Millka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Witam, zauwazylam na szyjce mojej 3 miesiecznej Shih Tzu guzek wielkości fasoli. Guzek jest umiejscowiony na karku na wysokości przednich łapek. Gdy mała dotykam w tym miejscu nie reaguje, czyli wnioskuje, ze ten guzek jej nie boli. Boje sie z nia jechac do weterynarza bo nie mam zaufania do weterynarzy w mojej miejscowości, obawiam się, że gdy zaczną grzebac przy tym guzku pogorsza tyko sytuacje, ale z 2 strony nie chce narazac jej zdrowka .... Malenstwo od pewnego czasu zaczelo chodzic po schodkach czy moze to byc efekt tego chodzenia ? Z gory dziekuje za odpowiedzi Quote
mila_2 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a nie był piesek przez przypadek szczepiony ostatnio?? Może to być po prostu zgrubienie po zastrzyku Quote
Millka Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Byla szczepiona 2 tygodnie temu na wscieklizne - ostatnie szczepienie .... Jesli to pozostalosc po tym szczepieniu to kiedy minie ? :(( Quote
mila_2 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 moja Młoda też miała takie coś po szczepieniu. Trzeba to troszkę masować i powinno samo się wchłonąć:-) Quote
coztego Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Millka'] Boje sie z nia jechac do weterynarza bo nie mam zaufania do weterynarzy w mojej miejscowości, [/QUOTE] Koniecznie znajdź jak najszybciej weta, do którego będziesz miała zaufanie. To dopiero początek Waszej wspólnej drogi, przed Tobą jeszcze wiele wizyt u weterynarza, musisz mieć kogoś, komu nie zawahasz się powierzyć zdrowia i życia swojej suńki. Quote
natalia4130 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ja też się zastanawiam nad tą grudką, moja Luka ma już 5 miesięcy. przypuszczam, że jest to po szczepieniu. Mam nadzieje, ze się wchłonie. Quote
Maleńka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Millka']Byla szczepiona 2 tygodnie temu na wscieklizne - ostatnie szczepienie .... Jesli to pozostalosc po tym szczepieniu to kiedy minie ? :(([/quote] Dokładnie, 2 lub 3 tyg po szczepieniu u mojej Suni wyszło to samo (prawie zawału dostałam) musisz to dużo masować to samo zniknie :razz: Quote
Recommended Posts