Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 984
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='polubek'][video=youtube;xLWEkdnXbls]http://www.youtube.com/watch?v=xLWEkdnXbls[/video]

Talcott dziękuję za to że byłaś z nami. inaczej nie umiem tego wyrazić[/QUOTE]
Bardzo wzruszające i za razem piękne...
Talcott pewnie się ucieszyła gdy to zobaczyła tam, za TM
[*]

Posted

Polubek. dziekuje.dziekujemy ......moze trudno w to uwierzyc, ale moje psiny sluchaja ze mna i tula sie do mnie....

Wzruszylam sie, piekne przeslanie.......jakby opowiedziane przez sama Kasie, przez nasza niezapomniana Talcott...

Miesiac i jeden dzien temu zegnalismy Kasie.

Tesknimy za Toba, Talcott....tesknimy za Kasia..........

Dla Ciebie, kochajacej ludzi i ponad wszystko kochajacej nieszczesliwe psiaki.............

Dla Ciebie z podziekowaniami za wczoraj, dzisiaj i za jutro............

[video=youtube;pAIKznMPXUk]http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk[/video]

Posted

[quote name='Foxowa']Talcott
[*] pamiętamy o Tobie...[/QUOTE]

oczywiście, że pamiętamy. Ostatnio tyle osób odeszło, Kasiu, możesz z nimi się już cieszyć wiecznością.

Posted

Kasiu jutro Natalka wraca do kraju a w poniedziałek będziemy mogli ją pożegnać tak jak na to zasłużyła, mam nadzieje ze macie duzo wspolnych tematow i pomagacie nam z gory

jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to w niedziele o g 15.00 w Katedrze Polowej Wojska Polskiego odbędzie się msza pogrzebowa w intencji Natalki. Po mszy wyprowadzenie zwłok na Cmentarz Wojskowy na Powązkach

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Teraz wynoszą z samolotu Natalię... Wróciła. Kasiu zaopiekowałaś się Nią, prawda?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Część Waszej pamięci!!![/SIZE][/FONT]

[IMG]http://www.img.nep.pl/gify/przyroda/kwiaty/149.gif[/IMG]

Posted

Cioteczki, ostatnią wolą Talcott było, by częśc z jej rzeczy trafiła na bazarek na pomoc potrzebującym psom. Czy ktoś może kontaktował się już w tej sprawie z córką Talcott?
Fajnie by było, by idea założenia skarpety Jej imienia nie pozostała tylko na papierze czyli w wirtualnym dogo....

Posted

[quote name='MagdaNS']Cioteczki, ostatnią wolą Talcott było, by częśc z jej rzeczy trafiła na bazarek na pomoc potrzebującym psom. Czy ktoś może kontaktował się już w tej sprawie z córką Talcott?
Fajnie by było, by idea założenia skarpety Jej imienia nie pozostała tylko na papierze czyli w wirtualnym dogo....[/QUOTE]

Też tak myślę! Może już pora działać, nie tylko rozważać!!!

Posted

Talcott zaopiekuj sie moim Bobkiem, ktorego musialam dzis pozegnac po 13 latach ...najpiekniejszych latach...przytul go i powiedz ze go kocham...i przepraszam ze nie moglam juz nic wiecej zrobic...:(