Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo, bardzo nam wszystkim przykro ...
Paulinko, obie bylyscie bardzo dzielne i obie zrobilyscie wszystko, aby przechytrzyc smierc ... Nie wyrzucaj sobie, ze sie nie udalo ... Lazy, na zawsze bedzie w Twoim sercu ...

[']

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli jednak :-(

Z drugiej strony ... moze lepiej, ze to co nieuniknione stalo sie juz i bez zbednego psiego cierpienia ? ... nie wiem ... nie ma tu dobrego wyjscia z takiej sytuacji :shake:

Trzymaj sie ... Ona jest juz w tym drugim - lepszym swiecie ... [']

Posted

Płaczę z Tobą Paulinko .
Nie mogę znaleźć słów....
Przeżywałam to wszystko z Tobą i Łazy i obrazy wracały sprzed lat o walkę mojej Melusi.Ona tez odeszła na moich rekach do końca całowana po ciałku....
Łazy , juz nie cierpi, odeszła w miłości.To njapiekniejsze co człowiek może dać swojemu przyjacielowi gdy ten przekracza bramy ziemskiego życia.
Bądz szczęśliwa Łazuniu
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Posted

Paulinko :( tak mi przykro....
[*]

Było dzisiaj u nas duzo słońca ..od razu sobie pomyślałam że to znak że Lazy lepiej a tu się okazuje że to były otwarte bramy do psiego nieba...

Posted

Mnie też jest ogromnie przykro... Teraz nastaną dla Ciebie ciężkie dni, ale któregoś dnia znów zza chmur wyjrzy słońce. Czekaj na nie cierpliwie z sercem pełnym cudownych wspomnień...

['] ['] [']

Posted

O Jezu.....Paulinko...nie znamy się..ale pomimo wszystko jakaś część mojego serduszka od pierwszego dnia kiedy napisałaś, że Lejzusia jest chora.. była z Tobą..Ja byłam z Tobą...może tego nie czułaś..ale ja spoglądając na Lazy widziałam mojego Lego..który tak dawno już odszedł...i myślałam sobie.. że jeśli nie ma Lego to jest przecież Lazy jego siostra bliźniaczka:-(... Trzymaj się cieplutko Paulino...Lazy spogląda na ciebie..jest tam..tak daleko a jednocześnie blisko..i prosi Cię błagalnym wzrokiem...żebyś nie płakała..żebyś była dzielna..właśnie dla niej:-(

Posted

Jestem z Toba Paulino. Cholernie mi przykro, ze to tak szybko sie skonczylo. Nadchodza dni, ktore przypominaja o nadziei calemu swiatu i kaza sie cieszyc z odejscia do lepszego swiata. Zapewne to wszystko uzyska teraz inny wymiar, nie zapominaj, ze nigdy nie bedziesz sama.

Posted

Paulinko jak czytam to, to widze podobienstwo do smierci mojego psa. Moj pies mial nowotwor niezlosliwy a pod nowotworem niezlosliwym byl zlosliwy nowotwor. 9 stycznia dowiedzielismy sie, ze Bosiczek ma nowotwor zlosliwy nie mial bialaczki co prawda, ale mial naczyniaka miesakowego. W nocy spal bardzo dobrze, rano juz nie wstal, mial bledny wzrok, wlasciwie takie niewidzace oczy. Lezal i plakal, przesunelismy go troche. Tego dnia mielismy umowiona wizyte u pana Jagielskiego, ale Boss sam zdecydowal przestal walczyc, pokazal nam, ze chce juz odejsc zebysmy go nie meczyli. Lazy widocznie tez zdecydowala, ze nie ma sily juz walczyc. Przykro mi, ogromnie mi przykro, ze nie ma Lazy. Lazy trzymaj sie. Slowa nie maja tu wiekszego znaczenia, poniewaz nic i nikt nie jest w stanie ulzyc Twemu bolowi, nic i nikt nie jest w stanie tego zmienic. Przesylam tylko wyrazy wspolczucia
Dla Lazy ['] Poszukaj tam Bosika i szepnij mu na uszko, ze Go kocham. On tez poczekal do rana aby sie z nami pozegnac

Posted

Czytałam ten wątek od początku i byłam pewna ze Lazy wyjdzie z tego.
Ale podświadomie bałam sie że ktoregoś dnia wejde na dogo i zobacze wątek już gdzie indziej:-(
dlaczego to stało sie dziś a nie za pare ładnych lat??
łzy same lecą ,nie da sie ich powstrzymać.
zdjęcia szczęsliwej Lazy na zawsze pozostaną w mej pamięci-trzymaj sie Paulinko,wiesz że ona patrzy teraz na ciebie z psiego nieba i na pewno nie chce twoich łez.
nie umiem opisać jak bardzo ci wspólczuje-poprostu jestem z toba myślami.

Posted

Przeczytałam dzisiaj i cały czas jestem w szoku, tyle nieznanych a jednak bliskich psów, ostatnio odchodzi.

Ale jej już nic nie boli, ona już nie cierpi, teraz tylko czeka na Ciebie. Ja też wierzę że kiedyś się spotkacie.

(*)

Posted

[B][COLOR=darkgreen]Paulina wiesz co czuje:-( Tego nie da sie opisać. Sam to przezywam do dnia dzisiejszego. Tez zawsze chciałam aby Sara odeszla sama. Moja decyzja była trudną decyzją. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]Trzymaj sie kochana, zawsze jestem z Tobą. MOja rodzinka jest z Wami myślami[/COLOR][/B].

Posted

Paulina-ogromne wyrazy wspolczucia:-( .Lazy juz nie cierpi-marne pocieszenie,wiem:-( .Miala wspaniale zycie przy Tobie,byla kochana.Odeszla kochana......Kiedys sie spotkacie,za teczowym mostem.....ja wierze,ze nasze psy tez ida do nieba-nie ma nieba psiego i ludzkiego-jest nasze wspolne niebo,takie jak je sobie wyobrazamy....Byl kiedys taki film "miedzy niebem a pieklem"-moj ulubiony.....Tam pies jest w niebie swojego pana i wszystkie osoby kochane przez niego...
Lazy-swieczuszka dla Ciebie:-(
[*]
[*]
[*]

Guest Msand
Posted

:-( Paulina ... nie wiem co mam powiedzieć. Znam tylko ten ból kiedy odchodzi ukochany przyjaciel i członek rodziny ... jest ciężko. :glaszcze:

LAZY śpij spokojnie kochana ...
[*]

Posted

[quote name='Małgoś J.']Przeczytałam Waszą"Golgotę".....
Płaczę razem z Tobą, Paulina......
To niesprawiedliwe..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...Lazy...Kochamy Cię...
Małgosia i Eiko[/QUOTE]

Dobrze to ujęłaś Małgosiu..."Golgote"...i to faktycznie jest niesprawiedliwe...Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze. Jestes w ogóle w Szczecinie? Moze odezwij sie na maila:
[email]paulina.mitek@wp.pl[/email] to jakos uda nam sie umówic i pogadac. Juz Eiko pewno dawno zapomniał jak jego miłośniczka wygląda:)