Kapsel Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jak patrzę na zdjęcia zrobione przez Joaaa to zawsze tak :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To zdjęcie z Tedusiem przepiękne, zresztą Joaaa robi wszystkie piękne, bo modeli ma najpiękniejszych :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnezia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [SIZE=4][COLOR=Purple][B][SIZE=5]Przypominam i proszę o głosy na KRAKVECIE [/SIZE][/B][/COLOR] [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=83371#83371[/URL] [B]Fundacja SOS Bokserom wygrała wewnętrzne głosowanie na dogomanii, potrzebujemy Waszych głosów jeszcze raz![/B][/SIZE] Quote
joaaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Feluś goi się ładnie, dzisiaj już darowałam mu kołnierz, bo przestał sobie gmerać w ranie. Jest taki kochany, że nie wiem jak ja go oddam. :placz: To jeden z TYCH psów. Kochamy się bardzo i już dziś ryczę jak myślę o rozstaniu. Ma pojechać do innego dt, gdzie będzie tylko z drugim psem, to dla niego na pewno lepiej. ale... :placz::placz::placz: Quote
Kapsel Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 I same dziewczyny zobaczcie jak szybko nawiązuje się więź z psem ... Joaaa nie płakaj, on tam będzie miała dobrze... tak jak u Ciebie :glaszcze: Quote
Germaine Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Feluś mimo kalectwa świetnie sobie radzi, jest cudownym psem, ciągle by się przytulał Zdjęcia u Joaa, DT do którego miał jechać opiekuje się naszym Lakim :-), a Feluś został u Joaa [IMG]http://images50.fotosik.pl/301/de428851bce1e6dcmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/297/5a8f512589e1983bmed.jpg[/IMG] Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Fajny z niego koleś, juz pewnie się przywiązał do Joaaa i traktuje ją jak mamę czyli czuje się bezpiecznie, oj chociaż tutaj dobre wieści :loveu: Quote
joaaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Feluś radzi sobie świetnie, sam schodzi po schodach i wchodzi, wtedy kiedy chce. Musiałam jedynie załatać dziurę w barierce, bo raz złapałam go za tyłek i ogon,w ostaniej chwili, jak właśnie wszedł na pewniaka w dziurę. On się nie przejął, ja tak. :question: Jest psem super spokojnym, dopóki nikt na niego nie wejdzie. Wtedy od razu reaguje zębami, ale to tylko ostrzeżenie, gorzej jak trafi na także ślepą Babcie Krecik, czyli Lalę, która broni się na oślep ze wszystkich sił. Dziś Feluś kiblował w klatce, bo chciał ją zjeść, a ona nie odpuściła. Inne ustępują, bo wiedzą, że to tylko ostrzeżenie. Fajnie byłoby, żeby znalazł się dom z jednym, dwoma psami, nie skłonnymi do walki. Jak nie, to zostanie u mnie, chociaż z Feniksem(dogiem) miewają spięcia, szczególne jak Feluś chce rozdzielać Myszę i Fena, bo wydają straszne odgłosy w czasie zabawy. Quote
Kapsel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Joaaa, ja przypuszczam, że bardzo ciężko opiekować się tyloma psami, to na pewno ciężka praca, ale gdzie Feluś lepszy domek znajdzie niż Twój??? Chyba, że znajdzie się taki jak no. znalazł Totik, to Feluś może ruszać w świat! :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts