Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinia , bardzo Ci współczuję, , ja też miałam do siebie pretensje , że nie udało mi się ocalić Szysi od śmierci!?, nie martw się On Cię nadal kocha i i rozumie , na pewno.

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andegawenka , w twoim banerku po prawej jest kudłata , śliczna mordka , moja Szysia miała podobną..........a swoją drogą , minęłły już 3 lata , a ja mam do siebie nadal żal...........

Posted

[quote name='aanka']Andegawenka , w twoim banerku po prawej jest kudłata , śliczna mordka , moja Szysia miała podobną..........a swoją drogą , minęłły już 3 lata , a ja mam do siebie nadal żal...........[/QUOTE]

Takie pięknoty poniewierają się na tym świecie....

Posted

[quote name='polubek'][video=youtube;xLWEkdnXbls]http://www.youtube.com/watch?v=xLWEkdnXbls[/video]

Talcott dziękuję za to że byłaś z nami. inaczej nie umiem tego wyrazić[/QUOTE]

[B]Umieściłam na pierwszej stronie[/B]

Posted

[COLOR=Blue][I][B][FONT=Verdana][SIZE=3]„Słowa nie wyrażą cierpienia,
łzy nie umniejszą bólu.
Słońce nie rozjaśni twarzy.
[/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR] [FONT=&quot][COLOR=Blue][I][B][FONT=Verdana][SIZE=3]Nic już nie będzie takie jak było.”[/SIZE][/FONT][/B][/I][/COLOR]
[/FONT] [CENTER][FONT=&quot][img]http://www.powiatzambrowski.com/aktualnosci/tulipany2006.jpg[/img][/FONT][/CENTER]

Posted

Talcott - Kasiu - zaopiekuj się proszę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/106655-Stowarzyszenie-Obrona-Zwierz%C4%85t-jeste%C5%9Bmy-OPP-przeka%C5%BC-nam-1-podatk-pom%C3%B3%C5%BC-zbudowa%C4%87-azyl?p=14589668&viewfull=1#post14589668"]Jeżykiem[/URL] - ponad godzinę temu poszedł za TM... a był już w drodze do prawdziwego domu...

:(

Posted

Talcott- Kasiu przytul do Siebie także kocurka mojego bratanka , który odszedł dziś w nocy z powodu znienawidzonej !!!! przeze mnie kociej białaczki , która zabiera nam wszystkie kochane kocie istnienia.Był bardzo bojowym i odważnym KOTEM., nie zdążyłam się z nim dziś pożegnać..........:shake::-(:-(

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Ciotki a wy myslicie o przesłaniu jakie zostawiła Talcott? O tym że zostało parę groszy?[/B][/QUOTE]

Przypomnę, bo ważne.

Posted

Ja o tym cały czas myślę, złożyłam nawet jakiś czas temu propozycję poprowadzenia finansów skarpety, ale poza odesłaniem do regulaminów innych skarpet nie było na moją propozycję żadnego odzewu. Przypominałam również, że Talcott chciała przekazać swoje rzczy na bazarki dla potrzebujących psów. Ale jest cisza....

Posted

wczoraj nagle odeszla moja wirtualna przyjaciolka Ela, Dziunia. Taka pustka nagle...
Kasiu, jesli Ja spotkasz przylul, to bardzo ciepla i wrazliwa osoba.
Pisala piekne wiersze, jeden specjalnie dla dla Jagodki, coreczki Magyi.

Posted

[quote name='MagdaNS']Ja o tym cały czas myślę, złożyłam nawet jakiś czas temu propozycję poprowadzenia finansów skarpety, ale poza odesłaniem do regulaminów innych skarpet nie było na moją propozycję żadnego odzewu. Przypominałam również, że Talcott chciała przekazać swoje rzczy na bazarki dla potrzebujących psów. Ale jest cisza....[/QUOTE]

dzis chcialam o to zapytac...zakladamy te skarpete?