Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudziu - niestety wszędzie pusto. Ludzie poodchodzili. Zostało nas trochę za to psiaków ogrom.

Czyli  osiągnęli swoje , rozpirzyli dogo całkiem :( 

Mam nadzieję że zaczną jednak ludziska wracać, bo to uzależnienie przecież ;) 

Posted

Jeżeli jeszcze nie macie preferencji wyborczych, to bardzo proszę głosujcie na partię RAZEM . To młodzi , wrażliwi ludzie , w dużej mierze prozwierzęcy. Jak wynika z ich programu, los zwierząt nie jest im obojętny. Wiemy, ze na dotychczasowe ekipy nie ma co liczyć, jeżeli chodzi o zwierzęta.
Myśle, że nie tylko jeśli chodzi o zwierzaki taki świeży powiew się przyda.

• 1 month later...
Posted

tu cisza...wszyscy odeszli, a psów zamiast ubywać, przybywa :( nie wiem, w co ręce wsadzić :( Szkoda...

u nas prawie 30 psów do adopcji

moze komuś sie spodobaja rudzielce?

Sara - 2 letnia sunia zabrana od chlopa z łancucha razem z synem

12074799_1031330223567551_68352709132319

Filip - prawie :) whippet ;)

12096551_1031335486900358_88996739882409

a może ktoś potrzebuje szczuro i myszolapa?

Tuptuś

12074665_1031346740232566_75994912344493

no i wiele, wiele innych, codziennie dostaje informacje o kolejnych psach, ale nie ma jak pomóc, bo adopcji brak

Posted

Ja mam dom ( a raczej mieszkanie)   z ludźmi  doswiadczonymi ( !)   chetnymi  do adopcji  zgodnej  pary psów  średniaków . Są z Poznania  więc  wiadomo  dalaeko ....  ale  gdbyscie mieli jakąś  zżytą   parę   tj  sprawdzoną   ,żeby bez  ryzyka niepowodzenia pojechały  do Poznania  do mieszkania  ( II pietro)  to piszcie .

Posted

Mamy oczywiście - u nas do wyboru i koloru - zaraz wstawię :) Transport da radę :)

Rudolf - znaleziony przeze mnie w 2010 r w Wigilię :( proludzki, nie lubi ptactwa domowego i kotów. Jest przed kolano. Waga ok. 13-15 kg w zalezności od nośności brzucha :)

10610773_1031346413565932_30347663536915

i jego koleżanka z boksu Kaja - ok. 2 letnia suczka, ciutke wyższa od Rudolfa.

12074709_1031335783566995_90939571142250

tylko ludzie muszą wiedzieć, ze one z kojca, w sumie od szczeniaka, więc nei wiem, jak z zachowaniem czystości :(

Posted

Wszystko przekazuję  dalej i czekam      , jakis  biedak  lub  dwa  tam trafia  bo  DS  bardzo  ok  ale  wybór  jak wiecie  to droga przez mekę  :(!!

Posted

Wszystko przekazuję  dalej i czekam      , jakis  biedak  lub  dwa  tam trafia  bo  DS  bardzo  ok  ale  wybór  jak wiecie  to droga przez mekę  :(!!

Napisałam pw,odczytaj.

Posted

wiem,że ciężko jest wybrać ja tylko od siebie dodam jako opiekunka Rudolfa i Kai psiaków,które wstawiła Andzia,że Rudi strasznie chudnie mimo dobrego odżywiania,wygryza łapy do krwi i siedzi na zimnym betonie i marznie(mimo,że ma ciepłą budę)wypatrując swojego człowieka-dusza mnie od tego boli.

Posted

No i ? Szczęściarze wybrani?

Spędzą święta w ciepełku?

Posted

Hmmm , 

Ajula  była z wizyta  przedadopcyjno- doradczą   coby dogadać  szczegóły. Rzeczywiście pomogła  DS  ustalić  podstawowe punkty , czego ja tez   chciałam i o to  DS prosiłam  .Wiem ,ze  najlepiej  szukać " celowanie " a nie ogólnie na forum  ( bo to rodzi  zbyt  wiele  nadziei  w  wielu miejscach :(.

Jednym słowem post na  " przygarnę .."  nie był  moim  celem  dlatego napisałam  pytanie  na wątku tylko i na pw  pytałam  Ajule   o ew  psy  z jej watków

...Czasami  jednak nie wychodzi  jakby się  chciało ......Jak  wiecie  wszystkie "owczarki kieleckie" są mi szczególnie  bliskie !

• Upvote 1
Posted

a my zgarnęliśmy dzisiaj kolejną bidę..jak wczoraj zobaczylam ogloszenie, to nie mogłam :( porozsyłalam po dziewczynach i pomimo braku dt zabralismy...chwilowo u EwyB - szukamy pilnie dt

322276491_7_644x461_bokser-za-darmo-_rev