Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]BajUla[/B] to Kenza. Suczka,którą już raz właściciele chcieli oddać,ale potem zrezygnowali z tego pomysłu. Miała jednak zostać z nimi,a jak widać w rezultacie wylądowała w schronisku. Dziewczyny już ją wyciągnęły na DT.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta666'][B]BajUla[/B] to Kenza. Suczka,którą już raz właściciele chcieli oddać,ale potem zrezygnowali z tego pomysłu. Miała jednak zostać z nimi,a jak widać w rezultacie wylądowała w schronisku. Dziewczyny już ją wyciągnęły na DT.[/QUOTE]

Właśnie poczytałam na stronie Nadziei:shake:....masakra jakaś...a to zdjęcie w tym kagańcu przy worku karmy:-(...no nie mogę....i co ona w jakimś awaryjnym dt? I te wcześniejsze zdjęcia w łóżku:angryy:, a teraz...normalnie mnie zatkało

Posted

[quote name='BajUla']Właśnie poczytałam na stronie Nadziei:shake:....masakra jakaś...a to zdjęcie w tym kagańcu przy worku karmy:-(...no nie mogę....i co ona w jakimś awaryjnym dt? I te wcześniejsze zdjęcia w łóżku:angryy:, a teraz...normalnie mnie zatkało[/QUOTE]

Kenza jest u mamy blanki
jak zobaczyłam fotki to aż mi się wstyd zrobiło... ludzie ponoć istoty myślące... a tu proszę...
brak słów

Posted

[quote name='Agata Dymer']Kenza jest u mamy blanki
jak zobaczyłam fotki to aż mi się wstyd zrobiło... ludzie ponoć istoty myślące... a tu proszę...
brak słów[/QUOTE]

O to odetchnęłam z ulgą, Agata, dobrze że worek nie na głowie....rozumiem, różnie w życiu bywa...nie oceniam, ale są inne metody, mieli z Wami kontakt, na stronce widziałam, że mieszanie z sunią było niezłe...najlepiej lubię takie zdjęcia, na łóżku z dzieckiem, jaki kochany piesek, jak ma wspaniale

Posted

Agata, pozmieniaj te banerki w końcu:evil_lol:, dałaś radę z nowymi bazarami, czy wszystko tylko wokół tych Twoich wypustów kostnych się kręciło:evil_lol:

Posted

[quote name='BajUla']O to odetchnęłam z ulgą, Agata, dobrze że worek nie na głowie....rozumiem, różnie w życiu bywa...nie oceniam, ale są inne metody, mieli z Wami kontakt, na stronce widziałam, że mieszanie z sunią było niezłe...najlepiej lubię takie zdjęcia, na łóżku z dzieckiem, jaki kochany piesek, jak ma wspaniale[/QUOTE]

jest tyle sposobów żeby zrobić to z głową...

Posted

[quote name='BajUla']Agata, pozmieniaj te banerki w końcu:evil_lol:, dałaś radę z nowymi bazarami, czy wszystko tylko wokół tych Twoich wypustów kostnych się kręciło:evil_lol:[/QUOTE]

bazarki zaczynam robić, dopiero co skończyłam Cekinadę, a wczoraj i dziś latanie i załatwianie (prywatne i Nadziejowe)

Posted

[LIST]
[*]dziewczyny nie znam sie, ale wklejam Wam...
[*]
[*]płeć: suka
[*]wiek: 2 lata
[*]rasa:
[*]boks: K-9
[*]numer: 234/12
[*]sterylizacja/kastracja: nie
[*]szczepienia: tak
[*]odrobaczenie: nie
[/LIST]
Suczka trafiła do naszego Schroniska 22.02.2012, ktoś przywiązał ją do naszego płotu, przy przyjęciu była agresywna.
[URL="http://schronisko.szczecin.pl/pliki/szczecin/897/234.12.jpg"][IMG]http://schronisko.szczecin.pl/pliki/szczecin/897/234.12.jpg[/IMG][/URL]

Posted

boże jaka piękna sunia. wygląda jak wypisz wymaluj astek !
mam pytanie ! czy jak wynajdę jakiegoś amstaffa, lub amstaffo-podobne psiaki w tutejszym schronisku (Kołobrzeg) mogę doczepić posty z ich zdjęciami do szczecińskiego tematu ? ;)

Posted

[quote name='toska_latte']Do rozliczenia:
+159zł bazarek ksiazkowy-filmowy Agaty Dymer
+193zł bazarek bezCenny Agaty Dymer
serdecznie dziekujemy! :loveu:[/QUOTE]
Zaraz zapisze :) Agatka dzieki, co my bysmy bez Ciebie zrobily? :Calus:

[quote name='YxNinaxY']czyżby staffik?[/QUOTE]
Malenka, nie? Ten chwytak zacisniety na kolczatce mnie lekko zmrozil :(

[quote name='karolynahh']boże jaka piękna sunia. wygląda jak wypisz wymaluj astek !
mam pytanie ! czy jak wynajdę jakiegoś amstaffa, lub amstaffo-podobne psiaki w tutejszym schronisku (Kołobrzeg) mogę doczepić posty z ich zdjęciami do szczecińskiego tematu ? ;)[/QUOTE]
W Kolobrzegu w schronisku jest Ramzes, o nim wiem i staram sie cos z nim zrobic :( Nie mamy kompletnei miejsc, ale kombinuje. Do Kolobrzegu 27.02 jedzie nasz Adi do domu stalego :) Do Edytki i Marty :) Od nich mam wlasnie informacje o Ramzesie. Wziely by go ale nie toleruje innych psow niestety, a dziewczyny maja astke 6mc :( Moze Furciaczkowa go wezmie, ale to sie okaze na dniach. Jak nic nie zrobimy, psiak zostanie uspiony, bo chudnie bardzo i okropnie marznie a w srodku siedziec nie moze, tylko buda :(

Posted

Dzisiaj widziałam tylko Hektora. Ale kierownik mówił mi, że o niego jest sprawa w sądzie. Dokładnie nie wiem o co chodzi, w sobotę znów idę, zobaczę dokładnie kto oprócz Hektora tam jest. Sprobuję pocykać foty. W jakim sensie on marznie? Czy on nie jest z innymi psami na hali ?

Posted

Ramzes jest w kojcu zewnetrznym w budzie. Szkieletor sie z niego zrobil i wciaz stoi na 3 lapkach :( Jest zrezygnowany i zalamany. Tutaj sa jego zdjecia. Zabieramy go w przyszlym tygodniu, bo nie ma na co czekac, jest z nim coraz gorzej :(
[url]http://ttbszczecin.wordpress.com/adopcje/amstaffy-w-potrzebie/zaprzyjaznione/ramzes/[/url]

Posted

[quote name='ageralion']Ramzes jest w kojcu zewnetrznym w budzie. Szkieletor sie z niego zrobil i wciaz stoi na 3 lapkach :( Jest zrezygnowany i zalamany. Tutaj sa jego zdjecia. Zabieramy go w przyszlym tygodniu, bo nie ma na co czekac, jest z nim coraz gorzej :(
[url]http://ttbszczecin.wordpress.com/adopcje/amstaffy-w-potrzebie/zaprzyjaznione/ramzes/[/url][/QUOTE]

Jeżeli to ten sam pies, to jest w środku, w hali, w trzecim kojcu od wejścia. I szczerze mówiąc ma trochę energii. Bynajmniej nie przestawał na mnie szczekać, ani przez chwilę

Posted

[quote name='Marta666'][B]Hektor i Ramzes to ten sam pies.[/B] I został porzucony w lesie przez właścicieli więc może dlatego jest sprawa?...

Siedzi mi ten pies w głowie...[/QUOTE]
Oj Marta mi tez i to bardzo. Ale mamy zapewnienie, ze do przyszlego tygodnia bedzie na nas czekal i mozemy go zabrac na DT. Gdzie, jeszcze nie wiem, ale zabrac go musze, bo nie da rady :( Marta wkladala mu reke w paszcze, wyrywala mu z rany slome, opatrzyla, nic nie zrobil, nic! Jest zmarnowany i zlamany, probowal sie nieudolnie przytulic, nie wiedzial jak :(

Posted

[quote name='karolynahh']Jeżeli to ten sam pies, to jest w środku, w hali, w trzecim kojcu od wejścia. I szczerze mówiąc ma trochę energii. Bynajmniej nie przestawał na mnie szczekać, ani przez chwilę[/QUOTE]
Przeniesli go do srodka? A podobno nie mozna, bo zniszczyl i sie nie nadaje

Posted

Poważnie, dzisiaj byłam poznać sukę, którą chcę adoptować i gdy mój luby poszedł na halę ją odprowadzić, to weszłam za nim i ten psiak mi sie rzucił w oczy. Probowalam go uspokoić, żeby nie szczekał, uspokoil się, ale nie chciał. podejrzewam, że to z powodu całego zamieszania na hali. Suka którą odprowadzał mój luby byla daleko i musiał przejść z nią obok wielu kojcy, przez co wszystkie psiaki zaczęły szczekać.

Posted

[quote name='ageralion']Oj Marta mi tez i to bardzo. Ale mamy zapewnienie, ze do przyszlego tygodnia bedzie na nas czekal i mozemy go zabrac na DT. Gdzie, jeszcze nie wiem, ale zabrac go musze, bo nie da rady :( Marta wkladala mu reke w paszcze, wyrywala mu z rany slome, opatrzyla, nic nie zrobil, nic! Jest zmarnowany i zlamany, probowal sie nieudolnie przytulic, nie wiedzial jak :([/QUOTE]

jeżeli wcześniej byl w kochającym, ciepłym domku, to nie dziwię się, że jest taki złamany. w schronisku jest ciężko.

Posted

[quote name='karolynahh']Poważnie, dzisiaj byłam poznać sukę, którą chcę adoptować i gdy mój luby poszedł na halę ją odprowadzić, to weszłam za nim i ten psiak mi sie rzucił w oczy. Probowalam go uspokoić, żeby nie szczekał, uspokoil się, ale nie chciał. podejrzewam, że to z powodu całego zamieszania na hali. Suka którą odprowadzał mój luby byla daleko i musiał przejść z nią obok wielu kojcy, przez co wszystkie psiaki zaczęły szczekać.[/QUOTE]
Miod na moje serce! Po nocach mysle o tym, jak bardzo marzl na zewnatrz, a tutaj niespodzianka :) A to ze pies w schronisku zwraca na siebie uwage szczekaniem, nic dziwnego :) Nasz Fuss krzyczal najglosniej w calym schronie, a poza nim nie mozna go bylo ublagac o glos :D