Ppx Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/194828-Czym-m%C3%B3j-pies-mia%C5%82-by%C4%87[/url] zgadujcie ; D ! Quote
aganela Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 mam bez rodowodu,bo przygarniętą jako dorosła sunia ,ale popieram r=r w życiu nie zapchałabym kieszeni pseudohodowcy.. Quote
cisowianka1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jeśli z hodowli to tylko z metryczką Quote
mychaaaaa Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='aosciak']Moj pies jest bez rodowodu, ale w konkursach pokonał by pewnie niejednego rodowodowego.[/QUOTE] W takim razie szkoda, że nikt się nie pokwapił wyrobić jego rodzicom hodowlanki. Co do ankiety - z rodowodem :) Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bez rodowodu, ale to nie znaczy ze na gieldzie. Bez rodowodu = ze schroniska ;) Quote
Guest papillonek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name=':: FiGa ::']Bez rodowodu, ale to nie znaczy ze na gieldzie. Bez rodowodu = ze schroniska ;)[/QUOTE] Tak może być np.od znajomych.Ale dlaczego bez rodowodu= ze schroniska ??Nie widzę związku... Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bo schroniskowce rodowodow nie maja? :razz: Quote
Guest papillonek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Tak,ale nie każdy pies bez rodowodu jest ze schroniska! Jast wiele miejsc skąd można wziąść takiego psiaka ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Tak, jednak te ze schroniska czesciej sa w wiekszej potrzebie ;) Quote
Guest papillonek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Czyli chodzilo Ci o to żeby ludzie przygarniali psy,a nie kupowali,teraz rozumiem i masz racje :D Quote
:: FiGa :: Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Tak, a jesli juz mialabym KUPIC to oczywiscie tylko z rodowodem ;) A nie jest mi to potrzebne, dlatego schronisko ;) Quote
Guest papillonek Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 A twoje dalmatyńczyki rodowodowe??Czy ze schroniska?? Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 9 latka Figa bez rodowodu, ja wowczas 12letnie dziecko nie mialam pojecia o rodowodach i schroniskach jeszcze ;) Marcelek ze schroniska ;) Quote
Balbina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ZDECYDOWANIE Z RODOWODEM!!!!!!!! mój pies musi brać do konca życia tabletki przez pseudohodowcę:angryy: Quote
Guest papillonek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name=':: FiGa ::']9 latka Figa bez rodowodu, ja wowczas 12letnie dziecko nie mialam pojecia o rodowodach i schroniskach jeszcze ;) Marcelek ze schroniska ;)[/QUOTE] No tak dzieciom przecież nie ma się co dziwić ;) Ale rodzicom?Też nie mieli o tym pojęcia??? A ten trzeci to również twój?? A co zrobił pseudohodowca,że musicie teraz tabletki dawać?? Quote
Balbina. Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 rozmnażał psa z wadą serca, dziedziczną(kardiomopatia)...Lekarz stwierdził,ze przy tak młodym psie nie jest możliwe aby była to choroba nabyta!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Rodzice? Wies i zerowe zainteresowanie tematem ;) Quote
Guest papillonek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Aha to przepraszam ;) Miejmy nadzieję ,że za kilka lat coś się zmieni i że dorośli będą bardziej zainteresowani tematem i będa uczyć swoje dzieci jakie psy należy kupować i czy nalezy je kupować,czy brać ze schroniska. Z wadą serca??To jak braliście psa to nie badaliście go???Myślałam,że może padaczka...Nie mieliście namiarów do pseudohoowcy,żeby sprawę wyjaśnić???Mogłaś go za to do sądu podać ;) Quote
Recommended Posts