zozola77 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ja też Wasz wierny kibic zaglądam tu ale rzadko pisze... poprosze numer konta to jakiegos złocisza wyśle niebawem.. Quote
erka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Owczarka nie mamy. Jest też dom w Bielsku B. dla suni kudłatej , 4-5 mies., jakbyście wiedziały o takiej. U Kaji wszystko dobrze, ma apetyt, jest wesoła, mamy nadzieję, że to się już nie zmieni :). Jest też nadzieja na dom dla niej:). Quote
Poker Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Cieszę się ,że u Kai dobrze. Przed chwilą czytałam ,że Mortes zgarnęła ok. 8 . miesięczną sunieczkę , która pilnie potrzebuje domku. Tu wątek Małej http://www.dogomania.com/forum/topic/146347-domek-dla-ma%C5%82ej-pilnie-poszukiwany/ Quote
mar.gajko Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Dobrze, że Kaja sie wyrównała i że już dobrze. Quote
irenas Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Hej mag.do! "Alarm Kielce" otwiera mi się z uporem maniaka na stronach z Krysią bezogoniastą i jej siostrą. Czy są jakieś wieści o nich? Ciekawa jestem, co z nich wyrośnie. Quote
zozola77 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ja też Wasz wierny kibic zaglądam tu ale rzadko pisze... poprosze numer konta to jakiegos złocisza wyśle niebawem.. przypominam się ;) Quote
erka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Zozola77, dzięki:). Możesz wpłacić na konto Kastora z dopiskiem "świętokrzyskie psy", nr konta w pierwszym poście. Pamiętacie może Aiszę, sunieczkę wyadoptowaną do Krakowa chyba 3 lata temu. Węgielkową z savahną zobaczyły ją przejeżdżając przez Kraków i zrobiły kilka fotek z samochodu. Aisza w świetnej formie. Quote
erka Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Domek dla Kaji chyba się rozmył i sunieczka czeka na dom razem z psiaczkiem uratowanym z wypadku. Reszta psiaków też niestety jeszcze czeka i żadnego odzewu z ogłoszeń????. Ika , Rubin, Raja, Tytus nadal w hoteliku. Quote
erka Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Dzisiaj Jola znalazła wywalone dwa psiaczki, leżały w trawie przy drodze, przytulone do siebie. Pekinka młodziutka, bardzo zaniedbana i kilkumiesięczny kundelek. Nie można było nie zabrać tych psiaczków, ale okazało się, że nie ma już miejsca w hoteliku i nie mamy co z nimi zrobić. Na razie udało się znaleźć dt na 2 dni. Czy ktoś mógłby pomóc? Quote
Poker Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Biedne maluchy. Co za cholera je wywaliła ? Prosiłaś o pomoc dla pekinki u dziewczyn od plaskatych? Quote
erka Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Na razie nie , bo mamy nadzieję, że uda się nam wyadoptować . Dzisiaj ma ją zobaczyć pani z Kielc. Gorzej będzie z tym kundelkiem. Quote
Bgra Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Piękne psiaki :)w razie potrzeby Skarpeta wspomoże finansowo plaskatą. Quote
Bgra Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Rozumiem,że piękna pekinka to dziewczynka ;)jeszcze dzisiaj postara się wejść na ten wątek Octawia,której pekińczyki są wielką miłością :) Gdyby więc nie doszło do adopcji przez panią z Kielc to coś zaradzimy. Quote
mar.gajko Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Z pekinką problemu raczej nie będzie :) Znaczy z znalezieniem domku. Quote
Plaskaty Azyl Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Na razie nie , bo mamy nadzieję, że uda się nam wyadoptować . Dzisiaj ma ją zobaczyć pani z Kielc. Gorzej będzie z tym kundelkiem. Mam nadzieję że do ewentualnej adopcji pójdzie po chociaż podstawowych badaniach i sterylce? Bo ja bez to rzeczywiście na taką pannę to na pewno kolejka będzie ;) 1 Quote
erka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Pekinka już w swoim domu :) , dzisiaj państwo idą z nią na kontrolę do wyznaczonego przez nas weta. Tam też bedą robić sterylkę, jak tylko sunia nabierze trochę ciałka, bo na razie straszliwa chudzinka. Sunia przespała noc w łóżku, okazała się też telemaniaczką, bo uwielbia siedzieć na kanapie i oglądać telewizję:). Szczeniaczek po jej odejściu stasznie rozpacza, płacze i trzeba go nosić na rękach. Szkoda, że tylko rasowce mają tyle szczęścia:(, oprócz szczeniaczka czeka na dom Inka/już prawie rok/, Raja, Rubin, Tytus, Kaja, Ignaś, Leoś, Bunia. Quote
erka Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Dwa psiaki mają 2 tyg.na znalezienie domu, inaczej trafią do schroniska. Byłaby to tragedia dla ON-kowatego Misia, psa bardzo spokojnego o wspaniałym charakterze, z pewnością by sobie tam nie poradził. Ale również dla Cygana kochającego wolność byłby to koszmar. Niestety właściciel firmy, do której psy się przybłąkały i były tam przez jakiś czas, karmione przez pracowników, jest nieubłagany. Na razie szczęśliwe, zadowolone nie przeczuwają nawet, jakie gradowe chmury nad nimi :(. Jest tam jeszcze sunia, ale ją ma zabrać pracownik. Misiu ma ok.4 lat, jes super łagodny, spokojny, zrównoważony, reaguje na komendy, czyli musiał mieć dom wcześniej, taki miś po prostu. Cygan jest młodszy, ok 2 lata, też łagodny, ale z większym temperamentem, trochę włóczykij. Quote
Recommended Posts