Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mogę dołożyć się do wiązanki :(:(:(:(:(:(:(
[*]
[*] Proszę o numer konta na pm. Niestety nie znałam jej i nie ma szans abym pojawiła się na pogrzebie. Do wiązanki się dorzucę oczywiście :(

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka,jak bedziesz przesyłac na kwiaty...dołóz i ode mnie,zwróce jak sie zobaczymy.Talcott,pamietam jak sie zmartwiłas, jak sie wkurzyłam na schron.Wiedz jedno zawsze bede pamietac o Tobie,jak i pomagac psiakom,o to tam gdzie jestes mozesz byc spokojna.Ciebie i Twoje wspaniałe poczucie humoru poznałam na watku Neli.Łzy mi sie leja od rana.Martusiu ,trzymaj sie,serdeczne wyrazy współczucia.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Też proszę o konto na pw.
Myślę, że wieniec [B]od społeczności Dogomanii[/B] [B]dla Talcott[/B] też jest potrzebny...[/QUOTE]

Tez, ale wplata na psiaki napewno by ucieszyla Talkott.

Posted

[quote name='mamamuminka']Mieszkam daleko od Szczecina i niestety nie będę mogła naszej kochanej Talcott pożegnać na cmentarzu......dlatego proszę żebym chociaz mogła dołożyć sie do wspólnej wiązanki......[/QUOTE]

straszne wlasnie sie dowiedzialam :-(

Posted

ja nie jestem zwolennikiem kwiatów :/
potem jak zmarnowane leza na grobie - zal i ból powraca podczas sprzatania ich :(

dziewczyny zrobicie jak uwazancie, ja np daje prezenty na gób..
np..zdjecie zalaminowane podklejone pod szkło /obrazek miedzy dwoma kawałkami szkła w formacie a4 na nozkach z nakrętek- słuzy to potem jako podstawka na znicze...w przypadku pękniecia znicza grób sie nie ubrudzi
[B]moge wam taki obrazek zrobić jak chcecie...pomyslcie nad kwaitami[/B]
[B]jak chcecie taki prezent dla Talcot to podeslijciewatki jej podopiecznych i wykombinuje cos ładnego[/B]
taki prezent od dogomaniaczek na zawsze..nie do smietnika
jesli kwiatek to róza z biebiesko/białą wstązką i wypisani na niej znajomi i dobre dusze z DOGO...

Posted

Nie znalam Talcott z wátków, nick przewijal mi sié tu i tam , ale nigdy nie zagadalysmy do siebie. Moze ktos kto znal Talcott móglby zrobic jej takie dogomaniackie CV- od kiedy, jakim psom itp? Byloby to takim uwienczeniem Jej dzialalnosci (przynajmniej tej z dogo) i wielu dogomaniaków na pewno chétnie przeczytaloby takie informacje w pierwszym poscie.

<*>

Posted

[quote name='emilia2280']Nie znalam Talcott z wátków, nick przewijal mi sié tu i tam , ale nigdy nie zagadalysmy do siebie. Moze ktos kto znal Talcott móglby zrobic jej takie dogomaniackie CV- od kiedy, jakim psom itp? Byloby to takim uwienczeniem Jej dzialalnosci (przynajmniej tej z dogo) i wielu dogomaniaków na pewno chétnie przeczytaloby takie informacje w pierwszym poscie.

<*>[/QUOTE]
Bardzo dobry pomysł!

Posted

Wyrazy najgłębszego współczucia Marto... :-(

Kasiu, do ostatniej chwili zachowałaś poczucie humoru. Tak potrafią jedynie nieliczni, tylko oni mają dość siły...
Kiedy poprawiłaś mnie żartobliwie na PW, bo zmieniłam Ci imię, przeprosiłam i napisałam, że więcej pomyłek nie będzie i nie było. Napisałam Ci również, że to imię i Twój nick zapamiętam na zawsze. Tak też się stanie...
Żegnaj Kasiu...
[*], a że wierzę w to, co piszę dodam - do zobaczenia...

[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/9978/znicz29.gif[/IMG]

Posted

Pomysl anity_happy - ten ze zdjeciem bardzo mi sie podoba, moze sa jeszcze jeszcze jakies inne propozycje nawiazujace do upamietnienia pracy i serca Talcott dla psiakow?
Za wiazanka jednak jestem.
Talcott pomagala na wielu watkach, moze jeszcze nie wszyscy wiedza o Jej odejsciu? Kto moze niech melduje na tych"swoich".....

Posted

O mój Boże... Nie wierzę... Po prostu nie wierzę... Talcott wspierała Milusię " ode mnie "... Szok, to straszne. Ciarki mnie przeszły... Ogromne wyrazy współczucia dla rodziny. Talcott
[*]
Daleko mi do Szczecina :/

:(

Posted

Kiedy się martwiłam, że nie czuje się lepiej, mówiła mi przez telefon "ja jestem niezniszczalny chomik", śmiałyśmy się że razem jesteśmy jak Flip i Flap - jedna mała, druga duża... Ciągle nie wiem, jak to możliwe, że niezniszczalny chomik uległ :-(

Znalazłam jeden wątek z deklaracjami i wpisałam tam informację, nie mogę znaleźć więcej.

Posted

a moze pomysl anity wykorzystac na bazarek? trzeba tez zadbac o deklaracje talcot, Trzeba posprawdzac gdzie ile komu.

A pieniadze z bazarku porozdzielac na deklarowane psiaki...

Tylko jak to w piatek to bardzo szybko, malo czasu, wiec moze ten obrazek, jako ze od dogmomanii powedrowalby do jej cory, Marty?

Posted

moge pomóc w bazarkach
Kasia miała mi wysłać rzeczy na bazarek na barnabe na owczarka ( tzn mąz miał wysłać bo ona nie wychodzi z domu nie wiedziałam czemu czy przeziebiona czy ma cos złamanego nie pomyślałamże jest cięzko chora ) potem dostała bana kontakt sie urwał

ale temat bazarków pozostawmy na po pogrzebie na spokojnie

nie to teraz jest najważniejsze

wiem ze Marta tu na watku była

[B]Marto klikaj pisz jak mozemy Ci pomóc ????to jest najważniejsze teraz

[/B]jeśli chodzi o kwiaty to wg mnie czy będa duze czy małe nie ważne ważne aby były od nas aby ona wiedziała ze my pamietamy o niej ..
kupcie wielki znicz i zapalcie po pogrzebie !!!

czekam na nr konta

Posted

Tak sie nie robi Talcott:-(:-(:-(kto bedzie ze mna pił wirtualna kawke na watkach naszych psiakow,kto bedzie zartował i przekomarzal sie ze mna. Zegnaj Kasiu,spij spokojnie i do zobaczenia.:-(

[IMG]http://republika.pl/blog_zt_416402/694734/tr/1432.jpg[/IMG]

Posted

Jestem ze Szczecina. Jak ktoś będzie robił bazarek służę różnościami (do odebrania w Szczecinie na Słonecznym).
Nie znałam kobiety, ale mimo wszystko
[*]

Posted

Znałam Talcott tylko z wątków na dogo a i to pewnie nie wszystkich gdzie gościła. Mieszkam w Szczecinie i na pogrzeb na pewno pójdę choć z bardzo ciężkim sercem.......:-(