anita_happy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [B]LABKO - ASTON - jedzie do swojego DT do WARSZAWY[/B] [B]dziękujemy labradory.info za pomoc i expresową akcje...[/B] [B]kolejny w drodze do nowego życia![/B] [B]szkoda, ze o Juniorku tak nie moge napisac :([/B] Quote
anita_happy Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Anita a co z tym rodesianem??[/QUOTE] Aimez sie rozglądać ma...ja to w Stolicy siedze..pies byl w jej okolicy...moze jeszcze nie zaszedł za daleko :( kurcze...Aimez rozgladaj sie... Chciał poinformować szanowne grono, ze mam drugi etat w Gminie /sarkazm/ dzis do moich rodziców zadzwonił telefon...Pan chciał ze mna rozmawiac... powiedziano mu, ze mnie nei ma...a Pan na to, ze na ulicy METALOWEJ biega mały pekińczyk!!!!!!!!!!!!!! KTO PODJEDZIE ZOBACZY PEKINA!!!!!!!!!!! pewnie nie sprzedał się na targu! mysle, ze to dzwonił ktoś z zakładu gdzie szukałysmy Juniorka KTO podjedzie..albo moze zapytajcie u pana od zniczy??on jest taki troche pozytywny :/ Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Moze poprosze Kame .... jak bedzie miala chwilke to podjedziemy....:):) Quote
kama210 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 dziewczyny jak się komuś rzuci w oczy ten psiak to dajcie znać - ktoś go szuka ... zdjęcia nie widać .. wklejam poniżej, w innym poście, jeszcze raz [IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/25403502/68/main/856bcbab18.jpeg[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Kama..... tego pekinczyka? Nincia i dzidzia byly na Metalowej ale nic nie widzialy.... Quote
kama210 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kama..... tego pekinczyka? Nincia i dzidzia byly na Metalowej ale nic nie widzialy....[/QUOTE] dziewczynie zginęła ta sunia w stylu jamnika co zdjęcie wstawiłam... jakbyś go gdzies spotkała to ją zgarnij i zadzwoń do mnie .... Quote
kama210 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 wklejam jeszcze raz to zdjęcie poszukiwanej jamniczki - bo raz jej widać raz nie... [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5858/856bcbab18.jpg[/IMG] Quote
Lolalola Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jamnisia Ty sie nie ukrywaj bo ktos za Toba placze;) Quote
Aimez_moi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ale smiesznota....:) Nie widzialam jej nigdzie.... Kama ... znalazla sie? Quote
koosiek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Widzę, że wątek Astona na labkowym forum nieźle pędzi... Możecie podpytać tam, czy nie znalazłby się tymczas dla tej suni: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczna-mloda-sunia-labrador-PILNIE-szuka-domu-W0QQAdIdZ206028672[/URL] ? Jeśli szybko nie znajdzie domu, pojedzie na giełdę do Słomczyna. A tam to na pewno pójdzie szybko... I byle gdzie :( Quote
anita_happy Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='koosiek']Widzę, że wątek Astona na labkowym forum nieźle pędzi... Możecie podpytać tam, czy nie znalazłby się tymczas dla tej suni: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczna-mloda-sunia-labrador-PILNIE-szuka-domu-W0QQAdIdZ206028672[/URL] ? Jeśli szybko nie znajdzie domu, pojedzie na giełdę do Słomczyna. A tam to na pewno pójdzie szybko... I byle gdzie :([/QUOTE] koosiek PRZEKLEJAM!!!! znajomy napalił sie na ASTONA..ale dla jego mamy suczka lepsza!!! wkleje do dziewczyn Quote
kama210 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Aimez_moi']Kama co z zaginiona jamniczka?[/QUOTE] wczoraj jej jeszcze nie znaleźli - rozwiesili plakaty . ona ma charakterystyczne - takie "sterczące" na boki uszka jak na zdjęciu , to mieszaniec jamnika z ratlerkiem... jak ją gdzieś zauważysz, lub u kogoś to daj znać... /ona mieszkała przy parku koło starostwa/ Quote
Aimez_moi Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Jasne.....kurcze gdzie mogla sie podziac..... Quote
Aimez_moi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Widzialam dzis ogloszenia o zaginieciu jamniczki ale samej psiuni nie......... Quote
anita_happy Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 WIECIE CO.. pozarłam sie z sąsiadką... nie pasuje jej ze mam ciagle nowy psy...a jej jamol naparza ile wlezie..i powodem maja być moje psy!!! problem w tym, ze jak mnie nie ma i moich psów to on tez naparza!!! kto wie..sprawdzalam w necie..ale nie znalazłam.. czy jest jakies rozporządzenie w Miescie Stolecznym Warszway odn. ilosci psów - ile mozna trzymać w blokach!!! bo czytalam ...ale niezanotowałm takowego :/ Quote
anita_happy Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 zaglądam tu ze strachem...uff..nic nowego Aimez nie znalazła :) rozgladajs ei prosze za tym rodesianem... Quote
kama210 Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 to może tym razem ja coś podrzucę - bezdomniak z dworca - mały, w typie sznaucerka ... przeganiany przez inne - jedzenie muszę mu dawac osobiście z ręki bo reszta go przegania, wystraszony, ale jeszcze ufny, porobię mu zdjęcia jak przyjdzie pod bramę .... jak go tamte nie przegonią ... Quote
Monika.D Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 O matko ale tych psiaków u Was jest... A mój Łukasz wpadł na pewien pomysł, ale niestety na razie ze względów finansowych niemożliwy do zrealizowania. Teraz po nocach nie moge spać, bo ciągle o tym myślę... :placz: Quote
Recommended Posts