agusiazet Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Taka młoda, ładna i już odeszła do Pana:( Natalko .... [*] Talcott.... [*] Quote
andegawenka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Kasiu Talcott ['], ja też obejrzałam program o Natalce ['], okazało się że macie wspólną pasję, połączcie siły i opiekujcie się naszymi czworonogami...do zobaczenia Dziewczyny... Quote
polubek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [video=youtube;xLWEkdnXbls]http://www.youtube.com/watch?v=xLWEkdnXbls[/video] Talcott dziękuję za to że byłaś z nami. inaczej nie umiem tego wyrazić Quote
carolinascotties Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Polubek - cos wspanialego... jestem pod wielkim wrazaeniem... Quote
andegawenka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Polubek, Kasia Talcott się cieszy, jestem pewna.... Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To jest bardzo, bardzo wzruszajace i piekne....:-( Quote
MagdaNS Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [B]polubek...[/B] piękne, niesamowite, wzruszające... siedzę i płaczę... Quote
Akrum Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='polubek'][video=youtube;xLWEkdnXbls]http://www.youtube.com/watch?v=xLWEkdnXbls[/video] Talcott dziękuję za to że byłaś z nami. inaczej nie umiem tego wyrazić[/QUOTE] Bardzo wzruszające i za razem piękne... Talcott pewnie się ucieszyła gdy to zobaczyła tam, za TM [*] Quote
agusiazet Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mnie też się bardzo podobało!!! Talcott [*]......, pamiętamy! Quote
dusje Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Polubek. dziekuje.dziekujemy ......moze trudno w to uwierzyc, ale moje psiny sluchaja ze mna i tula sie do mnie.... Wzruszylam sie, piekne przeslanie.......jakby opowiedziane przez sama Kasie, przez nasza niezapomniana Talcott... Miesiac i jeden dzien temu zegnalismy Kasie. Tesknimy za Toba, Talcott....tesknimy za Kasia.......... Dla Ciebie, kochajacej ludzi i ponad wszystko kochajacej nieszczesliwe psiaki............. Dla Ciebie z podziekowaniami za wczoraj, dzisiaj i za jutro............ [video=youtube;pAIKznMPXUk]http://www.youtube.com/watch?v=pAIKznMPXUk[/video] Quote
andegawenka Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Cioteczko Kasiu jakoś tu u Ciebie spokojnie,ciepło,bezpiecznie.....widać sierotą można zostać w każdym wieku.... Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Foxowa']Talcott [*] pamiętamy o Tobie...[/QUOTE] oczywiście, że pamiętamy. Ostatnio tyle osób odeszło, Kasiu, możesz z nimi się już cieszyć wiecznością. Quote
kaskadaffik Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To juz faktycznie miesiąc (*) Kasiu wszystkie niechciane, cierpiące juz sa u Ciebie, pod Twoimi skrzydłami .... Quote
agata51 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Cioteczki, wieki mnie tu nie było. Przepraszam. Poczytam wątek w wolnej chwili. Jest skarpeta Talcott? Quote
Kostek Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kasiu jutro Natalka wraca do kraju a w poniedziałek będziemy mogli ją pożegnać tak jak na to zasłużyła, mam nadzieje ze macie duzo wspolnych tematow i pomagacie nam z gory jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to w niedziele o g 15.00 w Katedrze Polowej Wojska Polskiego odbędzie się msza pogrzebowa w intencji Natalki. Po mszy wyprowadzenie zwłok na Cmentarz Wojskowy na Powązkach Quote
kaskadaffik Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Kasiu, Natalko jesteście już napewno wśród Waszych ukochanych Psiaków, szczęśliwe (*) (*) (*) Quote
Monika z Katowic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Teraz wynoszą z samolotu Natalię... Wróciła. Kasiu zaopiekowałaś się Nią, prawda?[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Część Waszej pamięci!!![/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.img.nep.pl/gify/przyroda/kwiaty/149.gif[/IMG] Quote
MagdaNS Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Cioteczki, ostatnią wolą Talcott było, by częśc z jej rzeczy trafiła na bazarek na pomoc potrzebującym psom. Czy ktoś może kontaktował się już w tej sprawie z córką Talcott? Fajnie by było, by idea założenia skarpety Jej imienia nie pozostała tylko na papierze czyli w wirtualnym dogo.... Quote
agusiazet Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='MagdaNS']Cioteczki, ostatnią wolą Talcott było, by częśc z jej rzeczy trafiła na bazarek na pomoc potrzebującym psom. Czy ktoś może kontaktował się już w tej sprawie z córką Talcott? Fajnie by było, by idea założenia skarpety Jej imienia nie pozostała tylko na papierze czyli w wirtualnym dogo....[/QUOTE] Też tak myślę! Może już pora działać, nie tylko rozważać!!! Quote
Neris Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Nie pamiętam kto o tym napisał, któraś z ciotek ma kontakt mailowy z córką Talcott, ja niestety nie rozmawiałam z nią o tych rzeczach. Quote
Kinia1984 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Talcott zaopiekuj sie moim Bobkiem, ktorego musialam dzis pozegnac po 13 latach ...najpiekniejszych latach...przytul go i powiedz ze go kocham...i przepraszam ze nie moglam juz nic wiecej zrobic...:( Quote
Recommended Posts