wegielkowa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='emilia2280']to sunie powinna zostawic a bachora do zwrotu :p tylko komu? swojá drogá, szkoda ze nie przeniósl swojego méczenia na matké a sunié zostawilby w spokoju.[B] w dupé powinna go ugryzc za to[/B]. [/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cos Ty emilia, matka nie bedzie gryzla 11-latka w dupe:crazyeye: Quote
mira145 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Mag.da ,dziękuję za odstąpienie mięchola dla moich 5 potFFForów! Dziś odjechała z hoteliku Fionka.Rozstania są zawsze ciężkie:-( ale myślę ,że w nowym domu dostanie duuużo miłości. Na nową drogę pojechała ze swoim legowiskiem a szelki i smycz dostała od mojej mamy Fionka!Wszystkiego dobrego w nowej rodzinie!!! Quote
erka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Tak, pani juz przysłała maila,że sunia juz zjadła i leży na kanapie, bardzo przylgnęła do córeczki. Mam nadzieję,że z córeczki cos nie wylezie po jakims czasie:cool3:. Quote
mira145 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='wegielkowa']mira, a zdjęcie?[/QUOTE] Nie mogłam jej zrobić jak siedziała smutna w bagażniku w klatce :( Zrobiłam tuż przed wyjazdem ale kom. Quote
mira145 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='erka']Tak, pani juz przysłała maila,że sunia juz zjadła i leży na kanapie, bardzo przylgnęła do córeczki. Mam nadzieję,że z córeczki cos nie wylezie po jakims czasie:cool3:.[/QUOTE] Dzięki za dobre wieści!Mogę spać spokojnie, Quote
wegielkowa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='erka']Tak, pani juz przysłała maila,że sunia juz zjadła i leży na kanapie, bardzo przylgnęła do córeczki. Mam nadzieję,ż[B]e z córeczki cos nie wylezie po jakims czasie[/B]:cool3:.[/QUOTE] Włosogłówki....... Quote
Handzia55 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 [quote name='wegielkowa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cos Ty emilia, matka nie bedzie gryzla 11-latka w dupe:crazyeye:[/QUOTE] Przecie by kobitę o pedofilię oskarżyli:diabloti: Quote
ewab Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 W Górnie zaginął psiak [url]http://kielce.gazeta.pl/kielce/1,47262,12661825,Ktos_widzial_tego_pieska__Wlasciciele_bardzo_za_nim.html[/url] Quote
ewelinka_m Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Mamy tymczas dla szczeniorki z rury w Bytomiu... [B]pilnie szukamy transportu na śląsk![/B] Quote
eliza_sk Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='erka'] Dzisiaj do domu w Kielcach poszła Frania, a do Kolbuszowej pojechała Fiona:). Bardzo dziękuję elizie_sk:), która załatwiła nam transport Fiony do Tarnobrzegu , a tam wyjechała pani po nią. [/QUOTE] Erko cieszę się, że Fiona już w domu, ale moja tu zasługa żadna. Podziekowania należą się [B]Rafałowi[/B], który po pracy miał jeszcze ochotę na przyjazd po psiaka i transport suni, tak więc to jemu dziękujemy :loveu: Quote
savahna Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='wegielkowa'] (Erosław, przepraszam za gawędzenie na informacyjnym, ale [B]nie mogę sie powstrzymać[/B])[/QUOTE] Och...no szok...:-Dbardzo nas wszystkich zaskoczyłaś.:diabloti::eviltong::eviltong: Wespół z młodym [B]pakiet Bigli na Kraków:[/B] [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bigla-srednia-lagodna-rodzinna-suczka-tricolor-ADOPCJA-W0QQAdIdZ422034673[/URL] Można oczekiwać większej ilosci fotek jej?:oops::roll: Quote
erka Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Savahna, a gdzie Ona to napisała??? Bo widzę dopiero w tym cytacie:crazyeye:. Gdyby znalazł sie transport na Śląsk, mogłaby tam pojechac do dt szczeniaczka z rury i dwie sunie od Miry. Dt by juz później szukało domu, bo po wydanej tymczasowiczce ma jeszczce sporo telefonów. Quote
agniesia Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 wegielkowa na stronie schroniska umieściłaś taką informację,że po dworcu w Kielcach błąka się czarny piesek z czerwoną obróżka.Czy ten piesek był czarny żółto podpalany.waga ok 7kg może więcej,uszy stojące i czerwona skórzana obroża,zadbany?Bo jak by to się zgadzało to ten psiak błąkał się przy kRUSIE na ul.wojska polskiego,a pare dni temu po oś.KSM.Ewidentnie wywalony z samochodu,bo biegała za samochodami!Ale już go więcej nie widziałam! Quote
mira145 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 [quote name='erka']Savahna, a gdzie Ona to napisała??? Bo widzę dopiero w tym cytacie:crazyeye:. Gdyby znalazł sie transport na Śląsk, mogłaby tam pojechac do dt szczeniaczka z rury i dwie sunie od Miry. Dt by juz później szukało domu, bo po wydanej tymczasowiczce ma jeszczce sporo telefonów.[/QUOTE] Byłoby super,że chociaż o dwie mniej bo nie mogę ich ogarnąć:)w poniedziałek przyjedzie wet. na szczepienie szczeniaków ich matki Czarki i Kropki. Quote
ewelinka_m Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='erka'] Gdyby znalazł sie transport na Śląsk, mogłaby tam pojechac do[B] dt szczeniaczka z rury i[/B] dwie sunie od Miry. Dt by juz później szukało domu, bo po wydanej tymczasowiczce ma jeszczce sporo telefonów.[/QUOTE] Kochana Incia zgodziła się przetymczasować do czasu transportu naszą rurową Malineczkę :loveu: czy ktoś mógłby pomóc z transportem na trasie kostomłoty- Inciowy dom?? jest też chętna Pani na małą z częstochowy, wybiera się ktoś w tym kierunku? :modla: Quote
Kar0la Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Czy ta ruda cziłkowata sunia dalej szuka domu? Quote
savahna Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='ewelinka_m']Kochana Incia zgodziła się przetymczasować do czasu transportu naszą rurową Malineczkę :loveu: czy ktoś mógłby pomóc z transportem na trasie kostomłoty- Inciowy dom?? [COLOR=#ff0000]Już nie czeba....Niunia u mnie.Zjadła, wysikała się,pomachała ogonkiem i spi.Wieczorem podrzuce Inci[/COLOR] [B]jest też chętna Pani na małą z częstochowy, wybiera się ktoś w tym kierunku? [/B]:modla:[/QUOTE] Na jaką małą.Tą z rury?? [quote name='Kar0la']Czy ta ruda cziłkowata sunia dalej szuka domu?[/QUOTE]Chyba tak...ale to już erka wie najlepiej czy coś się nie szykuje dla niej... kilka fotek Niuni z rury.Dziecko zasnęło,więc nie męczę... [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/41/15423765.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img41/3028/15423765.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/651/93959756.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img651/5685/93959756.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/266/14695121.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img266/9144/14695121.jpg[/IMG][/URL] Muszę sobie chyba bardziej wypasiona zastawe stołową kupić i jakieś plusze do spania dla chwilówek. Wieczorkiem pchlarzyka odwożę do Inciuuu. Quote
andzia69 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Doddy napisala na transportowym: "20.10. lub 21.10. jadę Radom - Zawiercie, Sosnowiec, Katowice, Dąbrowa Górnicza i wracam tego samego dnia." w razie by co;) Quote
erka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ale nie wiem, czy dt mogłoby odebrac szczeniaki, bo to Bytom, zapytam. W tamtych rejonach nawet nie ma co prosić na śląskich wątkach o pomoc w dowiezieniu, bo nikt nigdy nie odpowiedział na na żaden apel o pomoc. Dzisiaj do Krakowa pojechały Lara i Maksiu:). Bardzo dziękujemy synowi Joli za pomoc w transporcie psiaków:). Ciesze sie ,że ta bidulka z rury nareszcie bezpieczna, bo ciążyła mi cały czas, dzięki dziewczyny:). Jutro sterylka Bigli, prawdopodobnie sunia jest w ciąży . Widocznie była wyrzucona ze szczeniakamu już zaciążona , albo po wyrzuceniu miała cieczkę. W każdym razie dopiero teraz brzuch stał sie widoczny, wcześniej myslałysmy ,ze Bigla nabiera ciała po prostu. Quote
Incia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Malutka już u mnie, zjadła, wysikała się, zrobiła brzydkiego kupsztala, i śpi pod stołem:cool3: Wystrachane dziecko jest. Będę ją dziś kąpać, bo pchlarz i śmierdziuch okrutny. SERDECZNE I PRZEOGROMNE[B] PODZIĘKOWANIA DLA SAVAHNY I JEJ TZ-TA[/B] (Oni już tam wiedzą za co:lol:) Edited October 14, 2012 by Incia Quote
erka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Kar0la']Czy ta ruda cziłkowata sunia dalej szuka domu?[/QUOTE] Kar0la, Cziłka o dziwo dalej bez domu. Były albo nieodpowiednie telefony, albo od ludzi mieszkających w bloku. A Cziłka za nic nie pójdzie na smyczy, czyli musi byc domek z ogródkiem. Był też dzisiaj pierwszy tel o Kubę, byłby bardzo fajny dom, ale niestety nie dla niego. Jest tam już mały psiak , samiec, no i dzieci dosyc małe, więc musi byc psiak łagodny, sprawdzony do dzieci, bo ma biegac po całym podwórku i wchodzic do domu również. Quote
wegielkowa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='erka']Kar0la, Cziłka o dziwo dalej bez domu. Były albo nieodpowiednie telefony, albo od ludzi mieszkających w bloku. A Cziłka za nic nie pójdzie na smyczy, czyli musi byc domek z ogródkiem. Był też dzisiaj [B]pierwszy tel o Kubę, byłby bardzo fajny dom[/B], ale niestety nie dla niego. Jest tam już mały psiak , samiec, no i dzieci dosyc małe, więc musi byc psiak łagodny, sprawdzony do dzieci, bo ma biegac po całym podwórku i wchodzic do domu również.[/QUOTE] Wrzucaj Barta za Kubę do domku, póki nie będzie za późno! Quote
Incia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Moje małe śpi, wykąpane, najedzone. Pchełek trochę było, jutro dostanie wcierę i preparat na robale. Kupa paskudna. Strasznie brudna była. Quote
wegielkowa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) [quote name='Incia']Moje małe śpi, wykąpane, najedzone. Pchełek trochę było, jutro dostanie wcierę i preparat na robale. Kupa paskudna. Strasznie brudna była.[/QUOTE] Incia, mogę Ci teraz podrzucić to coś na pchły, chcesz? Jakoś mało płaczu było po oddaniu Maksymiliana od Wielkiego Sikacza.... Edited October 14, 2012 by wegielkowa Quote
Recommended Posts