Atrisko Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Oglądałam ostatnio jak Cesar fantastycznie naśladuje zachowanie psów...to prężenie ciała, kręcenie kuperkiem łącznie ze szczekaniem i oznakami nadpobudliwości...no coś fajnego...a uśmiałam się jak norka widząć minę zaskoczonych właścicieli....chociażby dla takich chwil warto popatrzeć czasami jak nie boi się zrobić z siebie widowiska...efektownego widowiska:cool3: Quote
panbazyl Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 to bardzo Ci polecam mój ostatnio ulubiony filmik (żeby nie bylo - lubie pooglądać Czarka, nawet mam zamiar kupić i przeczytać jego książki) [url]http://www.youtube.com/watch?v=ZVcx8qX2jjM[/url] Quote
yamayka Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [QUOTE]nawet mam zamiar kupić i przeczytać jego książki[/QUOTE] Polecam "Be The Pack Leader" :) Quote
panbazyl Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 dzięki. Ale to dopiero za jakieś 2 miesiące, wcześniej nie dam rady z prozaicznych powodów... (ale spis książek sobie robię) Quote
Recommended Posts