DG32 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Długo nas tu nie było, ale w końcu jesteśmy i to z bardzo pozytywnymi nowinami - Koszałek w końcu został usidlony - tzn dał się wziąć na ręce :multi::multi::multi:. Quote
maciaszek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 I co? Podobało mu się czy raczej był zdezorientowany? Quote
DG32 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='maciaszek']I co? Podobało mu się czy raczej był zdezorientowany?[/QUOTE] Żeby był bardzo zadowolony to nie można powiedzieć, ale smaczki robią swoje :evil_lol:. Na dowód zdjęcia - ten cudowny moment uwieczniony przez _Lare: [IMG]http://lh5.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/TFsZVp3rmrI/AAAAAAAAKsw/F-xT2X48JmI/s640/SA700195.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/TFsZVD7MSsI/AAAAAAAAKso/nhYfMud-_Yw/s640/SA700193.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_Qbj5mfb9LrQ/TFsZVfVynpI/AAAAAAAAKss/mJ_SQyUmqr8/s640/SA700194.JPG[/IMG] Quote
leonarda Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dla mnie wygląda, jakby był zinteresowany tym, co widać z góry:) Może nie wiedział, że z tej perspektywy może się poczuć, jak pan i władca świata, może zawsze czuł się biedny i słabiutki, bo wszystko było większe i ponad nim... Może teraz zapragnie tylko na rękach spacerować:eviltong: No, to już można w ogłoszeniach pisać, że przylepka - najwyżej się ktoś nadzieje, na ząbek:evil_lol: Quote
DG32 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 [quote name='leonarda']Dla mnie wygląda, jakby był zinteresowany tym, co widać z góry:) Może nie wiedział, że z tej perspektywy może się poczuć, jak pan i władca świata, może zawsze czuł się biedny i słabiutki, bo wszystko było większe i ponad nim... Może teraz zapragnie tylko na rękach spacerować:eviltong: No, to już można w ogłoszeniach pisać, że przylepka - najwyżej się ktoś nadzieje, na ząbek:evil_lol:[/QUOTE] No ja miałam okazje się nadziać ostatnio niestety. Coś mam pecha - w tym roku już mnie 3 psy dziabnęły - 2 katowickie i 1 sosnowiecki :shake:. Quote
DG32 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='katik']Jaki on fajny :loveu:[/QUOTE] Coraz fajniejszy się robi :evil_lol:. Quote
sosiczka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ja dzisiaj Koszała trzymałam na kolankach i nosiłam na rękach:cool3: Dostał wołowinę od Izy:loveu:, zeżarł mi pawie z paznokciem:evil_lol::evil_lol: Kuleje na tylna łapkę.:-( Na kolankach śpi i się przytulać zaczyna. W boskie się cieszy i chętnie wychodzi. Quote
DG32 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']Ja dzisiaj Koszała trzymałam na kolankach i nosiłam na rękach:cool3: Dostał wołowinę od Izy:loveu:, zeżarł mi pawie z paznokciem:evil_lol::evil_lol: Kuleje na tylna łapkę.:-( Na kolankach śpi i się przytulać zaczyna. W boskie się cieszy i chętnie wychodzi.[/QUOTE] Nazdepłaś go :mad: - jeszcze w czwartek nie kulał. Quote
leonarda Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ach, to dlatego ta nóżka tak..;) Ale naprawdę - kto nie widział, jak Koszałek niczym aniołek spał sobie na kolankach i jaki był miły i zadowolony - ten niech żałuje! Zawsze mówiłam, że to przylepka! Fakt, że próbował się przy tym rzucić na 3 razy większego Freedoma, który chciał zająć fotel obok, nie zmienia mojego głębokiego przekonania o dobroci i łagodności kochanego krasnoludka;) Quote
sosiczka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='DG32']Nazdepłaś go :mad: - jeszcze w czwartek nie kulał.[/QUOTE] No wiesz co, ja tu do Koszała z sercem a Ty mnie o takie rzeczy oskarżasz:mad: Quote
protzlav Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [B]W końcu trafiłem na wątek Koszałowatego !!! Nie wiem tylko czemu tak późno :) <D.>[/B] Quote
DG32 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='protzlav'][B]W końcu trafiłem na wątek Koszałowatego !!! Nie wiem tylko czemu tak późno :) <D.>[/B][/QUOTE] Witamy, lepiej późno niż wcale. [quote name='sosnowieckie schronisko']No wiesz co, ja tu do Koszała z sercem a Ty mnie o takie rzeczy oskarżasz:mad:[/QUOTE] Tylko o to do czego jesteś zdolna :evil_lol:. Myślałam, że Koszałek pójdzie wczoraj do domu ale nie poszedł, państwo którym się spodobał wzięli w końcu innego psiaka. Quote
katik Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 W koncu i Koszałkowi się uda. A przynajmniej komuś innemu się poszczęściło - o jedną bidę mniej. Quote
leonarda Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Koszałek robi wszystko, żeby mnie dobić psychicznie.. Patrzy TAKIMI oczami na mnie, że nie mogę spokojnie spać. Dzisiaj wlazł mi na kolana i patrzył.. Zachowuje się jak psi anioł. Może on jest jakimś wysłannikiem od sił wyższych... bo przecież, gdyby był zwykłym psem, to przy jego mini rozmiarach i reszcie (czyli urokowi wew i zewnętrznemu) już dawno powinien go ktoś adpotować. Dziewczyny zrobiły z przestraszonego, gryzącego psa miziastą przytulankę i ... nadal nikt się nie łakomi. Czemu? - czarna magia.. Kurczę, nie mogę wziąć Koszałka do siebie na zawsze. Mój zły pies i też Freedoma by trzeba, bo też by potrzebował, i jeszcze parę innych... Ale Koszałek sprawia, że czuję się winna wszystkim psim nieszczęsciom. A zwłaszcza tym jego.. Spróbuję chociaż zrobić mu ogłoszenie z innym tekstem. Nie widziałam poprzednich i DG pewnie świetnie napisały i w ogóle. Ale ja napiszę moją subiektywną prawdę o tym psie. Czyli że jest doskonały i patrzy... i dodam parę konkretów.. Quote
sosiczka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='leonarda']Koszałek robi wszystko, żeby mnie dobić psychicznie.. Patrzy TAKIMI oczami na mnie, że nie mogę spokojnie spać. Dzisiaj wlazł mi na kolana i patrzył.. Zachowuje się jak psi anioł. Może on jest jakimś wysłannikiem od sił wyższych... bo przecież, gdyby był zwykłym psem, to przy jego mini rozmiarach i reszcie (czyli urokowi wew i zewnętrznemu) już dawno powinien go ktoś adpotować. Dziewczyny zrobiły z przestraszonego, gryzącego psa miziastą przytulankę i ... nadal nikt się nie łakomi. Czemu? - czarna magia.. Kurczę, nie mogę wziąć Koszałka do siebie na zawsze. Mój zły pies i też Freedoma by trzeba, bo też by potrzebował, i jeszcze parę innych... Ale Koszałek sprawia, że czuję się winna wszystkim psim nieszczęsciom. A zwłaszcza tym jego.. Spróbuję chociaż zrobić mu ogłoszenie z innym tekstem. Nie widziałam poprzednich i DG pewnie świetnie napisały i w ogóle. Ale ja napiszę moją subiektywną prawdę o tym psie. Czyli że jest doskonały i patrzy... i dodam parę konkretów..[/QUOTE] Kto ma mięso ten ma władze nad Koszałem:razz: A kto ma władzę może brać Koszała na rece. Od prosta Koszałowa filozofia. Quote
soboz4 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Koszałek dziś znalazł dom, piękny z ogrodem u starszej Pani w Oświęcimiu. Będzie w domu jako piesek do pieszczot, ale będzie miał nieograniczony czasowo wybieg na dworze. Quote
karina Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [B][COLOR=red]Super wiadomosci Bożeno!!!:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Oby to był dom na całe Koszałkowe życie:) Powodzenia maleńki:)[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts