Aleksandra Bytom Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 wiedziałam że wam się spodoba,kłamstwo na dogo ma krótkie nogi :) Quote
Equus Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jeśli to faktycznie dzieciak te wszystkie bajki opowiadał to jestem pod dużym wrażeniem "siły internetu," bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że w realu tak by się rozegrała ta rozmowa ;) Na żywo to by się dzieciaka opieprzyło, powiedziało, zeby bzdur nie opowiadał a dzięki "sieci" to już mamy prawie międzynarodową sprawę w sądzie! Quote
Aleksandra Bytom Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 napisze że to była bardzo spektakularna wpadka na dogo :) Quote
filodendron Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Equus']Jeśli to faktycznie dzieciak te wszystkie bajki opowiadał to jestem pod dużym wrażeniem "siły internetu," bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że w realu tak by się rozegrała ta rozmowa ;) Na żywo to by się dzieciaka opieprzyło, powiedziało, zeby bzdur nie opowiadał a dzięki "sieci" to już mamy prawie międzynarodową sprawę w sądzie![/QUOTE] Dlatego szkoły organizują pogadanki z psychologami, żeby dzieci uwrażliwić na niebezpieczeństwo internetu. Daga widać nie odrobiła lekcji. W realu opieprzysz, dziecko zapomni, było minęło. Tu wszystko zostaje - każde jedno klepnięcie w klawiaturę. I rzecz nie dzieje się w cztery oczy, pogaduchy na huśtawkach, ale na arenie ogólnopolskiego forum a nawet więcej. Owszem, to jest potęga. Quote
Aleksandra Bytom Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 warto śledzić kto chce usunąć konto na dogo bo to zwykle wiąże się z jakimiś smrodkami niestety Quote
Mameczka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wow troche mnie nie bylo a tu takie ciekawe tematy... Dzieciakom ciagle sie wydaje,ze mozna w necie o wszystkim klepac i nie ma z tego konsekwencji a tu taka wtopa. Quote
Shayba Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Chciałabym zaznaczyć że prośba która pisana była przeze mnie wynikła z tego że ktoś podszywa się pod jej konto po kradzieży laptopa ponad 3 tygodnie temu teraz jest taka awantura i straszenie policją. Jej nie ma w kraju od 2 tygodni i niestety z konta nie korzystała. Pisałam do Moda o usunięcie. Quote
Shayba Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tu jest ostatni post który pisała 28.4.2010. Potem na majówce skradziono laptopa. [url]http://www.dogomania.pl/threads/174181-Szerokie-okolice-Tr%C3%B3jmiasta!Zabrano-suczk%C4%99-Westa-Dag%C4%99!Prosimy-o-pomoc[/url]!!! Quote
Erica Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Na Dogomanii nie ma możliwości usunięcia konta. Jak myślisz, dlaczego złodziej podszywa się pod Twoją siostrę tu? Co ma nadzieję przez to osiągnąć? Quote
Shayba Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Nie wiem co? Wiem jedno że ktoś się bawi jej kosztem. Poza tym Daga nie ma brata! Tym bardziej w Niemczech! A pudla maja, owszem ale na pewno nie z papierami. Quote
Shayba Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mogę tylko powiedzieć jedno to co jest pisane przez osobę podającą się za nią nie jest prawdą!!! TO SAME KŁAMSTWA!!! Quote
filodendron Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To się nazywa mieć pecha - dać się okraść z laptopa, z loginu, z hasła i w dodatku przez złodzieja o takim fascynującym profilu psychologicznym :D Quote
Mameczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 A nie lepiej zwyczajnie przyznac sie do klamstwa i wszystko odszczekac zamiast dalej brnac w te brednie??Ile jeszcze nowych kont na dogomanii zalozysz zeby sie bronic ? Dziecko daj sobie z tym spokoj Quote
Erica Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='filodendron']To się nazywa mieć pecha - dać się okraść z laptopa, z loginu, z hasła i w dodatku przez złodzieja o takim fascynującym profilu psychologicznym :D[/QUOTE] No ja nie wiem. Może ktoś faktycznie tak zazdrościł jej tego pudla, że ukradł laptopa specjalnie w celu ośmieszenia biednego psiaka na Dogo :diabloti: ETA: Dopiero fajnie się zrobi jak mod sprawdzi IPy tych wszystkich kont. :cool3: Quote
daga2508 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Bardzo przepraszam, nic co było pisane nie jest prawdą. Chciałem się po prostu pobawić. Quote
Aleksandra Bytom Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jejku ten temat jest fascynujący hehe :) Quote
Equus Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']jejku ten temat jest fascynujący hehe :)[/QUOTE] A ja myślę, że wręcz przeciwnie. Ta dyskusja jest żenująca i powinna się zakończyć. W dodatku jest nie na temat i mod powinien coś z tym zrobić. Quote
daga2508 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja naprawde nie chciałem nic złego zrobić. Przepraszam. Quote
Mameczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 tez mysle ze czas juz na koniec tej blazenady PRAWDA DAGA?? Quote
daga2508 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 My się chcieliśmy tylko pobawić, nie chcielismy nic złego. przepraszam. Jak ta pani wróci to ja ja przeproszę za to wszystko. Quote
daga2508 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tak to juz jest koniec i ja już nie wejdę na to konto. Przepraszam Quote
Mameczka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Niestety jak sie okazuje internet nie jest miejscem gdzie mozna czuc sie anonimowo i bezkarnie i miejmy nadzieje ,ze zapamietasz to sobie na zawsze.. Quote
aneta Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zabawić ?!? W taki sposób ? Taki sposób naprawdę nadaje się na zgłoszenie odpowiednim służbom, bo nie jest to zabawa tylko kradzież danych !. I zapamiętaj to sobie do końca życia, bo następnym razem ktoś zgłosi odpowiednim służbom - a takie zabawy są kosztowne ! Quote
daga2508 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To był głupi pomysł. Już dostałem od taty i muszę teraz przeprosić wszystkich tutaj za mój głupi pomysł i to wszystko co tu pisałem. Proszę o wybaczenie i przepraszam. Quote
Recommended Posts