Rudzia-Bianca Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Rudziu - niestety wszędzie pusto. Ludzie poodchodzili. Zostało nas trochę za to psiaków ogrom. Czyli osiągnęli swoje , rozpirzyli dogo całkiem :( Mam nadzieję że zaczną jednak ludziska wracać, bo to uzależnienie przecież ;) Quote
andzia69 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 większośc siedzi na FB, bo mialo dosć afer na dogo...a tam wcale nie lepiej - no...może do większej ilości osób dociera, ale też widać ogrom bezdomności :( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 No FB ma siłę rażenia ale dogo to było dogo , mnie osobiście bardzo brakuje ... A afery będą zawsze i wszędzie taki świat ;) 1 Quote
erka Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Jeżeli jeszcze nie macie preferencji wyborczych, to bardzo proszę głosujcie na partię RAZEM . To młodzi , wrażliwi ludzie , w dużej mierze prozwierzęcy. Jak wynika z ich programu, los zwierząt nie jest im obojętny. Wiemy, ze na dotychczasowe ekipy nie ma co liczyć, jeżeli chodzi o zwierzęta. Myśle, że nie tylko jeśli chodzi o zwierzaki taki świeży powiew się przyda. Quote
andzia69 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 tu cisza...wszyscy odeszli, a psów zamiast ubywać, przybywa :( nie wiem, w co ręce wsadzić :( Szkoda... u nas prawie 30 psów do adopcji moze komuś sie spodobaja rudzielce? Sara - 2 letnia sunia zabrana od chlopa z łancucha razem z synem Filip - prawie :) whippet ;) a może ktoś potrzebuje szczuro i myszolapa? Tuptuś no i wiele, wiele innych, codziennie dostaje informacje o kolejnych psach, ale nie ma jak pomóc, bo adopcji brak Quote
jkp Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja mam dom ( a raczej mieszkanie) z ludźmi doswiadczonymi ( !) chetnymi do adopcji zgodnej pary psów średniaków . Są z Poznania więc wiadomo dalaeko .... ale gdbyscie mieli jakąś zżytą parę tj sprawdzoną ,żeby bez ryzyka niepowodzenia pojechały do Poznania do mieszkania ( II pietro) to piszcie . Quote
andzia69 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Mamy oczywiście - u nas do wyboru i koloru - zaraz wstawię :) Transport da radę :) Rudolf - znaleziony przeze mnie w 2010 r w Wigilię :( proludzki, nie lubi ptactwa domowego i kotów. Jest przed kolano. Waga ok. 13-15 kg w zalezności od nośności brzucha :) i jego koleżanka z boksu Kaja - ok. 2 letnia suczka, ciutke wyższa od Rudolfa. tylko ludzie muszą wiedzieć, ze one z kojca, w sumie od szczeniaka, więc nei wiem, jak z zachowaniem czystości :( Quote
malagos Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ja nie odchodzę z dogo, zaglądam na moje ulubione watki, wiec i tu jestem :) Quote
jkp Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Wszystko przekazuję dalej i czekam , jakis biedak lub dwa tam trafia bo DS bardzo ok ale wybór jak wiecie to droga przez mekę :(!! Quote
Anula Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Wszystko przekazuję dalej i czekam , jakis biedak lub dwa tam trafia bo DS bardzo ok ale wybór jak wiecie to droga przez mekę :(!! Napisałam pw,odczytaj. Quote
andzia69 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 A Pusia znalazła dom? poszła do nowego dt i prawdopodobnie tam zostanie na stałe Quote
devoner Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Wszystko przekazuję dalej i czekam , jakis biedak lub dwa tam trafia bo DS bardzo ok ale wybór jak wiecie to droga przez mekę :(!! wiem,że ciężko jest wybrać ja tylko od siebie dodam jako opiekunka Rudolfa i Kai psiaków,które wstawiła Andzia,że Rudi strasznie chudnie mimo dobrego odżywiania,wygryza łapy do krwi i siedzi na zimnym betonie i marznie(mimo,że ma ciepłą budę)wypatrując swojego człowieka-dusza mnie od tego boli. Quote
andzia69 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 no to jeszcze parka Mamba i Lasek - mamba cudnie się usmiecha ;) zęby wszystkie pokazuje :) Lasek i jego milosć Mamba Quote
mar.gajko Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 "Szukam osób do ogłaszania psiaków - jest ich prawie 30 :(" Andzia, powiedz które, napisz jakiś tekścik,zdjęcia jakieś, ja ich nie znam przecież, wykupię pakiety ogłoszeń. Quote
rita60 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Witam,dziewczyny napisała do mnie kobitka z prośbą o pomoc,poradźcie coś...pomóżcie proszę. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1007457406022865&id=1007433279358611 obawiam się,ze ta mała już zaciążyła :[ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1007447366023869&id=1007433279358611 Quote
mar.gajko Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Wszystko przekazuję dalej i czekam , jakis biedak lub dwa tam trafia bo DS bardzo ok ale wybór jak wiecie to droga przez mekę :(!! No i ? Szczęściarze wybrani? Spędzą święta w ciepełku? Quote
andzia69 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 raczej nie, bo Ajula założyła wątek na Przygarnę psa :( Quote
jkp Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Hmmm , Ajula była z wizyta przedadopcyjno- doradczą coby dogadać szczegóły. Rzeczywiście pomogła DS ustalić podstawowe punkty , czego ja tez chciałam i o to DS prosiłam .Wiem ,ze najlepiej szukać " celowanie " a nie ogólnie na forum ( bo to rodzi zbyt wiele nadziei w wielu miejscach :(. Jednym słowem post na " przygarnę .." nie był moim celem dlatego napisałam pytanie na wątku tylko i na pw pytałam Ajule o ew psy z jej watków ...Czasami jednak nie wychodzi jakby się chciało ......Jak wiecie wszystkie "owczarki kieleckie" są mi szczególnie bliskie ! 1 Quote
malagos Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Popełniłam bazarek z psimi używanymi akcesoriami, moze się coś przyda?.. Zapraszam!! Daaawno się w bazarki nie bawiłam, ale mam trochę rzeczy do wystawienia, na szybko: http://www.dogomania.com/forum/topic/334076-taniutko-psie-akcesoria-smycze-obro%C5%BCe-szelki-miski-tanio-do-1612/ Quote
andzia69 Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 a my zgarnęliśmy dzisiaj kolejną bidę..jak wczoraj zobaczylam ogloszenie, to nie mogłam :( porozsyłalam po dziewczynach i pomimo braku dt zabralismy...chwilowo u EwyB - szukamy pilnie dt Quote
Recommended Posts