Jump to content
Dogomania

Guzek na szyjce 3 miesiecznej Shih Tzu :((

Recommended Posts

Posted

Witam,
zauwazylam na szyjce mojej 3 miesiecznej Shih Tzu guzek wielkości fasoli. Guzek jest umiejscowiony na karku na wysokości przednich łapek. Gdy mała dotykam w tym miejscu nie reaguje, czyli wnioskuje, ze ten guzek jej nie boli. Boje sie z nia jechac do weterynarza bo nie mam zaufania do weterynarzy w mojej miejscowości, obawiam się, że gdy zaczną grzebac przy tym guzku pogorsza tyko sytuacje, ale z 2 strony nie chce narazac jej zdrowka ....
Malenstwo od pewnego czasu zaczelo chodzic po schodkach czy moze to byc efekt tego chodzenia ?
Z gory dziekuje za odpowiedzi

Posted

[quote name='Millka'] Boje sie z nia jechac do weterynarza bo nie mam zaufania do weterynarzy w mojej miejscowości, [/QUOTE]
Koniecznie znajdź jak najszybciej weta, do którego będziesz miała zaufanie. To dopiero początek Waszej wspólnej drogi, przed Tobą jeszcze wiele wizyt u weterynarza, musisz mieć kogoś, komu nie zawahasz się powierzyć zdrowia i życia swojej suńki.

• 3 years later...
Posted

[quote name='Millka']Byla szczepiona 2 tygodnie temu na wscieklizne - ostatnie szczepienie ....
Jesli to pozostalosc po tym szczepieniu to kiedy minie ? :(([/quote]

Dokładnie, 2 lub 3 tyg po szczepieniu u mojej Suni wyszło to samo (prawie zawału dostałam) musisz to dużo masować to samo zniknie :razz: