote
Magdalena Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Szukam pilnie transportu na trasie Legnica-Elbląg. Ewentualnie łączony Legnica-Toruń i Toruń-Elbląg. proszę o pw. Pies niewielki. Quote
AlfaLS Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Szukam transportu dla suni wielkości kota. Trasa prawie przez całą Polskę: z Tychów do Szczecina. Możemy się dołączyć do innego transportu. Możemy też jakos podjechać z jednej i drugiej strony. Sunia jedzie do mnie na BDT. Quote
Avilia Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 W pierwszy weekend października wybieram się ze Śląska (Pszczyna, Tychy) do Warszawy. Mogę zabrać jakiegoś zwierza. Koszt - karma lub symboliczny datek dla Fundacji. Quote
MTD Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Szukam z Buska/Kielc do Warszawy dla suczki - kontakt: 601 245 643 Quote
Pauline. Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Szukam transportu najlepiej z Górnego Śląska do Białegostoku, ale jakiekolwiek połączenie do Białegostoku będzie mnie ratowało. Transporter z dwiema myszkami. Quote
Gabi79 Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 ................................................... Quote
jubu Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 W przyszłym tygodniu mam czas na transport zwierzaków. Cała Polska. Konieczny zwrot kosztów. Quote
Recommended Posts