Ange-De-Feu Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Nano'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/35392-Wielko%C5%9B%C4%87-granulek-ZDJ%C4%98CIA/page11[/URL] #255 jak sie nie myle :)[/QUOTE] Dziękuję za pomoc ;) Quote
A&L Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Karmi ktoś może tą wersją z kaczką w pomarańczach? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby mógł ktoś sprzedać mi jakieś pół kg, bo nie chcę rzucać się od razu na duży worek. Jest ktoś taki? Quote
Lawinka Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='A&L']Karmi ktoś może tą wersją z kaczką w pomarańczach? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby mógł ktoś sprzedać mi jakieś pół kg, bo nie chcę rzucać się od razu na duży worek. Jest ktoś taki?[/QUOTE] jesli to jeszcze aktualne to ja moge odstąpic z pól kilo :) Quote
buldoyor Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Pronature Holistic to naprawdę bardzo ciekawe karmy dla psów które zawierają w składzie składniki organiczne. Fajna ciekawa propozycja dla tych którzy chcą dawać swojemu psu coś naprawdę extra. Sprzedaje te karmy od dawna w swoim sklepie i wydaje mi się że są naprawdę godne uwagi. Quote
LaChicaDorada Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Czy ktoś stosował Asiato z Pronature Holistic? Quote
KrzystofGan Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 56 minut temu, LaChicaDorada napisał: Czy ktoś stosował Asiato z Pronature Holistic? Mój piesek nie chciał jej jeść Quote
Recommended Posts