Neris Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Talcott udzielała się również na "moim" jamniczo-ratowniczym wątku. [url]http://www.dogomania.pl/threads/143056-Wielka-paka-jamnikA-w-i-innych-rasowcA-w-do-adopcji-zdjAE-cia-s-13-i-43/page6[/url] Miała też adoptować jamnika, wybrała mu imię. Rozmawiałyśmy o nim godzinami. Kupiła mu wyprawkę, smycz, legowisko, umówiła się na odbiór... niestey stan zdrowia nie pozwolił jej tego dnia po psa przyjechać. Czy już wtedy wiedziała? To pies Talcott - OTTER [IMG]http://img686.imageshack.us/img686/972/238e.jpg[/IMG] Ma już inny dom, nigdy nie poznał Talcott... Quote
magda222 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='rodzice']Co tutaj wchodzę to ryczę .............[/QUOTE] Ja też :( Quote
lilk_a Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Wunia']Ja też Fundusz mi sie podoba ...[/QUOTE] a może " Marzenie Talcott ".... Quote
agata51 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Talcott nie lubiła "pompy". Myślę, że skarpeta ucieszyłaby Ją najbardziej. Talcott, wiem, że owiniesz sobie wokół palca Psiego Pana Boga i razem wyczarujecie mnóstwo domków dla naszych bid ;) Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Bylam na tym watku i to w styczniu prowadzila rozmowy jak by Jej nic nie bylo :(:( Quote
dusje Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='agata51']Talcott nie lubiła "pompy". Myślę, że skarpeta ucieszyłaby Ją najbardziej. Talcott, wiem, że owiniesz sobie wokół palca Psiego Pana Boga i razem wyczarujecie mnóstwo domków dla naszych bid ;)[/QUOTE] Tez tak sadze. Obstawalabym za taka Talcottowo swojsko brzmiaca nazwa. Skoro juz jestesmy w temacie, czy ktos z Was wie, co oznacza nick Kasi? Skad sie wzial? Quote
agata51 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='dusje']Tez tak sadze. Obstawalabym za taka Talcottowo swojsko brzmiaca nazwa. Skoro juz jestesmy w temacie, czy ktos z Was wie, co oznacza nick Kasi? Skad sie wzial?[/QUOTE] Nie wiem, skąd ten nick, ale piękny jest. Może Marta wie, a może niech zostanie nieodgadniony. "Skarpeta ciotki Talcott" - już widzę jak mruga do nas "z gwiazdki tej" - "tak, tak, tak".... Talkociku, wyprowadziłam na spacerek Czartka. Wypatrujemy ciebie wśród gwiazd [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_205.gif[/IMG] Wiem, że migniesz do nas. Quote
gagata Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='dusje'] Skoro juz jestesmy w temacie, czy ktos z Was wie, co oznacza nick Kasi? Skad sie wzial?[/QUOTE] To było imię Jej kota.... Quote
danka1234 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [IMG]http://images1.hiboox.com/images/3407/inay430h.gif[/IMG] [I][B]Spoczywaj w pokoju [*][/B][/I] Quote
halcia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Tez sobie obiecywałam,ze tu juz nie wejde...ale ciagnie...wchodze i rycze.Dziekujemy z piekny wieniec i obecnosć w pozegnaniu.. Quote
vega17 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='magda222']Ja też :([/QUOTE] widzę że nie jestem jedyna.... Quote
Tola Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='rita60']Jest nas duzo wiecej:-([/QUOTE] Oj tak:-(:-(:-( Quote
Wunia Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='rita60']Jest nas duzo wiecej:-([/QUOTE] Ale jakiego teraz tam na górze mamy sprzymierzeńca ... Quote
Akrum Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Od wczorajszego popołudnia już tu nie zaglądałam, a dziś... tyle wpisów i te zdjęcia z pogrzebu... rozryczałam się jak dziecko... Ten jamniczek na pogrzebie - bardzo dobrze, że był i pożegnał Talcott w imieniu wszystkich psiaków... Quote
aanka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Talcott uściskaj i wymiziaj wszystkie NASZE ukochane ZWIERZĄTKA......... [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] Quote
Monika z Katowic Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [IMG]http://www.google.pl/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://www.z-palacu-cesarza.j.com.pl/odeszly/teczowy_most.jpg&usg=AFQjCNHIxb7VZfSr-yq1A6VGnxG__XWhog[/IMG] [B]Talcott [/B]już tam, gdzie jest Raj... Śpij spokojnie wspaniała dogomaniaczko! Quote
Nigra Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 dopiero dzisiaj weszłam na dogo i kliknęłam w sygnaturkę pod podpisem tak bardzo mi przykro, to Talcott pokazała mi moją Gaję Wyrazy współczucia dla całej rodziny i najbliższych [*] Quote
vega17 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='Nigra']dopiero dzisiaj weszłam na dogo i kliknęłam w sygnaturkę pod podpisem tak bardzo mi przykro, to Talcott pokazała mi moją Gaję Wyrazy współczucia dla całej rodziny i najbliższych [*][/QUOTE] właśnie za to będę Talcott wdzięczna do końca życia, że uratowała naszą Gajkę Quote
Jasza Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Każdy z nas jest Kasi wdzięczny za coś... Za konkretną pomoc, za słowa, za uratowanie czyjegoś psiego życia.. Była na tylu wątkach..a wszędzie gdzie się pojawiała, pisała coś, co nagle sprawiało, że patowa sytuacja ruszała z miejsca.. Napisała na wątku mojego bazarku, że nie spadła z nieba ( jak to zasugerowałam..) że jej mama mówi, że się z choinki urwała... Potrafiła nawet w tych ostatnich dniach żartować i dawać z siebie tak dużo.. Pisała, że "nadal choruje", a ja się z nią przekomarzałam, że coś długie te L-4, że ma się kurować i że nie będę się z nią sprzeczać o cenę wysyłki, bo z chorym człowiekiem, to trzeba ostrożnie...a ona żartowała....nie wiedziałam wtedy, że jej choroba jest tak poważna... Przepraszam, że tak chaotycznie piszę, za każdym razem jak wchodze na wątek mam zamiar coś napisać, tylko nie wiem co...i jakoś tak teraz się zebrałam.. Talcott - mojego Pajtusia jak spotkasz tam gdzieś u góry, a wiem, że spotkasz - ucałuj w nosek i szepnij mu, że po niego kiedyś przyjdę... Że przyjdę z innymi ogonami... I jeszcze raz dziękuję, że byłaś...za wszystko co robiłaś..za wszystkie Twoje wiadomości, takie radosne, za to jak bardzo mi pomogłaś.. I przepraszam, że Ci nie podziękowałam jakoś piękniej, ładniej..wtedy, kiedy jeszcze mogłam. Do zobaczenia... Quote
andegawenka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Pisz Jasza, piszcie Cioteczki wszystko o Talcott..... Quote
elmira Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A ja powiem szczerze. Płaczę, chociaż wiem, że Talcott w niebie. Nie potrafię ładnie napisać, nie potrafię ubrać w słowa. Wiadomość o odejściu Talcott trafiła do mnie i rozłożyła na łopatki. Talcott, za Twoją życzliwość i sympatyczne podejście, oraz za serce, jestem przy Tobie. Będę pamiętała o Tobie. Talcott, Kasiu, to dla Ciebie od mojego TZ-Ta: Dziś każdy telefon dzwoni od Ciebie i w każdym radiu słychać Twój głos a w Twoich kształtach chmury na niebie i w każdej zupie pływa Twój włos Kroki na schodach to Twoje kroki i każdy dzwonek do głuchych drzwi a dym z kominów tworzy obłoki pisząc przepiękny ostatni list 12.12.1997 Kasia, dla Ciebie. Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Gdy jest ten wątek i tyle o niej piszemy to jakoś czuję, że ona jeszcze ciągle jest... tutaj. Quote
Greven Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Poznałam Talcott na wątku Mili - małej kudłaczki z łańcucha. A dwa miesiące później byłam na jej pogrzebie. Trudno mi uwierzyć... P.S. Mila ma dom. Kolejny maleńki cud na tym parszywym świecie. Quote
Inez de Villaro Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 To wspaniałe, jak o ludziach sie pamięta.... Quote
Recommended Posts