Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje ,życzę kolejnych sukcesów i nie wątpię że takowe będą. Alusia i jego właścicielkę miałam przyjemność poznać osobiście.Pies jest naprawdę piękny i nie dziwi to zwycięstwo.

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Havany']Chciałam się Wam pochwalić, że mój Boluś w dniu dzisiejszym na wystawie w Alytusie (Litwa) otrzymał ocenę doskonałą i został zwycięzcą młodzieży. Zwycięzcą rasy został również pies z Polski - starszy brat Bolusia - AL z Przemożnej Chętki.
Primadonna jak zwykle dała popis na ringu, walnęła się na ziemię i niestety, tylko bardzo dobra.[/QUOTE]
Ogromne Gratulacje :) W Ustce bende miała możliwośc Poznania !!!!!:)
I ile wam wniosków na Mł Championa brakuje ???

Posted

Oj chyba nie, my teraz w Polsce będziemy tylko w Lublinie, Olsztynie, Warszawie, Sopocie no i oczywiście w Białymstoku. Możliwe też, że w Gdyni jeżeli nam będzie czegoś brakowało.
Ale w Sopocie to chyba na pewno co ?
Planujemy też zabrać Astora ale on będzie w szczeniaczkach.

Posted

[quote name='Havany']Oj chyba nie, my teraz w Polsce będziemy tylko w Lublinie, Olsztynie, Warszawie, Sopocie no i oczywiście w Białymstoku. Możliwe też, że w Gdyni jeżeli nam będzie czegoś brakowało.
Ale w Sopocie to chyba na pewno co ?
Planujemy też zabrać Astora ale on będzie w szczeniaczkach.[/QUOTE]
czyli co zagranica ???
no my w sopocie chcemy byc

Posted

Tak, chyba raczej nie będziemy startować do Mł.Ch. w Polsce tylko raczej za granicą.
Na Litwę mamy bliżej niż np. do Katowic czy do Łodzi. I zapomniałam dodać, że chyba jeszcze Poznań.
Ann1 fajnie, że spotkamy się. A dlaczego nie będziesz w Warszawie ? Masz przecież rzut beretem.

Posted

Niestety od 10 lipca będę z rodziną w Ustce na wakacjach. Rodzina najważniejsza.Ale z małą startujemy w klasie baby więc jeszcze kilka wystaw przed nami. Warszawska jesienna też.

Posted

Gratuluję Bolkowi, chyba ma to po rodzicach. Zwycięstwo we krwi :lol:.
A jeśli chodzi o Ustkę to widać wystąpią tylko dwa Hawańczyki. Moja Bella i Pedruś Hawanki. Czy może ktoś jeszcze się zgłosił?

Posted

[quote name='Monia85']
A jeśli chodzi o Ustkę to widać wystąpią tylko dwa Hawańczyki. Moja Bella i Pedruś Hawanki. Czy może ktoś jeszcze się zgłosił?[/QUOTE]

dobrze ze chociaż ty bedziesz zawsze rażniej :)
benda jeszcze 2 hawańczyki jeden w klasie championów a druga w otwartej lub młodzieży nie jestem pewna :)
No i może bursztynki :)
Arabella w klasie baby ??

• 4 weeks later...
Posted

Chciałabym jeszcze przedstawić dwóch braci Arabelli, Aferki i Astorka. Zdjęcia z nowych domków.
Oto ANAKIN SKYWALKER
[IMG]http://i49.tinypic.com/1zmjp79.jpg[/IMG]
[URL]http://i49.tinypic.com/1zmjp79.jpg[/URL]

oraz ASSASSIN
[IMG]http://i47.tinypic.com/33oqm3t.jpg[/IMG]
[URL]http://i47.tinypic.com/33oqm3t.jpg[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie, też uważam, że na forum hawańczyków zapanowała dziwna cisza. Pewnie z powodu wakacji.
Myślę, że wkrótce coś się ruszy, po wystawach.
My teraz jedziemy do Warszawy z Bolkiem, jeszcze nie wiem czy weźmiemy Donnę - mała sprzeczka z Bolkiem i Astorem spowodowała dość spory ubytek włosów !!! Ratujemy się jak możemy.
Ostatnio zauważyłam, że moje psy mają trochę gorszą kondycję włosa. Być może z powodu upałów. Czy u Was też są problemy. Dajcie znać co robicie aby poprawić jakość szaty.

Posted

Tak, Zuzana bardzo dobrze dobiera skojarzenia. Mam nadzieję, że trafi mi się jakaś fajna suczka u niej. W ostatnim miocie miała tylko czarne a ja chcę inną. Czekam więc cierpliwie, choć cierpliwość nie jest moją mocną stroną. Jak każdy, chciałabym zaraz, natychmiast. Ale trudno, czekam.

Posted

Ja też czekam na sunie po pięknych i utytułowanych rodzicach,trzeba troszke "Nowej krwi" w Polsce , i podobnie jak ty już nie mogę się doczekać.Tymbardziej że lece po małą .

Posted

[quote name='bursztynki']Ja też czekam na sunie po pięknych i utytułowanych rodzicach,trzeba troszke "Nowej krwi" w Polsce , i podobnie jak ty już nie mogę się doczekać.Tymbardziej że lece po małą .[/QUOTE]
Super !!!!!!!!!!!!!pewno ze trzeba nowej krwi w polsce i ja zastanawiam ja nad psiakiem z zagranicy hmmm....:)

Posted

[quote name='Havany']na wystawie w Sopocie ? My planujemy być i to z synkiem Buni.[/QUOTE]Kurcze ja jak zawsze nie zdecydowana z jednej strony chciałabym byc Pedrus jak dobrze pójdzie był by juz w pośredniej ale Km troszke mnie dobijają :(