Szerkanka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Marlena j']czy ktoś z was ma jakieś informację o technikum weterynaryjnym w Bydgoszczy? chodzi mi o wszelkie informacje ile lat trwa nauka , koszty nauki, kiedy odbywają się zajęcia czy jest bardzo cieżko? wszystko ,wszystko z góry dziękuję za odpowiedz,[/QUOTE] ja sie tam wybieram od wrzesnia :) a wiec... nauka trwa dwa lata tzn. 4 semestry w systemie zaocznym, za pierwszy rok placi sie 150 zl miesiecznie, za drugi 170zl, nauka trwa od wrzesnia, zjazdy weekendowo co dwa tygodnie. Quote
lisa Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 witaj Szerkanka tez sie wybieram od wszesnia do bydgoszczy .... także do milego;) Quote
lisiaczek90 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Ja w tym tyg. jadę złożyć dokumenty na ten kierunek do łodzi :) Kto się do łodzi wybiera na ten kierunek ?? Quote
engelina_88 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja się wybieram do Łodzi. Mam nadzieję tylko, że zjazdy nie będą się pokrywać z moimi studiami, bo będzie ciężko :shake: Quote
POLA75 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Lisiaczek cześć my chyba na tym samym kierunku w łodzi :).................aaaaa już wiem kto to lisiaczek na ostatnich zajęciach spożniłas sie bo pociąg nawalił , ty jedna z łęczycy ,chyle czoła że ci sie chce tak dojeżdżać , na prawde musisz to kochać Quote
lisiaczek90 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Hej Pola zgadłaś :D To mi pociągi sie pozmieniały, ale musiałam tam dotrzeć :) A masz rację kocham to i muszę być na każdych :D Quote
Ppx Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jaki macie zakres programu i podręczniki? Quote
koffanamyszka17 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No oczywiście chodziło mi o technika;P i juz sie zapisalam i w sobote jest inauguracja:multi: Quote
lisiaczek90 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 I jak wrażenia po tym kierunku?? Są tu jakieś osoby co poszły na ten kierunek :) Quote
blue_bc Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 (edited) .............. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
lisiaczek90 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Chyba z tego co wiem to tylko po liceum bo to szkoły policealne. Quote
agrazka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 podajcie jakieś namiary na tą szkołę w Łodzi Quote
lisiaczek90 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Akademia zdrowia Ul. Piotrkowska 138/140 wejście od Roosvelta 10 tel 42 255 77 00 Quote
lisiaczek90 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='agrazka']dziękuję :)[/QUOTE] Nie ma za co :) Kierunek całkiem przyjemy :P A wykładowcy to po prostu anioły ugody :) (zazwyczaj) idą na rękę ;) Quote
DominikaD. Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Sugerując się datą wypowiedzi... czy mogę prosić Was o jakieś jeszcze informacje "z pierwszej ręki" dotyczące tego studium weterynaryjnego Akademia Zdrowia w Bydgoszczy? Bo to mnie interesuje i myślę, że będę się wybierać. :) Chodzi o to jak jest, czy fajnie, czy przystępnie i czy rzeczywiście tak jak to pięknie opisują w reklamach. :) Quote
Anna Janicka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Hej. Mam pytanie czy jest ktos na forum co sie wybiera w tym roku na tech wet w akademi zdrowia w lodzi ? :) Quote
marta_k Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='Anna Janicka']Hej. Mam pytanie czy jest ktos na forum co sie wybiera w tym roku na tech wet w akademi zdrowia w lodzi ? :)[/QUOTE] Hej, ja się wybieram od września do Łodzi na weterynarię, można by było się jakoś zgadać. :) a tak w ogóle jakie macie wrażenia po tej szkole, bo niestety najlepszych opinii nie słyszałam, dopiero to forum podniosło mnie trochę na duchu ;) Quote
tunelka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Witam Zastanawiam sie nad tym kierunkiem w Łodzi w Akademii Zdrowia- czy zdecydowałyście sie,uczęszczacie na zajecia.Poprosze o opinie,dziekuje;-))) Quote
Solange111 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Cześć wszystkim:) Czy od tego roku ktoś idzie stąd do Akademii w Łodzi? :) Quote
Syllwia Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Hej orientuje sie ktoś może jaka jest cena nauki w Akademi zdrowia w łodzi na kierunku technik weterynari ? Quote
SZAMAN Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Zapraszam przyszłych uczniów szkół weterynaryjnych, absolwentów, a także wszystkich właścicieli psów na: Warsztaty Masażu Relaksacyjnego Psów, które odbędą się w Łodzi - w dniach 11-12 V 2013r. Szczegóły na mojej stronie: [url]http://www.huskyzone.pl./psianiania-warsztatymasazu.html[/url] Zapraszam! :) Quote
Joven Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 pracowałam kiedyś w marketingu w Akademii Zdrowia...szkoda gadać :) ale to bylo jeszcze na studiach, jakies 8 lat temu... kocham psy i sama mam kilka, chcialabym hobbistycznie zapisac sie na zajecia technik weterynarii (mimo ukonczonych dawno studiow i pracy w korpo)...znalazlam oferte Awangardy (zaocznie co weekend za darmo lub zaocznie co drugi weekend za 99zl miesiecznie) i jest też coś właśnie w Akademii Zdrowia...co myślicie o tym? nie chcę uczyć się o zapładnianiu krów czy przepisach ruchu drogowego...bardziej chodzi mi o podstawową wiedze medyczną, żywienie, choroby, urazy, pielęgnacja, głownie u psów. Quote
Recommended Posts