zozolina Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 poradzcie mnie i mojej znajomej bo zabiła mnie pytaniem-w ile po kastratcji wykapac psa bo zapach jego unosi sie juz na całym osiedlu !!!prosze napiszcie i z góry wielkie dzieki !!!!!!! Quote
Greven Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Czemu on tak śmierdzi? Wcześniej był brudny? Ze schroniska? A może po zabiegu coś się paprze? Jeśli rana dobrze się goi i jest nagła potrzeba kąpieli, to można jeszcze przed zdjęciem szwów (o ile szwy mają być zdejmowane). Jeżeli kąpiel nie jest "na gwałt", to albo po zdjęciu szwów, albo 10-14 dni po zabiegu. Tylko przy takich mrozach trzeba bardzo dokładnie dosuszyć, szczególnie jeśli pies ma podszerstek. Quote
zozolina Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 :multi:Dzieki za info Greven !!!! piesek ze schronu ale "pachnie":shake::crazyeye:niemiłosiernie a rana ok goi sie fajnie szwy ma rozpuszczalne z tym iz kontrola u weta bedzie i tak !!!! Quote
Greven Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Jak tak, to do wanny, albo pod prysznic i przestanie "pachnieć" ;) Warto rozebrać się i wejść z psem, jeżeli panikuje - to zwykle minimalizuje stres. Pamiętajcie, żeby woda była przyjemnie ciepła, a kosmetyki przystosowane do psa. Quote
zozolina Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 :cool3:He he rozebrac sie piszesz tak...?????pianka zele i gąbeczka kaczuszka !!!!:evil_lol: super i ja zasne a pies sie utopi:evil_lol: !!!!żartuje tylko nie gniewaj sie ale dziekuje za to ze tu zagladasz i dbasz o psiaka i o mnie !!!! ja jurto jade po swojego mikrusa z dogo ,do rudy slaskiej Kajtusia !!!! tez po kastracji dzisiaj i niewiem w jakim on jest stanie:multi:;) Quote
Recommended Posts