Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Zdecydowanie powinna się tym zająć jedna osoba i jeśli Amiska już poczyniła w tym kierunku kroki to tym bardziej nie ma sensu wprowadzać alternatywnej opcji.[/QUOTE]

Waszą odpowiedź przekażę Ewie. Ja osobiście nie widzę w tym żadnego bałaganu. Pieniądze i tak zbieracie tylko byłyby inaczej rozdysponowane. odpadł by z nich wydatek na wiązankę. A Amiśka z Ewą może się dogadać telefonicznie. Obie są ze Szczecina. Ewa chciała dobrze ale ja już się nie wtrącam.

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpisałam w pierwszym poście info.

Również o wieńcu, żeby nie mnożyć osób chcących dawać kwiaty proponuję pozostać przy jednym wieńcu zamówionym przez Amiśkę.

Stawianie na grobie puszki na zbiórkę kasy wydaje mi się nie na miejscu - o ile na ślubach takie rzeczy przystoją, o tyle pogrzeb jest uroczystością o innym charakterze i trzeba tu wielkiej delikatności.
Nie wiemy jak wygląda sytuacja Marty, może to co pozostanie po zakupie wieńca przekazać po prostu jej?
Rówież jestem za zakupem w miarę skromnych kwiatów i innego spożytkowania pozostałej kwoty.

Posted

Nie wiadomo jak - i czy w ogóle - dogo będzie działać, więc zostawiam mój nr 798 442 668.
(można dopisać w pierwszy post do propozycji transportu i wyznaczenia miejsca spotkania)

Posted

[quote name='Greven']Nie wiadomo jak - i czy w ogóle - dogo będzie działać, więc zostawiam mój nr 798 442 668.
(można dopisać w pierwszy post do propozycji transportu i wyznaczenia miejsca spotkania)[/QUOTE]
Ja z tego samego powodu podaję swój numer 502 100 363.

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=3]To nie jest tylko... to dużo. Jeszcze raz dziękuję.

Wysłałam numer konta AMISKI która zajmie się zakupem wiązanki (rozliczenie będzie potem tu na wątku). Jeżeli kogoś pominęłam proszę o zgłoszenie. A jeżeli komuś wysłałam dwukrotnie przepraszam.[/SIZE] [SIZE=3]

[B]yoko100[/B][/SIZE] [SIZE=3] - ma zapchaną skrzynkę.[/SIZE]

.[/QUOTE]

podeślij mi też proszę

Posted

[INDENT] [SIZE=3] [B]Za mało słów,by wyrazić żal...[/B][/SIZE]
[SIZE=1]Talcott-do zobaczenia...niebawem...[/SIZE]

[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8541/obrazzeskanowany052.jpg[/IMG]

[SIZE=2]

Poproszę o nr konta[/SIZE] [/INDENT]

Posted

[SIZE=3][FONT=Fixedsys][COLOR=DarkOrchid]dla Talcott drogiej ........Juz sie nie lekaj - juz dotyk srebrny jest w Twej duszy , w sercy Twem , Tu - na ziemi - Twego Swiatla wypatrywac bedziemy , Tam Gdzie Jestes - Tam Znow Kochasz Calem Jestestwem ......Nie Lekaj Sie , Z Toba Talcociku Przeciez Duszki Psie [COLOR=Plum]Gonzio [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='Neris']Ja niestety nie mam zdjęcia Kasi. Jeśli ktoś takim dysponuje, proszę o wstawienie na wątek, przeniosę do pierwszego postu.[/QUOTE] Mam zdjecie Talcott z naszym mieleckim Toffikiem. Czy jest Wasza zgoda na wstawienie tego zdjecia na watku?

Posted

[quote name='Neris'] Stawianie na grobie puszki na zbiórkę kasy wydaje mi się nie na miejscu - o ile na ślubach takie rzeczy przystoją, o tyle pogrzeb jest uroczystością o innym charakterze i trzeba tu wielkiej delikatności.
Nie wiemy jak wygląda sytuacja Marty, może to co pozostanie po zakupie wieńca przekazać po prostu jej?
Rówież jestem za zakupem w miarę skromnych kwiatów i innego spożytkowania pozostałej kwoty.[/QUOTE]
Ja również uważam, że stawianie puszki na grobie byłoby bardzo nie na miejscu - pomyślcie, jak poczułaby się rodzina? Jak już nam się uda pozbierać wszystkie stałe deklaracje Talcott to będziemy się mogli wykazać solidarnością, przejmując za nią te deklaracje i kontynuując jej pracę. Podobnie uważam, że powinien być jeden wieniec od dogomaniaków, skoro jesteśmy solidarni.
[B][COLOR=Purple]Talcott, myślałam że dziś będzie lepiej.... ale dziś nadal łzy mi się leją ciurkiem....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Black]Ulka18 [/COLOR][/B][COLOR=Black]ja jestem jak najbardziej za tym, żeby na pierwszej stronie pojawiła się Talcott z Toffikiem[/COLOR], przecież to "dla niego" kupowała złoto na ostatnich mieleckich bazarkach....

Posted

[quote name='Ulka18']Mam zdjecie Talcott z naszym mieleckim Toffikiem. Czy jest Wasza zgoda na wstawienie tego zdjecia na watku?[/QUOTE]

[B]Nasza zapewne jest ale wydaje mi się, że wypada zapytać Martę.

Porozsyłałam kolejnym osobom numer konta. Piekny odzew jest - choć tyle możemy dla Kasi zrobić
[/B]