madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Witam wszystkich.Przepraszam ,że nic sie nie odzywam ale nie mam dostepu do netu jak narazie tylko 5 minut.Sprawa dziwna,ja bym mogła to zrozumiec jak napisalam wczesniej,ze powiedzialaby sory nie mam tej kasy lub sie wycofuje......a robila ze mnie debila tyle czasu ,ze szkoda gadac ,umawiala sie sto razy.....pisala smsa juz do Ciebie jade przez 4 dni...tel nie odbiera.Ciagle tylko sciema......Przyjaciel Koni tez przyjezdzala i czekala na nia ze mna zebym mogla jej oddac kase odrazu....a tu kamfora. Sprawy i jej zwiazku z allegro nie znam niestety.Co do znikniecia jej postów to wydaje mi sie smieszne,szef mi kazal bo z kad on niby ma wiedziec kto pisze na forum,przeciez kazdy ma nick i jest anonimowy.....i nawet jesli by ktos chcial to nie udownodni ,ze pod tym nickiem byla taka osoba....Pozniej postaram sie wiecej napisac bo teraz nie mam juz kompa.....Ale wieczorem napewno ,wszytskim odpowiem dokladniej.... Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [quote name='KICIA I JEJ PSY']Madzia a nie mozna jakos na inne watki wpisac prosbe zeby osoby ktore wplacaly osobie o tym nicku pieniadze na leczenia Hekrora odezwaly sie bo pieniadze nie zostaly ci przekazane,moze istnieje szansa zeby jakos zmusic ta osobe do oddania tych pieniedzy,przeciez one sa Tobie bardzo potrzebne.[/QUOTE] Ponoc kasa ,ktora byla na Hektora to nie byla od osob z forum zbierana tylko z zewnatrz tz tak mi powiedziala....a jak jest to ja nie mam pojecia i czy tak bylo........... Quote
Paula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='black_sheep']na "oszustwo na allegro" pisala że to przez kłopoty w pracy z szefem[/QUOTE] W czasie kiedy pisala o tym, ze szef jej zabronil pisac na forum w godzinach pracy, nam pisala ze jest na urlopie na Slowacji i dlatego nie mogla byc we wtorek na operacji, bo wraca dopiero w czwartek, a szef sie "zorientowal" w srode. Quote
romenka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Nie wiem co mam mysleć ale mam nadzieję że Kasia_m wyjaśni wszystko.Wierzę w ludzi ale nie doprzesady!Kasia_m chyba nierobila tego specjalnie przynajmniej tak narzie chce wierzyć ale skoro pousuwała posty to martwie sie o najgorsze że to była tylko gra z jej strony(ale mam nadzieje że się mylę!!!) Kasiu_m wyjaśnij proszę nam wszystkim dlaczego...?? Quote
sisi. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 w temacie Oszustwo na allegro, w któryms z postów napisała, że kończy budowę domu, może te pieniadze zebrane na operacje przeznaczyła na ten budujący sie dom, jestem w szoku, bo ta osoba jest adwokatem Quote
Paula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [quote name='sisi.']jestem w szoku, bo ta osoba jest adwokatem[/QUOTE] Albo ma bujną wyobraźnię. Nie trzeba byc adwokatem, zeby znac kilka paragrafow i procedur. Quote
sisi. Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 możliwe, że ma bujną fantazję, to ona sama wspominała, że jest adwokatem Quote
Paulina87 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jestem w szoku... na wątku oszustwo na allegro wydawała się byc dobrą, racjonalnie mysląca osobą, w życiu bym nie pomyslała... a jednak... teraz trudno zaufać komukolwiek :shake: Quote
PUMA.PUSIA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jeju,,,,,,,,,,,, Jak Mi Jest Zal Tego Pieska,.,,,, Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 [I]cyt.) jestem w szoku, bo ta osoba jest adwokatem [/I]Chyba jednak żaden z tej Pani prawnik. Wątek z oszustwem na Allegro właśnie przetrawiam. Brak mi jeszcze pełnego rozeznania. Zobaczę jak przeczytam do końca. W międzyczasie próbowałam troszkę zobaczyć na dogo czym się Pani Kasia interesowała. Wyszło mi, że głównie szczeniakami, ale mocno się w te wątki nie zagłębiałam. A jeśli chodzi o wyobraźnię - Magda mi przesłała kilka wiadomości od Tej Osoby. To chyba nie wyobraźnia, myślę, że coś innego. Ale o tym nawet nie wypada tutaj pisać. Coś wrzucę bo znalazłam w swojej poczcie z dogo - tak troszkę na temat wyobraźni i pomysłów Pani Kasi [I]cyt.) qrka narobilo sie zamieszanie bo ja tam wyslalam kolezanke i ona ich nie zastala nie ma problemu wysle jeszcze raz meza , teraz mam juz numer to zadzwonie kaska [/I]Miałam skomentować, ale tego nie zrobię. Za to zapomniałam z pośpiechu napisać, że to jest list z dnia 2-giej operacji Hektora, kiedy to Pani Kasia miała Magdzie dostarczyć pieniądze. Tu nie ma nic do wyjaśniania [B]black sheep[/B] !!!!! Do dzisiaj te pieniądze nie mogą dojechać. Quote
black sheep Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Rany ale sie pogmatwało! Ma nadzieje ze to sie szybko wyjasni:( Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [quote name='black_sheep']Rany ale sie pogmatwało! Ma nadzieje ze to sie szybko wyjasni:([/QUOTE] Nom pogmatwało.....co do wyjasniania to co tu wyjasniać.Byłay 3 operacje.Więc na kazda mozna było zdążyc.Przysłac kogoś...zawiadomic chociaż ,ze się nie bedzie.....Ja juz zostawiam ten temat bez komentarza bo nie bede sobie nerwów psuc, wystarczy ,że mam urwanie głowy z Grubym w domu...........ehhhhh Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ludki teraz mam do was najwieksza prosbe o pomoc. Pomózcie cos wymyslic z naszym slicznochem Grzywkiem.....Nie mamy pojecia od czego zacząc.Rozmawiałam przed chwila z Agamą ,ma jakis nie wielki pomysł ale nikt z nas nie chce podejmowac pochopnych decyzji ,żeby Grzywek nie trafił w nie powołane rece. My mamy duzy problem w tej chwili,musimy oddac Przyjaciel Koni 1000zł ,a to jest bardzo duzo.Ja dysponuje w tej chwili kwota 150zł ,które jest na srode na wizyte na sggw i podanie Bonharenu.Jak to wydam to nie mamy juz na nic,nawet na życie.Rodzice beda mogli cos mi wysłać 15 dopiero jak dostana emeryture. Cała reszta to tez masakra, potzrebne 2 ampułki Hialganu no i co najmniej oprócz środowej wizyty jeszce 2 wizyty na sggw.O problemie skóry juz nawet nie wspomne,nie wiem co zrobimy z ta łapa i kufa,bo nie mamy sznsy na wizyte u dermatologa.Jescze musze coś wymyslic z powrotem do domu ,nie mam narazie żadnego pomysłu.Sytuacja krytyczna..............HELP Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Mam jedna dobra wiadomośc ,mianowicie dzis VitisVini z molosów wpłaciła nam 300zł zebysmy mogli oddac choc tyle narazie przyjaciel Koni.Więc od nowa dla Przyjaciel Koni mamy do oddania 700zł .Do tego zbieramy na Hialgan i jeszcze 2 wizyty na sggw......ehhhh boseee nie kalkuluje sie z kad tyle kasy.....Ja naprawde zwarjuje normalnie szok,juz mi sie w glowie wszystko nie mieści i ciagły stres..... Quote
przyjaciel_koni Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ty se Magda zrób zimne okłady na głowę, bo Ci się mózg zlasuje od tego myślenia !!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Pani [B]VitisVini [/B]z Molosów !!!!!!! Magda faktycznie jest kiepsko. Nie mam pomysłów. Chyba jestem przepracowana. Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Ty se Magda zrób zimne okłady na głowę, bo Ci się mózg zlasuje od tego myślenia !!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Pani [B]VitisVini [/B]z Molosów !!!!!!! Magda faktycznie jest kiepsko. Nie mam pomysłów. Chyba jestem przepracowana.[/QUOTE] Mi juz okłady nie pomogą.Jeszce Gruby mnie wykańcza i tzreba za posrancem latać po domu zeby gdzies nie podskoczył czy cos.Narazie nadal kuleje,z rana jest zawsze lepiej bo jest wypoczety ale po południu kulawizna jest znów silniejsza.Jutro minie juz tydzien od operacji. Ja równiez dziekuje serdecznie VitisVini za taka ogromną pomoc, zresztą Vitis jest od samego początku z nami i bardzo duzo nam pomaga....dzieki Vitis ,jestes Wielka:loveu: Quote
madziara1983 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Ludki poszukujemy jeszce transportu na powrót na środe.Na sggw zawiezie nas asiaf ,która wiozła nas na operacje i spowrotem ale moż enas dostarczyc tylko na sggw ,nie bedzie mogła poczekać.To wsyztsko potrwa okolo godziny czasu wiec na około 9 rano potzrebny nam jakis transport na powrót!!!!1 Quote
madziara1983 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Witam wszystkich.Własnie wrócilismy ze spaceru.Gruby od wczoraj niestety do puki bedzie kulał i sie szrpał chodzi i na kolczatce i na szelkach.Dobrze,że on nawet jak ma drugą strone zalozona kolczatke to juz nie probuje ciagnąc heheeh.Jeszcze nie wyczaił ,że z tamtej nie kłuje hehehNie mam siły niestety juz, tez jestem chora i źle się czuje od kilku dni.Mam alergie,jakies dziwne uczulenie i ledwo widze.Gruby dziś z rana nawet jeśc nie chce,a po południu juz nie może bo rano jedziemy,Mam nadzieje,że wszytsko sprawnie jutro minie.Tylko tragedia z tą pogodą,Gruby ma katar cały czas....Opuchlizna troche zeszła.Z rana zawsze czuje się lepiej i mniej kuleje bo jest wypoczęty...Teraz poszedł na balkon polezec troche..........Ludki nadal was mocno prosimy o każda pomoc!!!!!!!!! Quote
anuleq Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='madziara1983']Ludki nadal was mocno prosimy o każda pomoc!!!!!!!!![/quote] A jaka jeszcze może być poza finansowa? Jestesmy praktycznie bez kasy, jak sie wyprowadzimy na prosta to coś Ci przelejemy. Dużo nie bedzie bo też mamy zaleglosci z platnosciami (jestem nawet w aptece na moje leki zadluzona) ale zawsze coś. Jeśli jest to pies nie majacy 15 mies. to możemy Ci dać pare kg karmy żeby psina Ci nie glodowala, tylko to dla szczeniorkow duzych ras jest. Srodki mamy b.ograniczone ale mozemy postarać sie pomoc (np. dajac kilka rzeczy do wystawienia na allegro) w razie czego niech sie ktoś ze mna skontaktuje, powie co potrzeba, jeśli damy rade to pomozemy. GG jest pod awatarkiem, odzywać się nie zaleznie od koloru sloneczka :) Quote
Ashkas Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Zajrzałam sobie do wątku, zeby odrobić zaległości z 3 ostatnich dni ( mój Biały + alergia pochłonęły nas zupełnie ) i szczęka mi opadła. To do historii z Kasią_m No szok po prostu jak tak mozna ?????:question: :question: :question: Na nas w każdym razie możesz liczyć tak jak do tej pory :) finansowo pod koniec miesiaca a psychicznie to na gg znajdziesz mnie prawie zawsze ;) Rany, no nóż mi się w kieszeni otwiera :mad: :mad: :mad: :pissed: :pissed: [B]Przyjaciel_koni[/B] - dzięki dobrym duszkom ze Magda i Biały maja Ciebie :) Quote
przyjaciel_koni Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='anuleq']A jaka jeszcze może być poza finansowa? Jestesmy praktycznie bez kasy, jak sie wyprowadzimy na prosta to coś Ci przelejemy. Dużo nie bedzie bo też mamy zaleglosci z platnosciami (jestem nawet w aptece na moje leki zadluzona) ale zawsze coś. Jeśli jest to pies nie majacy 15 mies. to możemy Ci dać pare kg karmy żeby psina Ci nie glodowala, tylko to dla szczeniorkow duzych ras jest. Srodki mamy b.ograniczone ale mozemy postarać sie pomoc (np. dajac kilka rzeczy do wystawienia na allegro) w razie czego niech sie ktoś ze mna skontaktuje, powie co potrzeba, jeśli damy rade to pomozemy. GG jest pod awatarkiem, odzywać się nie zaleznie od koloru sloneczka :)[/quote] Nie wiem, kiedy Magda będzie mogła się odezwać, bo ma problemy z komputerem, dlatego (skoro wiem, to dlaczego tego nie napisać) odpowiem troszkę za nią. [B]Bardzo dziękujemy za deklarację pomocy. [/B]Jaka by nie była dla Magdy jest ważne, że nie zostaje z tym wszystkim sama. Jednak z Hektorem jest problem. Jeść mu kazali weci tylko specjalistyczne karmy takie jak Eukanuba (na choroby układu pokarmowego) i Royal na te schorzenia stawów. W sprawie Allegro, nie umiem się w imieniu Magdy w tej chwili wypowiedzieć. Mam nadzieję, że z tym komputerem coś w międzyczasie zrobią, to zapewne Magda się odezwie. Quote
anuleq Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Nie wiem, kiedy Magda będzie mogła się odezwać, bo ma problemy z komputerem, dlatego (skoro wiem, to dlaczego tego nie napisać) odpowiem troszkę za nią. [B]Bardzo dziękujemy za deklarację pomocy. [/B]Jaka by nie była dla Magdy jest ważne, że nie zostaje z tym wszystkim sama. Jednak z Hektorem jest problem. Jeść mu kazali weci tylko specjalistyczne karmy takie jak Eukanuba (na choroby układu pokarmowego) i Royal na te schorzenia stawów. W sprawie Allegro, nie umiem się w imieniu Magdy w tej chwili wypowiedzieć. Mam nadzieję, że z tym komputerem coś w międzyczasie zrobią, to zapewne Magda się odezwie.[/quote] Deklaracja a sama pomoc to malo :( Po prostu poczekam na jakieś info, jaka konkretnie pomoc jest potrzebna, co jest potrzebne. Jeśli dam rade to pomoge. Odnosnie tego allegra to sądze, ze Magda powinna sie zgodzić, tylko pytanie kto by to wystawil, ja niestety sie na tym nie znam, ale mialabym np. 2 plyty z autografami. Na aukcje charytatywną by bylo chyba w sam raz? Quote
PUMA.PUSIA Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ja cos powystawialam na allegro ale lipa jak na razie jest. jakbym wiedziala wczesniej... cholercia. bo duzo rzeczy juz sprzedalam i nie mam juz co sprzedawac!!!!!!!! jak cos sprzedam to oczywiscie wszystko na Hektorka.... w tym miechu tez mam lipe jak cholera... zasrane auta musze opłacic oc, zrobic przeglad i dowód zmienic... wypłaty mi braknie!!!!!!!! ale i tak cos wplace jak tylko z domu wyjde... Quote
Paula Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Magdzie znowu usuneli aukcje na allegro !!! :angryy: Widocznie ten frajer, ktory wtedy sie przyczepil, znowu to zglosil! Quote
Recommended Posts