wanda szostek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='majqa']Zdecydowanie powinna się tym zająć jedna osoba i jeśli Amiska już poczyniła w tym kierunku kroki to tym bardziej nie ma sensu wprowadzać alternatywnej opcji.[/QUOTE] Waszą odpowiedź przekażę Ewie. Ja osobiście nie widzę w tym żadnego bałaganu. Pieniądze i tak zbieracie tylko byłyby inaczej rozdysponowane. odpadł by z nich wydatek na wiązankę. A Amiśka z Ewą może się dogadać telefonicznie. Obie są ze Szczecina. Ewa chciała dobrze ale ja już się nie wtrącam. Quote
Neris Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Wpisałam w pierwszym poście info. Również o wieńcu, żeby nie mnożyć osób chcących dawać kwiaty proponuję pozostać przy jednym wieńcu zamówionym przez Amiśkę. Stawianie na grobie puszki na zbiórkę kasy wydaje mi się nie na miejscu - o ile na ślubach takie rzeczy przystoją, o tyle pogrzeb jest uroczystością o innym charakterze i trzeba tu wielkiej delikatności. Nie wiemy jak wygląda sytuacja Marty, może to co pozostanie po zakupie wieńca przekazać po prostu jej? Rówież jestem za zakupem w miarę skromnych kwiatów i innego spożytkowania pozostałej kwoty. Quote
carolinascotties Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 nie napisałam w poprzednim poście, że i ja poproszę o numer konta :( Quote
polubek Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Talcott nie znałam Cię ale bardzo cieszyłam się kiedy byłaś na wątku. mam nadzieję że spotkamy się jeszcze po drugiej stronie. Quote
Greven Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nie wiadomo jak - i czy w ogóle - dogo będzie działać, więc zostawiam mój nr 798 442 668. (można dopisać w pierwszy post do propozycji transportu i wyznaczenia miejsca spotkania) Quote
piechcia15 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 SMUTNE KIEDY DOBRY CZŁOWIEK ODCHODZI...a jeszcze smutniejsze kiedy za wcześnie... [*] brakuje mi tu tylko jakiejś fajnej wesołej fotki Talcott...możnaby było wstawić do 1 postu? Quote
AlfaLS Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='Greven']Nie wiadomo jak - i czy w ogóle - dogo będzie działać, więc zostawiam mój nr 798 442 668. (można dopisać w pierwszy post do propozycji transportu i wyznaczenia miejsca spotkania)[/QUOTE] Ja z tego samego powodu podaję swój numer 502 100 363. Quote
Neris Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Ja niestety nie mam zdjęcia Kasi. Jeśli ktoś takim dysponuje, proszę o wstawienie na wątek, przeniosę do pierwszego postu. Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Przepraszam, ale ja tez nie dostałam n-ru konta. Quote
israel Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Marto, łączę się z Tobą w bólu... Proszę o numer konta. Quote
kuba123 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Isadora7'][SIZE=3]To nie jest tylko... to dużo. Jeszcze raz dziękuję. Wysłałam numer konta AMISKI która zajmie się zakupem wiązanki (rozliczenie będzie potem tu na wątku). Jeżeli kogoś pominęłam proszę o zgłoszenie. A jeżeli komuś wysłałam dwukrotnie przepraszam.[/SIZE] [SIZE=3] [B]yoko100[/B][/SIZE] [SIZE=3] - ma zapchaną skrzynkę.[/SIZE] .[/QUOTE] podeślij mi też proszę Quote
Lionees Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [INDENT] [SIZE=3] [B]Za mało słów,by wyrazić żal...[/B][/SIZE] [SIZE=1]Talcott-do zobaczenia...niebawem...[/SIZE] [IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8541/obrazzeskanowany052.jpg[/IMG] [SIZE=2] Poproszę o nr konta[/SIZE] [/INDENT] Quote
katarzyna kuczewska Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Gdzie się spotkamy? Przy bramie, pod kaplicą?[/QUOTE] proponuje pod kaplica jakby co moj nr tel znasz dla innych podaje 501567745 Quote
Ra_dunia Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [B]Isadoro[/B] - ja też jeszcze nie otrzymałam numeru knota. Quote
Nikus Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ra_dunia'][B]Isadoro[/B] - ja też jeszcze nie otrzymałam numeru knota.[/QUOTE] wyślę Ci je Ra_dunia...już idzie na PW Quote
Nadziejka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [SIZE=3][FONT=Fixedsys][COLOR=DarkOrchid]dla Talcott drogiej ........Juz sie nie lekaj - juz dotyk srebrny jest w Twej duszy , w sercy Twem , Tu - na ziemi - Twego Swiatla wypatrywac bedziemy , Tam Gdzie Jestes - Tam Znow Kochasz Calem Jestestwem ......Nie Lekaj Sie , Z Toba Talcociku Przeciez Duszki Psie [COLOR=Plum]Gonzio [/COLOR][/COLOR][/FONT][/SIZE] Quote
Jo37 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bardzo mi przykro. Wyrazy współczucia dla córki i całej rodziny. Poproszę o numer konta. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Neris']Ja niestety nie mam zdjęcia Kasi. Jeśli ktoś takim dysponuje, proszę o wstawienie na wątek, przeniosę do pierwszego postu.[/QUOTE] Mam zdjecie Talcott z naszym mieleckim Toffikiem. Czy jest Wasza zgoda na wstawienie tego zdjecia na watku? Quote
Ellig Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Nikus']wyślę Ci je Ra_dunia...już idzie na PW[/QUOTE] Nikus pomoz prosze ja tez nie mam nr konta.... Quote
MagdaNS Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Neris'] Stawianie na grobie puszki na zbiórkę kasy wydaje mi się nie na miejscu - o ile na ślubach takie rzeczy przystoją, o tyle pogrzeb jest uroczystością o innym charakterze i trzeba tu wielkiej delikatności. Nie wiemy jak wygląda sytuacja Marty, może to co pozostanie po zakupie wieńca przekazać po prostu jej? Rówież jestem za zakupem w miarę skromnych kwiatów i innego spożytkowania pozostałej kwoty.[/QUOTE] Ja również uważam, że stawianie puszki na grobie byłoby bardzo nie na miejscu - pomyślcie, jak poczułaby się rodzina? Jak już nam się uda pozbierać wszystkie stałe deklaracje Talcott to będziemy się mogli wykazać solidarnością, przejmując za nią te deklaracje i kontynuując jej pracę. Podobnie uważam, że powinien być jeden wieniec od dogomaniaków, skoro jesteśmy solidarni. [B][COLOR=Purple]Talcott, myślałam że dziś będzie lepiej.... ale dziś nadal łzy mi się leją ciurkiem....[/COLOR][/B] [B][COLOR=Black]Ulka18 [/COLOR][/B][COLOR=Black]ja jestem jak najbardziej za tym, żeby na pierwszej stronie pojawiła się Talcott z Toffikiem[/COLOR], przecież to "dla niego" kupowała złoto na ostatnich mieleckich bazarkach.... Quote
Nikus Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ellig']Nikus pomoz prosze ja tez nie mam nr konta....[/QUOTE] robi się już wysyłam... Quote
Isadora7 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Ulka18']Mam zdjecie Talcott z naszym mieleckim Toffikiem. Czy jest Wasza zgoda na wstawienie tego zdjecia na watku?[/QUOTE] [B]Nasza zapewne jest ale wydaje mi się, że wypada zapytać Martę. Porozsyłałam kolejnym osobom numer konta. Piekny odzew jest - choć tyle możemy dla Kasi zrobić [/B] Quote
Recommended Posts