zerduszko Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='malawaszka']ale on się nie drze jak wychodzę - tzn w momencie mojego wychodzenia - zupełnie się nie drze - on się drze jak zobaczy albo jak usłyszy za oknem kogoś... a raczej przy takim full housie :shock: jak u mnie to nie ma bata żeby niczego nie usłyszał :shake: jak kiedyś został z Julką tylko a moje u mamy to było cicho - ciemno już było i dzieciarnia spała, więc darcia nie było, ale szczochy były i zlodziejstwo było[/QUOTE] A to w takim razie nie lęk, tylko stróżuje? A z laniem nie wiem - pies zagadka :) Zapraszam go za tydzień do mnie ;) Quote
malawaszka Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [quote name='zerduszko']A to w takim razie nie lęk, tylko stróżuje? A z laniem nie wiem - pies zagadka :) Zapraszam go za tydzień do mnie ;)[/QUOTE] głupek a nie zagadka, i złośliwec, Oto co! to pewnie jest i lęk i stróżowanie sznupie czyli głupie :lol: lęk bo jak tylko ja wstanę to on też, zresztą Pepa też, jak wyjdę poza ich wzrok to zaczyna się łażenie i szukanie, Pepa oczywiście zaczyna panikować i biegać i szukac, Drops powoli, metodycznie sprawdza kazdy pokój, pomieszczenie, kąt - a może on mnie nie szuka tylko się upewnia, że już mnie nie ma i można zacząć szperactwo pospolite i szkodnikowanie? :roll: Quote
zerduszko Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jak Pepa się nakręca, to pewnie i jego. A psy w pobudzeniu mają tendencję do podsiurkiwania. Musisz wyeliminować czynnik wywołujący zachowanie ;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='zerduszko']Jak Pepa się nakręca, to pewnie i jego. A psy w pobudzeniu mają tendencję do podsiurkiwania. Musisz wyeliminować czynnik wywołujący zachowanie ;)[/QUOTE] no ale pisałam, że sikanie jest też jak Pepy z nim w domu nie ma i jak Luny nie ma też, to co mam wyeliminować? DROPSA :diabloti: Quote
jambi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='malawaszka']no mnie oczywiście chodzi TYLKO o Twoje poszewki nieodebrane :grins: a Drops to w końcu dostanie ale po dupie nie szansę[/QUOTE] tia, o poszewki, jaasne, no bo o cóż by innego :p jak od Ciebie pies po dupie dostanie to świat się skończy... ja rozumiem, to upał... :razz: [quote name='Bliss']matko!!! co za tytuł ... :megagrin::icon_roc: przyznaj się - Ty go wcale nie chcesz wyadoptować co? :p[/QUOTE] no co Ty Bliss, tytuł wszak zachęcający, zara sie kolejka ustawi...:evil_lol: [quote name='malawaszka'] ale on się nie drze jak wychodzę - tzn w momencie mojego wychodzenia - zupełnie się nie drze - [B][COLOR=red]on się drze jak zobaczy albo jak usłyszy za oknem kogoś...[/COLOR][/B] a raczej przy takim full housie :shock: jak u mnie to nie ma bata żeby niczego nie usłyszał :shake: [/QUOTE] ja nie wiem co Ty się go tak czepiasz? Pies pilnuje! widać jak na dłoni :puppydog: [quote name='malawaszka'] jak kiedyś został [B][COLOR=red]z Julką tylko a moje u mamy[/COLOR][/B] to było cicho - ciemno już było i dzieciarnia spała, więc darcia nie było, ale szczochy były i zlodziejstwo było [/QUOTE] hmmmm... a może przyczyna tkwi w otoczeniu w takim razie??? :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='jambi_']tia, o poszewki, jaasne, no bo o cóż by innego :p [B]a o coż by innego?[/B] :grins: jak od Ciebie pies po dupie dostanie to świat się skończy... ja rozumiem, to upał... :razz: [B]uhm... armagedon[/B] no co Ty Bliss, tytuł wszak zachęcający, zara sie kolejka ustawi...:evil_lol: [B]tytuł był moim wyładowaniem frustracji :roll: [/B] ja nie wiem co Ty się go tak czepiasz? Pies pilnuje! widać jak na dłoni :puppydog: [B]czepiam się ot tak z nudów[/B] :lol: hmmmm... a może przyczyna tkwi w otoczeniu w takim razie??? :eviltong:[/QUOTE] ale że co? że trwaniki nieładne? że krzewów nie ma? :cry: no co ja poradzę :( Quote
AMIGA Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Krzewy zawsze można posadzić. A wiesz jaka jest wspaniała naleweczka z czarnej porzeczki? Podwójna korzyść - pies ma przy czym łapę podnieść, a Ty masz na zimę eliksir :-) Quote
jambi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 ee tam trawniki, krzewy, coś Ci nie wierzę, dopiero co u Lolki czytałam, że mieszkasz w bajkowym miejscu... to nie o takie otoczenie mi chodziło :grins: Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='jambi_']ee tam trawniki, krzewy, coś Ci nie wierzę, dopiero co u Lolki czytałam, że mieszkasz w bajkowym miejscu... to nie o takie otoczenie mi chodziło :grins:[/QUOTE] no więc co? mam sie wynieść ja czy moja rodzina? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a miejsce iście bajkowe - w nocy zwłaszcza jak z mrocznych baśni - dopiero tutaj dowiedziałam się jak to jest tak naprawdę kiedy "oblatuje Cię strach" - wcześniej to były puste słowa :roll: Quote
jambi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 no coś Ty, przeciez masz psy obronne ;) a co do wynoszenia się, chodziło mi o to raczej że z Julką był spokojny, zły duch w niego wstępuje kiedy zostaje z Lunetą i Szanowną Pepą... Ty WaSZKa, właśnie wpadłam na genialny pomysł! a nie trzeba to było Dropsa oddać w pakiecie z Julą??? Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='jambi_']no coś Ty, przeciez masz psy obronne ;) a co do wynoszenia się, chodziło mi o to raczej że z Julką był spokojny, zły duch w niego wstępuje kiedy zostaje z Lunetą i Szanowną Pepą... Ty WaSZKa, właśnie wpadłam na genialny pomysł! a nie trzeba to było Dropsa oddać w pakiecie z Julą???[/QUOTE] to już było omawiane - ten pakiet :lol: niestety tam jest/bywa yorek córki sasiadki, a tegoż yorka Drops próbował za każdym razem zutylizować :roll: to taki jeden z głównych powodów dlaczego nie... aaa o takie otoczenie chodzi - no ale pisałam już, że nawet jak zostaje sam to leje, jak był z Julką to lał również :shake: Quote
zerduszko Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='malawaszka']no ale pisałam, że sikanie jest też jak Pepy z nim w domu nie ma i jak Luny nie ma też, to co mam wyeliminować? DROPSA :diabloti:[/QUOTE] Kuja utnij i po problemie ;) Quote
malawaszka Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 [quote name='AMIGA']Zcewnikować??[/QUOTE] :mdleje: aaa to drugie????? Quote
zerduszko Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='malawaszka']:mdleje: aaa to drugie?????[/QUOTE] Tyż mozna, otwór zaszyć, stomie wykonać i po problemie ;) Quote
jambi Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Boszzzz... kobity, ja się Was zaczynam bać :smhair2: Quote
AnkaG Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wasiu - jak czytam o Dropsie to jakbym o Nuce czytała. Jest u mnie 3,5 roku. I dalej wali w domu. Nie ma siły. Rozmawialam z wetami - to są problemy neurologiczne, brak socjalizacji od szczeniaka itd. Teraz jak są cieczki to potrafi w ciągu nocy kilka siku zrobić. Każde zostawienie w domu - koo i siuu. Wczoraj jak była Amiśka to widziała. Siedziałyśmy na ogrodzie przy stoliku. Chciała na kolana, to ją biorę a ona cała sztywna. Po 3,5 roku u mnie ... Quote
malawaszka Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 znaczy nei ma już nadziei.... aaaaaaaaaa :cry: Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 napiszę tu bo to był kiedyś też Iwki temat: najnowsze wiadomości - Iwka - Figa wróciła dopiero co z wakacji w Kołobrzegu, a teraz właśnie szykuje się do wyjazdu do Władysławowa... a moje poszeweczki jeżdzą razem z nią :) właśnie dostała pierwszą cieczkę, więc w październiku chyba będzie sterylizowana. Państwo przeszczęsliwi, zadowoleni czyli jest miodzio :p aaa! Iwka jest też ostrzyżona i Waszka ma zdjęcia :diabloti:... właaaaśnieeee... a może byś tak je w końcu tu pokazała coooo?:mad: Quote
Bliss Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jambi_']napiszę tu bo to był kiedyś też Iwki temat: najnowsze wiadomości - Iwka - Figa wróciła dopiero co z wakacji w Kołobrzegu, a teraz właśnie szykuje się do wyjazdu do Władysławowa... a moje poszeweczki jeżdzą razem z nią :) właśnie dostała pierwszą cieczkę, więc w październiku chyba będzie sterylizowana. Państwo przeszczęsliwi, zadowoleni czyli jest miodzio :p aaa! Iwka jest też ostrzyżona i Waszka ma zdjęcia :diabloti:... właaaaśnieeee... a może byś tak je w końcu tu pokazała coooo?:mad:[/QUOTE] ma!!!! i nie pokazuje? !!! :crazyeye: oj żeby do linczu nie doszło ... :mad::shake: Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 No ma, ma! napewno! Pani od Iwki - Figi mi doniosła że przesłała do Pani M. :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ups no i się wydało :oops: kurczaczki oby ta cieczka za bardzo im wakacjowania się nie popsuła :roll: dostałam - 4 zdjęcia - każde ma inny numerek, inny rozmiar, ale :roflt: znajdź 5 szczegółów [IMG]http://img819.imageshack.us/img819/4162/mailgooglecom7738312774.jpg[/IMG] [IMG]http://img375.imageshack.us/img375/1722/mailgooglecom7731283773.jpg[/IMG] [IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9871/mailgooglecom7745106774.jpg[/IMG] [IMG]http://img695.imageshack.us/img695/2008/mailgooglecom7753652775.jpg[/IMG] moja śliczna dorosła panna :loveu: Quote
jambi Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no! alez ona urosła!:crazyeye: piękna dziewczynka! :loveu: myślałam, że cos ściemniasz z tymi zdjęciami :evil_lol: ... 5 szczegółów nie znalazłam, ale widzę - ogonek jest inaczej! :) Quote
Recommended Posts