ann1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Gratulacje ,życzę kolejnych sukcesów i nie wątpię że takowe będą. Alusia i jego właścicielkę miałam przyjemność poznać osobiście.Pies jest naprawdę piękny i nie dziwi to zwycięstwo. Quote
Hawanka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Havany']Chciałam się Wam pochwalić, że mój Boluś w dniu dzisiejszym na wystawie w Alytusie (Litwa) otrzymał ocenę doskonałą i został zwycięzcą młodzieży. Zwycięzcą rasy został również pies z Polski - starszy brat Bolusia - AL z Przemożnej Chętki. Primadonna jak zwykle dała popis na ringu, walnęła się na ziemię i niestety, tylko bardzo dobra.[/QUOTE] Ogromne Gratulacje :) W Ustce bende miała możliwośc Poznania !!!!!:) I ile wam wniosków na Mł Championa brakuje ??? Quote
Havany Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Oj chyba nie, my teraz w Polsce będziemy tylko w Lublinie, Olsztynie, Warszawie, Sopocie no i oczywiście w Białymstoku. Możliwe też, że w Gdyni jeżeli nam będzie czegoś brakowało. Ale w Sopocie to chyba na pewno co ? Planujemy też zabrać Astora ale on będzie w szczeniaczkach. Quote
Hawanka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Havany']Oj chyba nie, my teraz w Polsce będziemy tylko w Lublinie, Olsztynie, Warszawie, Sopocie no i oczywiście w Białymstoku. Możliwe też, że w Gdyni jeżeli nam będzie czegoś brakowało. Ale w Sopocie to chyba na pewno co ? Planujemy też zabrać Astora ale on będzie w szczeniaczkach.[/QUOTE] czyli co zagranica ??? no my w sopocie chcemy byc Quote
rodzice Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 serdecznie gratuluję . My się chyba nie spotkamy , niestety . Quote
ann1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 a my spotkamy się i owszem w Olsztynie i Białymstoku. Quote
Havany Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Tak, chyba raczej nie będziemy startować do Mł.Ch. w Polsce tylko raczej za granicą. Na Litwę mamy bliżej niż np. do Katowic czy do Łodzi. I zapomniałam dodać, że chyba jeszcze Poznań. Ann1 fajnie, że spotkamy się. A dlaczego nie będziesz w Warszawie ? Masz przecież rzut beretem. Quote
ann1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Niestety od 10 lipca będę z rodziną w Ustce na wakacjach. Rodzina najważniejsza.Ale z małą startujemy w klasie baby więc jeszcze kilka wystaw przed nami. Warszawska jesienna też. Quote
Monia85 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Gratuluję Bolkowi, chyba ma to po rodzicach. Zwycięstwo we krwi :lol:. A jeśli chodzi o Ustkę to widać wystąpią tylko dwa Hawańczyki. Moja Bella i Pedruś Hawanki. Czy może ktoś jeszcze się zgłosił? Quote
Hawanka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Monia85'] A jeśli chodzi o Ustkę to widać wystąpią tylko dwa Hawańczyki. Moja Bella i Pedruś Hawanki. Czy może ktoś jeszcze się zgłosił?[/QUOTE] dobrze ze chociaż ty bedziesz zawsze rażniej :) benda jeszcze 2 hawańczyki jeden w klasie championów a druga w otwartej lub młodzieży nie jestem pewna :) No i może bursztynki :) Arabella w klasie baby ?? Quote
Havany Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Chciałabym jeszcze przedstawić dwóch braci Arabelli, Aferki i Astorka. Zdjęcia z nowych domków. Oto ANAKIN SKYWALKER [IMG]http://i49.tinypic.com/1zmjp79.jpg[/IMG] [URL]http://i49.tinypic.com/1zmjp79.jpg[/URL] oraz ASSASSIN [IMG]http://i47.tinypic.com/33oqm3t.jpg[/IMG] [URL]http://i47.tinypic.com/33oqm3t.jpg[/URL] Quote
rodzice Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Rany jaki ten Anakin ślicznie umaszczony , jednak biale dodatki bardzo zdobia pieska , ten drugi tez jest śliczny ale pierwszy bardziej efektowny . Quote
bursztynki Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Aniu,piękne szczeniaczki!!!!!!! Zwłaszcza czarno-biały Quote
Havany Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Iwonko, dzięki. Bunia dała przepiękne maluszki ! Quote
Monia85 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A tu taka cisza? Jak się czuje gromada hawańczyków? Quote
Havany Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Właśnie, też uważam, że na forum hawańczyków zapanowała dziwna cisza. Pewnie z powodu wakacji. Myślę, że wkrótce coś się ruszy, po wystawach. My teraz jedziemy do Warszawy z Bolkiem, jeszcze nie wiem czy weźmiemy Donnę - mała sprzeczka z Bolkiem i Astorem spowodowała dość spory ubytek włosów !!! Ratujemy się jak możemy. Ostatnio zauważyłam, że moje psy mają trochę gorszą kondycję włosa. Być może z powodu upałów. Czy u Was też są problemy. Dajcie znać co robicie aby poprawić jakość szaty. Quote
Hawanka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 oj cisza zaponowała.... świeta racja ja po Pedrusiu tez widze ze jak zaczeły sie temperatury powyze 20 stopni to włos jest nie zbyt... Quote
Hawanka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 widze że szukuje sie naprawde fantastyczny miot hawańczyka [URL]http://www.czechkennel.com/havanese/planned-litter/[/URL] Quote
Havany Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Tak, Zuzana bardzo dobrze dobiera skojarzenia. Mam nadzieję, że trafi mi się jakaś fajna suczka u niej. W ostatnim miocie miała tylko czarne a ja chcę inną. Czekam więc cierpliwie, choć cierpliwość nie jest moją mocną stroną. Jak każdy, chciałabym zaraz, natychmiast. Ale trudno, czekam. Quote
bursztynki Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja też czekam na sunie po pięknych i utytułowanych rodzicach,trzeba troszke "Nowej krwi" w Polsce , i podobnie jak ty już nie mogę się doczekać.Tymbardziej że lece po małą . Quote
Hawanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='bursztynki']Ja też czekam na sunie po pięknych i utytułowanych rodzicach,trzeba troszke "Nowej krwi" w Polsce , i podobnie jak ty już nie mogę się doczekać.Tymbardziej że lece po małą .[/QUOTE] Super !!!!!!!!!!!!!pewno ze trzeba nowej krwi w polsce i ja zastanawiam ja nad psiakiem z zagranicy hmmm....:) Quote
Havany Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Iwonko a skąd kupujesz ? A będziesz na wystawie w Sopocie ? My planujemy być i to z synkiem Buni. Quote
Hawanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Havany']na wystawie w Sopocie ? My planujemy być i to z synkiem Buni.[/QUOTE]Kurcze ja jak zawsze nie zdecydowana z jednej strony chciałabym byc Pedrus jak dobrze pójdzie był by juz w pośredniej ale Km troszke mnie dobijają :( Quote
Recommended Posts