Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaczynamy sezon :razz:
Dla spiochow jest jeszcze troche czasu, dla pracusiow to i tak za malo ;)
Zapraszamy na zawody na stadionie w Ryczywole, na dobry poczatek lata!

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Związek Kynologiczny w Polsce O. w Poznaniu zaprasza na [B]Krajowe Zawody Obedience[/B] w miejscowości [B]Ryczywół[/B] koło Rogoźna (Wielkopolska)

Termin: [B]03-06-2006[/B]
Sędzia: [B]Tadeusz Roszkiewicz[/B]

Miejsce: Stadion w Ryczywole, ul. Czarnkowska
Przy wyjeździe z Rynku w Ryczywole w kierunku na Czarnków znajduje się drogowskaz kierujący na stadion.

Zgłoszenia prosimy nadsyłać pocztą lub faksem na adres ZKwP o. w Poznaniu.
60-967 Poznań, ul. Św. Marcin 27 (skr. poczt. 219)
tel. (0-61) 852-27-84, fax. (0-61) 855-74-14
Godziny pracy biura: wtorek, piątek 10.00 - 19.00, środa, czwartek 10.00 - 14.00
Konto bankowe: BZ WBK SA III O/Poznań 49 1090 1359 0000 0000 3501 8426
Zgłoszenia mailem: [/SIZE][/FONT][EMAIL="[email protected]"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/EMAIL][FONT=Times New Roman][SIZE=3]
Termin przyjmowania zgłoszeń: [B][U]22.05.2006[/U][/B]

Opłaty za zgłoszenia:
klasa 0.....25,00 zł
klasa 1.....35,00 zł
klasa 2.....35,00 zł
klasa 3.....35,00 zł
Istnieje możliwość dokonania opłaty na miejscu.

[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Przy uzyskaniu oceny doskonałej w klasie ''0'' będzie możliwość startu w klasie ''1''.
Osoby, które w trakcie zawodów wywalczą sobie prawo do startu w klasie 2. będą miały możliwość zgłosić się do tej klasy, pod warunkiem przedstawienia drugiej karty oceny (kserokopii) z zaliczoną na doskonałą klasę 1[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Osoby, które w trakcie zawodów wywalczą sobie prawo do startu w klasie 3. będą miały możliwość zgłosić się do tej klasy, pod warunkiem przedstawienia dwóch kart ocen (kserokopii) z zaliczoną na doskonałą klasą 2.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Właściciele suk w cieczce uprzejmie proszeni są o zgłoszenie tego faktu PRZED rozpoczęciem zawodów i w miarę możliwości umieszczenie suki w odległości nie powodującej "zamieszania" wśród innych psów.

[B][COLOR=red]UWAGA!!! Do druku zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię kart ocen uprawniających do startu w klasach wyższych!!! [/COLOR][/B]

Formularz zgłoszeniowy na zawody Obedience do pobrania na stronie [/SIZE][/FONT][URL="http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/index_pl.htm%20"][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#0000ff]http://www.poznan.zkwp.pl/poznan/index_pl.htm [/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Rozpoczęcie zawodów: godz. 10.00 [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Klasa „0” przyjmowanie od godz. 9, rozpoczęcie godz. 10[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Klasa „1” przyjmowanie od godz. 11, rozpoczęcie godz. 12[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Klasa „2” przyjmowanie od godz. 11, rozpoczęcie około godz. 13 lub później w zależności od ilości zgłoszeń w klasie „1”.
O ile jest to możliwe, bardzo prosimy o podawanie na zgłoszeniu także adresu poczty elektronicznej. Pozwoli nam to szybciej przesłać Państwu potwierdzenie zgłoszenia.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Zapraszamy wszystkich serdecznie!

Organizatorzy[/SIZE][/FONT]

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

Uwaga!
Zmiana sedziego !
Zawody w Ryczywole sedziowac bedzie Pan Janusz Arnold.

Czekamy na zgloszenia :cool3:

Posted

[quote name='Cortina']czy sa gdzies w necie formularze zgloszenia?? czy nie sa potrzebne?[/quote]
Dołączam się do pytania, bo podany przez [B]Ori[/B] link do formularza niestety nie "chodzi". A jeśli nie jest potrzebne, to jakie informacje powinny znaleźć się na zgłoszeniu, bo szczerze mówiąc nie wiem (klasa, rasa, imię: przewodnika, psa) - "uświadomcie" niedoinformowaną koleżankę :oops:
Co prawda suczysko nie jest zbyt dobrze przygotowane, ale kiedyś musi być ten pierwszy raz ...

Posted

[quote name='zachraniarka'][B]Monika[/B]
startujesz w Ryczywole? Super! Będziemy mocno trzymać kciuki za przedstawicielkę Trójmiasta!! :D[/quote]
Dzięki za kciuki dziewczyny - żeby tylko chociaż było za co trzymać - przede wszystkim za moje nerwy :roll: Nie wiem czy to do końca dobry pomysł, bo mi psisko po cieczce totalnie się rozregulowało i zaczęły ją rozpraszać różne zapaszki i czasem ma dosyć nietypowe reakcje, ale kto nie próbuje ten nie wie :angryy:
Chociaż dopiero dzisiaj doczytałam, że zawody są w sobotę, a myślałam, że w niedzielę :evil_lol:

Posted

Hej
link na strone nie chodzi, brr:angryy:

napiszcie Imie psa, rase
jesli z papierami to dane jak na wystawe
jesli nie to tez date urodzenia

[COLOR=red]klase w ktorej startujecie[/COLOR]

I oczywiscie swoje dane
najlepiej podajcie adres mailowy jesli wysylacie faxem
to szybciej odpiszemy

potrzebne sa tez potwierdzenia z klas nizszych, to wiecie

termin zgloszen sie konczy wiec :multi:
pozdrawiam
do zobaczenia

Ja staruje z dwoma :cool3: oj bedzie zabawa...

Posted

Monika... Ja tez chciałam z suką jechać. A przynajmniej taki miałam plan. Ale ona dopiero kończy cieczkować i na razie zmian w zachowaniu na lepsze nie widać. Łatwo się rozprasza, pieski są baaaardzo interesujące. Trawka, patyczek, kamyk.. :razz: Tak więc trochę czarno to widzę.

Posted

ja wyslalam zgloszenie mailem, ale nie mam potwierdzenia i nie wiem czy doszlo czy nie:-( .

EE ja stale startuje z nieprzygotowanym psem i sie nie przejmuje:evil_lol: , co tam bawic sie trzeba

Mam pytanie do startujacych juz w Ryczywole, czy tam jest gdzies w poblizu jeziorko??

Posted

[quote name='Godelaine']Monika... Ja tez chciałam z suką jechać. A przynajmniej taki miałam plan. Ale ona dopiero kończy cieczkować i na razie zmian w zachowaniu na lepsze nie widać. Łatwo się rozprasza, pieski są baaaardzo interesujące. Trawka, patyczek, kamyk.. :razz: Tak więc trochę czarno to widzę.[/quote]
Szkoda, chociaż z nami też może być wesoło - widzę "rudość" :cool3: Najważniejsze by suczysko nie wyszło mi poza ring witać się z innymi :mad:

[B]Ori[/B] - jeszcze jedno pytanko - chcę suczysko zgłosić do "0" i nie wiem co dalej. Jeśli zaliczy "0", to chciałabym podejść do "1" (optymistka jestem :evil_lol: ). Czy od razu płacić za 2 klasy, czy można za jedną, a drugą - dopiero jak się przejdzie poprzednią ?

Posted

Monika... Z tego co wiem, jesli pies zaliczy zerówkę, spokojnie można psa puścić w jedynce. Bez wcześiejszego zglaszania :) Organizatorzy nie robia tu problemów. Chyba, że limit miejsc jest ograniczony... Ale w Ryczałowie o tym nie wspominali, więc... :)

Posted

MonikaSz
Oczywiscie jesli zaliczycie "0" na doskonala mozecie startowac w "1"

Cortina
Zgloszenie dotarlo, potwierdzenie (wstepne) wyslane, nie wiem czemu nie dostalas?

Posted

[quote name='Ori']MonikaSz
Oczywiscie jesli zaliczycie "0" na doskonala mozecie startowac w "1" [/quote] A jak z płatnością ? Rozumiem, że płacimy za 2 klasy z góry - tak ? Poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie - to będzie nasz wesoły debiut i chyba trochę upierdliwa jestem :cool3:
I ostatnie pytanie - płatność przelewem do 22 maja włącznie, czy 22 maja - ostatnia data przelewu, czy płatność na miejscu ?

[B]Gody [/B]- czyżbyś się zdecydowała ? Super :multi:

Posted

Oj wpadłam teraz w lekką panikę. :crazyeye: Nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie, że zgłoszenia są do 27.05., a tu się okazuje, że... jak zwykle czekałam do ostatniej chwili ze zgłoszeniem. :cool3: No i tak się czaiłam, tak się czaiłam i... oczywiście, że wysłałam w końcu to zgłoszenie. A może jednak nie trzeba było się zgłaszać? :roll: Znowu będzie obciach, bo będziemy ostatnie, ja tam nie wiem czy zrobiłyśmy w ogóle jakieś postępy od poprzednich zawodów. :razz: A to już mówi się trudno, najwyżej to będą nasze ostatnie zawody i już. :eviltong:

Posted

Monika na zawodach zwykle jest tak, ze albo masz ze soba potwierdzenie przelewu, albo placisz na miejscu. Zaplac na poczatek za jedna klase, a potem jak pojdzie wam swietnie to zaplacisz na miejscu za wystep w nastepnej klasie;)