eduso Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Czy coś wiadomo jak się miewa Beniu ? Quote
snuszak Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 tak, byłam jakiś czas temu u Benia, zmartwiona po tym jak mama stwierdziła, a przejeżdża tam codziennie, że go od ponad tygodnia nie widziała. Zmartwiłam się i poleciałam. Bo Beniu miał mieszkać w nowej ocieplanej budzie, bez kojca czyli dobre rozwiązanie dla takiego psa - buda super faktycznie ciepła, czysta i solidna, ale.... nowej Pani Benia się troszkę żal zrobiło staruszka że trafił do domu, tak w nim chętnie siedzi, że mało na dwór wychodzi :) ma posłanie w korytarzu michy, ciepło i spokój. Jest grzeczny, tylko na początku były problemy z czystością. Byliśmy też na spacerze, bo Beniu blisko lasu mieszka, chodzi sam przy nodze lub człapie powoli za Panią, węszy sobie i nigdzie nie odchodzi, na smycz musi byc łapany tylko jak widzisz inne psy bo reaguje wtedy bardzo żywiołowo :):) Quote
PaulinaT Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cudowne wiadomości... toż to cud normalnie. I Anioł nie Kobieta co go takiego staruszka przygarnęła i traktuje jak traktować się psa powinno, i na spacery bierze... wspaniale, cudownie. Quote
snuszak Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 liczyłam na to, że będzie mieć dobrze, bo kto bierze starego psa ze schroniska>? Jeśli obok jest np młody husky i inne psiaki, którymi można się np pochwalić emeryturkę ma jak znalazł nasz Beniu, nic więcej nie mogłabym sobie dla niego wymarzyć Quote
Rudzia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Super - Benio ma szczęście. Zdradzicie jak ten domek znaleźliście? W schronisku w Swarzędzu jest Dziadziuś super psiak, który wręcz chodzi za człowiekiem krok w krok. Ma ok 10 l, nie wygląda na tyle. Gdyby on mógł znaleźć taki domek.... Quote
snuszak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Właśnie my nie znaleźliśmy, domek sam Benia znalazł, pani poszła do schroniska zobaczyła Benia i już pojechał, to był cud normalnie Quote
Recommended Posts