Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marlena j']czy ktoś z was ma jakieś informację o technikum weterynaryjnym w Bydgoszczy? chodzi mi o wszelkie informacje ile lat trwa nauka , koszty nauki, kiedy odbywają się zajęcia czy jest bardzo cieżko? wszystko ,wszystko z góry dziękuję za odpowiedz,[/QUOTE]

ja sie tam wybieram od wrzesnia :) a wiec...
nauka trwa dwa lata tzn. 4 semestry w systemie zaocznym, za pierwszy rok placi sie 150 zl miesiecznie, za drugi 170zl, nauka trwa od wrzesnia, zjazdy weekendowo co dwa tygodnie.

• 1 month later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Lisiaczek cześć my chyba na tym samym kierunku w łodzi :).................aaaaa już wiem kto to lisiaczek na ostatnich zajęciach spożniłas sie bo pociąg nawalił , ty jedna z łęczycy ,chyle czoła że ci sie chce tak dojeżdżać , na prawde musisz to kochać

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Sugerując się datą wypowiedzi... czy mogę prosić Was o jakieś jeszcze informacje "z pierwszej ręki" dotyczące tego studium weterynaryjnego Akademia Zdrowia w Bydgoszczy? Bo to mnie interesuje i myślę, że będę się wybierać. :) Chodzi o to jak jest, czy fajnie, czy przystępnie i czy rzeczywiście tak jak to pięknie opisują w reklamach. :)

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Anna Janicka']Hej. Mam pytanie czy jest ktos na forum co sie wybiera w tym roku na tech wet w akademi zdrowia w lodzi ? :)[/QUOTE]
Hej, ja się wybieram od września do Łodzi na weterynarię, można by było się jakoś zgadać. :)
a tak w ogóle jakie macie wrażenia po tej szkole, bo niestety najlepszych opinii nie słyszałam, dopiero to forum podniosło mnie trochę na duchu ;)

• 5 weeks later...
  • 10 months later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zapraszam przyszłych uczniów szkół weterynaryjnych, absolwentów, a także wszystkich właścicieli psów na: Warsztaty Masażu Relaksacyjnego Psów, które odbędą się w Łodzi - w dniach 11-12 V 2013r.
Szczegóły na mojej stronie: [url]http://www.huskyzone.pl./psianiania-warsztatymasazu.html[/url]
Zapraszam! :)

• 2 months later...
Posted

pracowałam kiedyś w marketingu w Akademii Zdrowia...szkoda gadać :) ale to bylo jeszcze na studiach, jakies 8 lat temu...
kocham psy i sama mam kilka, chcialabym hobbistycznie zapisac sie na zajecia technik weterynarii (mimo ukonczonych dawno studiow i pracy w korpo)...znalazlam oferte Awangardy (zaocznie co weekend za darmo lub zaocznie co drugi weekend za 99zl miesiecznie) i jest też coś właśnie w Akademii Zdrowia...co myślicie o tym? nie chcę uczyć się o zapładnianiu krów czy przepisach ruchu drogowego...bardziej chodzi mi o podstawową wiedze medyczną, żywienie, choroby, urazy, pielęgnacja, głownie u psów.