Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poradzcie mnie i mojej znajomej bo zabiła mnie pytaniem-w ile po kastratcji wykapac psa bo zapach jego unosi sie juz na całym osiedlu !!!prosze napiszcie i z góry wielkie dzieki !!!!!!!

Posted

Czemu on tak śmierdzi? Wcześniej był brudny? Ze schroniska? A może po zabiegu coś się paprze?

Jeśli rana dobrze się goi i jest nagła potrzeba kąpieli, to można jeszcze przed zdjęciem szwów (o ile szwy mają być zdejmowane). Jeżeli kąpiel nie jest "na gwałt", to albo po zdjęciu szwów, albo 10-14 dni po zabiegu.

Tylko przy takich mrozach trzeba bardzo dokładnie dosuszyć, szczególnie jeśli pies ma podszerstek.

Posted

:multi:Dzieki za info Greven !!!! piesek ze schronu ale "pachnie":shake::crazyeye:niemiłosiernie a rana ok goi sie fajnie szwy ma rozpuszczalne z tym iz kontrola u weta bedzie i tak !!!!

Posted

Jak tak, to do wanny, albo pod prysznic i przestanie "pachnieć" ;)

Warto rozebrać się i wejść z psem, jeżeli panikuje - to zwykle minimalizuje stres.
Pamiętajcie, żeby woda była przyjemnie ciepła, a kosmetyki przystosowane do psa.

Posted

:cool3:He he rozebrac sie piszesz tak...?????pianka zele i gąbeczka kaczuszka !!!!:evil_lol: super i ja zasne a pies sie utopi:evil_lol: !!!!żartuje tylko nie gniewaj sie ale dziekuje za to ze tu zagladasz i dbasz o psiaka i o mnie !!!! ja jurto jade po swojego mikrusa z dogo ,do rudy slaskiej Kajtusia !!!! tez po kastracji dzisiaj i niewiem w jakim on jest stanie:multi:;)