katik Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Forum nie ma, jedynie ogólne terrierowe. Nieoficjalny klub Cairn Terriera w Polsce: [url]http://cairn.republika.pl/[/url] Quote
zQoBasia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Witam! Ja takze poszukuje takowego forum ale jakos nic nie znalazlam.W sobote stane sie wlascicielką malej cairnki :) Może jacyś doswiadczeni cairnowicze by sie podzieli swoim doswiadczeniem ?Chetnie zaloze taki wątek.Pozdrawiam Quote
katik Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Właściciele cairnów raczej są mało aktywni na forach. Mam jednak nadzieję, że pochwalisz się swoją sunią. Najlepiej załóż jej galerię. Quote
zQoBasia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Napewno :) szkoda ze wlasciciele cairnow nie chca sie udzielac na forach.W Polsce chyba troche malo popularny piesek.My mieszkamy w Szkocji skad cairn pochodza wiec tu jest ich sporo :)Ale chetnie popisalabym na takim forum :)Czym karmic na poczatku taka cairnke i wogole z jakimi mozna napotkac sie problemami, na co zwrocic szczegolna uwage. Quote
katik Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Na początku to najlepiej karmić szczeniaka tym samym co jadł w hodowli. Z czasem możesz stopniowo zmieniać, na taki rodzaj jedzenia jaki bedzie psu bardziej odpowiadać. Ja od samego początku karmię suchą karmą, czasem tylko dostaje gotowane jedzenie. Quote
miek177 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam Jestem nowy więc parę słów o naszym piesku cairnie oczywiście - ma prawie 2 lata, wabi się Antros, kolor to podobno typowy balajaż, u nas jest rok. Obecnie wsuwa zgodnie z zaleceniami karmę nutra zielona (dla aktywnych). Natomiast zaczynam się rozglądać za inną karmą. Oczywiście wsuwa też sporo innych jedzonek... Quote
katik Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witaj na forum. Skąd jest twój psiak? koniecznie załóż mu galerię. Quote
miek177 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Z hodowli Aspect z Żyradowa - kupiliśmy go jak miał już rok. We wrześniu będzie miał już dwa lata. Obecnie wchodzi już w wiek dorosły, tym samym zmienia się jego zachowanie. A z galerią to pewnie jest dobry pomysł - muszę przejrzeć zdjęcia i coś wybrać. Pozdrawiam Quote
miek177 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 sądząc po zdjęciu Avatara to nasz jest podobny :) Quote
katik Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Moja ma przodków z hodowli Akpekt. :) Z niecierpliwością czekam na galerię. Quote
miek177 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie wiem czy to dobre miejsce ale zapytam - czym karmicie Waszych milusińskich ? Quote
katik Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja daje suchą karmę - Acanę lub Orijen, czasem gotowane mięso z warzywami i makaronem. Quote
Recommended Posts