Jump to content
Dogomania

I po imprezie...WSPANIAŁE OBRAZKI PSIAKÓW DO KUPIENIA!!! zdj. str. 9!!!

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fela']Wśród nich na pewno jest obrazek zamówiony przez Bodziulkę. Poproszę więc o adresik na PW, to zrobie przesyłkę (albo się umówimy na odbiór osobisty).
[/quote]

Możemy się umówić na mieście, bedzie szybciej ;) Jestem codziennie w samym centrum, ale mogę też gdzieś podjechać ;)

Posted

Bodziulka, bazyla, wieczorem umówimy się a PW, oki?
Komu jeszcze piękne psie portrety? Każdy uwieczniony na nich pies ma własną, piekną historię...

Posted

lothia, 2 już zamówiona.:oops:

A czwóreczka właśnie trafiła w ręce Emila :cool3: - Emilu, dziękuję serdecznie za dar dla piesków 50 zł :calus: :B-fly: :B-fly:

Posted

Lothia, nie ma sprawy, pogrzebiemy i jeszcze jedno zdjęcie Tonika znajdziemy - takie samo i tak samo ładnie oprawione!!! I na płatność spoko poczekamy!

Posted

[quote name='AśkaK']14)Sunia - starowinka.:-(
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/9346/dsc011649yz.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

to piesek jest :eviltong:

Posted

Dzieki Felu za wyczerpującą opowieść o Toniku. Zawsze mam dobre trafienia i znajduję jakieś zawikłane historie - ta jest piekna i na szczęście szczęsliwa.
Obejrzałam zdjęcia jeszcze raz i dołóżcie mi prosze jeszcze 16 - takie oczy zostaja w pamięci.
Ja nie dostałam na PW numeru konta więc grzecznie przypominam a przesyłkę mogę odebrać osobiście.

Dzieki

Posted

shirrrapeira, oczywiście że możemy powielić obrazki jakie tylko chcecie i w ilości jaką chcecie.:p Ja już sobie zapisuję które fotki mają największe wzięcie.:razz:
Prosimy tylko o chwilkę cierpliwości, jak już uzbiera się troszkę zamówień to wtedy wszystko razem wywołamy i oprawimy (bo za każde otwarcie indeksu u fotografa się płaci :oops: , więc za jednym zamachem wyjdzie taniej ;) )