erka Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Przypomnę Ikę i Tytusa, które za bardzo chyba już zadomowiły sie w hoteliku u mag.dy i nie maja zamiaru iść do swoich domow. Quote
erka Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Kaja pojechała wczoraj do domu we Wroclawiu. To fotka z nowego domu. A szczeniaczek, towarzysz pekinki znalazł dom w Kielcach????. 1 Quote
irenas Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Kaja pojechała wczoraj do domu we Wroclawiu. To fotka z nowego domu. A szczeniaczek, towarzysz pekinki znalazł dom w Kielcach. Ha, najbezpieczniej pod stołem albo biurkiem! Zupełnie jak moja Dziunia. Jest już u mnie od 9 lat, ale nadal mieszka pod stołem, na którym stoi komputer, na którym właśnie piszę. Pewne rzeczy się nie zmieniają. Quote
Poker Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Do Wrocławia.? Moje miasto ostatnio jest importerem psów. Bardzo się z tego cieszę. Quote
erka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Znowu zastój w adopcjach. Trochę fotek Raji i Rubina, które na dobre zasiedziały sie u mag.dy. Quote
erka Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Jeszcze tylko kilka dni zostało, aby znaleźć dom dla Misia i Czarka, inaczej trafia do schroniska. Niestety nie ma żadnych telefonów o nie. Quote
jkp Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ja chyba żyje ale z bardzo daleka obecnie :( ale odbieram prv i w ogole jak by cos to w sierpniu jestem obecna. Quote
malagos Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ja zaglądam, ale tylko tyle mogę...Andziu, jak sytuacja w "terenie"? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Żyję ale moje dogo marnie ...zalogowanie się graniuczy z jakimś cudem a i odnalzeienie czegokoliwek to walka z wiatrakami . Ale dziś się udało więc zaglądam co u Was :) Quote
andzia69 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Ja zaglądam, ale tylko tyle mogę...Andziu, jak sytuacja w "terenie"? bez zmian...schron przyjmuje glownie psy w typie rasy,resztę olewa - a tych jest w ciul biegających, na koty podobno miejsca nie mają ...a psów jak sie chwalili nie tak dawno mieli ledwie ok. 90! to co to jest w porownaniu do 'naszych" 184 w porywach i kilkunastu kotow albo i kilkudziesięciu w porywach ? i oczywiście remontów konca nie widać - terazmabyć pięknie,piętrowo i podobno nawet z basenem :) nienawidzę tego miasta i tego wojewodztwa! Quote
malagos Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 O matko, ten schron ot rzeczywiście jakies kosmiczne nieporozumienie.... Quote
andzia69 Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 pod kielcami ma powstać nowe schronisko w chlewniach...na 1000 psów - będzie zaje..ście ! Quote
andzia69 Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 W kto jest pomysłodawcą? obecny pan M.? "biznes is biznes" - na bezdomnych ludziach się nie dorobił, to se wymyślił inszy biznes i od 3lat zmierza do celu :( Quote
malagos Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Matko jedyna, czas chyba umierać, skoro tak się dzieje w majestacie prawa....... Quote
erka Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ooooo, zaglądam po dłuższej przerwie, a tu tylu gości na wątku:). Przerwa spowodowana kompletnym zniechęceniem, bo jak tu sie nie zniechęcić, jak psiaki tkwią miesiącami w hoteliku i nie można im znaleźć domów. Ale dzisiaj szczęśliwy dzień, bo do domu poszła Ika po roku czekania!!! Mała fajna suczka , ogłaszana non stop, nie było ani jednego telefonu, dom znalazła dzięki znajomej. Bardzo fajny, ma psa do towarzystwa, z którym od razu sie zaprzyjaźniła. Tytus, Raja i Rubin dalej czekają. Misiu i Czarek trafiły niestety do schronu :(, Misia już podobno ktoś adoptował, ale Czarek dalej tam tkwi. Quote
malagos Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Żeby choć kilka z tych pięknotek dom znalazło...... Quote
divia_gg Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Ja przylaczam sie do zniechecenia dogo. Po tych zmianach to jakas masakra. Nie mialam watku w zapisanych, pogubilo mi wszystko...;( Ale jestem znow i czytam jak zawsze;) Quote
malagos Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Zagladam po urlopie. I co tam u Was w pięknym i cichym kieleckiem? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Halo gdzieście uciekli ? Teraz jak mnie dogo łaskwie ułskawiło tu taka cisza ? czy jakiś nowy tajny wątek jest o którym nie wiem ? Quote
Jo37 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Rudziu - niestety wszędzie pusto. Ludzie poodchodzili. Zostało nas trochę za to psiaków ogrom. Quote
Recommended Posts