Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 to sama nie wiesz co czytasz bo to Gośka napisała Ci, że sama prowokujesz... no tak małe problemy mamy z zapamiętaniem co kto pisze oprócz języka polskiego ale to nie temat "lhasa apso" wiec zapraszam na priv albo Ci wytłumacze na temacie o mopsach :)
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Masz widzę problemy ze zrozumieniem więc wyjaśniam: Mimo, ze to Goska mówiła o prowokowaniu... (pamietam) To ja nie miałam jej na myśli mówiąc, ze niektórzy sie sami prowokują... I żeby nie było niedomówień miałam Ciebie na myśli i twoja reakcie na mój żart.
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Uczyniłam korektę ikonek co by mój żart był bardziej czytelny... :wink:
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Przeprosiny?! Chyba Cię fantazja poniosła. Wyjaśnienie. I to tylko dla tych którzy nie zrozumieli moich intenci od razu. Li i jedynie.[/quote] zacytuje Ciebie a Ty wyjaśnij te swoje głębokie intencje [b]Ogłaszam, że od dzisiaj nie cierpię tych waszych dzikich potworów! Dzisiaj w ZK przy tatuowaniu zostałam dotkiwie pogryziona przez te dzikie bestie... [/b] a takie skromne 2 to: [b]Pies od jakiego pana Olszewskiego...[/b] nie wypada wyrażac sie o kims "jakis" skoro się tej osoby nie zna, jeszcze gorzej jak znasz
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Masz widzę problemy ze zrozumieniem więc wyjaśniam: Mimo, ze to Goska mówiła o prowokowaniu... (pamietam) To ja nie miałam jej na myśli mówiąc, ze niektórzy sie sami prowokują... I żeby nie było niedomówień miałam Ciebie na myśli i twoja reakcie na mój żart.[/quote] to przeczytaj jeszcze raz post Gośki i zrozumiesz, że nie tylko ja go tak zrozumiałam, chociaż to nie ma znaczenia ja nie obrażam tych małych potworów na krzywych nóżkach, ledwo oddychających i chodzacych mowa o mopsach :)
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Uczyniłam korektę ikonek co by mój żart był bardziej czytelny... :wink:[/quote] zamiast zwykłe "przepraszam" ....
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Nie znam pana Olszewskiego... Tu sie z Toba zgadzam, ze nie powinnam pisać od jakiegoś... ale Ty chyba się mnie czepiasz? Czy mi sie wydaje?!
Gośka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Gośka się nie prowokuje, Gośka jak zwykle jeśli chodzi o lhasa jest stoicko spokojna :wink: Dziewczyny koniec kłótni, przyjmijmy że wszyscy kochamy tą rasę. Lhasa są super, a że niektóre jako oseski gryzą no cóż nie każdy pies będzie znosił tatuowanie z taką cierpliwością jak np.akita, który z tego co wiem to próg bólu ma dość wysoko podniesiony, czy tam obniżony. A mopsiki pewnie załapały że trzeba gryźć już po wszystkim i bylo za późno. Tylko broń boże NNikka nie odbierz tego jako obelgę :wink: Pudelki to załapują od razu, tylko zanim skończą rozpaczać i przemyślą że można było ugryźć to też już jest po fakcie. No i lhasa znowu wyszły do przodu, załapują od razu :D
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 zasłużyłaś sobie głupimi, nie przemyślanymi, prowokacyjnymi i nie miłymi tekstami
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='Gośka']Gośka się nie prowokuje, Gośka jak zwykle jeśli chodzi o lhasa jest stoicko spokojna :wink: [/quote] no ja tam taka spokojna nie będę jak ktoś robi anty reklame mojej ukochanej rasie a sam jej nie ma do tego bredzi o gryzieniu kilku tygodniowych szczeniąt lhasa... nie proszony! a teraz tłumaczy się, że to był żart... w zyciu by mi nie przyszło tak pozartowac na temacie o innej rasie i trzeba dziecko uświadomic bo nie wierze, że to dorosła, dojrzała osoba
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Gosiu jestem bardzo daleka od odbierania czegokolwiek jako obelgę... zrozumiałam, że po prostu Ihasa to rasa pierwotna mająca mocne instynkty i już! Sama sie z siebie śmiałam, ze mnie Ihasaki pogryzły.
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 napisz mi ile tygodni miały te lhasa i uwierz mi, że ja to sprawdzę bo nie wierze, że miały wszystkie zęby, jakieś mleczne wypustki! którymi nie wyobrażam sobie jak mogły gryźć nawet w największym bólu, no chyba że miały w dniu przeglądu 3 miesiące a może rok ??? <ironia>
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Dzidtka']zasłużyłaś sobie głupimi, nie przemyślanymi, prowokacyjnymi i nie miłymi tekstami[/quote] A na co sobie załużyłam?! Hehehe... Kontynuuj moja droga... To moze być ciekawe...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka'][quote name='Dzidtka']zasłużyłaś sobie głupimi, nie przemyślanymi, prowokacyjnymi i nie miłymi tekstami[/quote] A na co sobie załużyłam?! Hehehe... Kontynuuj moja droga... To moze być ciekawe...[/quote] cytuje Ciebie [b]Tu sie z Toba zgadzam, ze nie powinnam pisać od jakiegoś... ale Ty chyba się mnie czepiasz? [/b] podobno sie Ciebie czepiam to była odpowiedź a nie zaczepka, którą można kontynuować :) litości ;D
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Dzidtka']napisz mi ile tygodni miały te lhasa i uwierz mi, że ja to sprawdzę bo nie wierze, że miały wszystkie zęby, jakieś mleczne wypustki! którymi nie wyobrażam sobie jak mogły gryźć nawet w największym bólu, no chyba że miały w dniu przeglądu 3 miesiące a może rok ??? <ironia>[/quote] Proszę bardzo sprawdz. :lol: Koniecznie! Jakie dostarczyć Ci dokumenty? Może numer telefonu do hodowcy?:lol: Miały dokładnie 2 i pól miesiąca, a po tych "wypustkach" mam ślady do dzisiaj...
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']Może numer telefonu do hodowcy?:lol: Miały dokładnie 2 i pól miesiąca, a po tych "wypustkach" mam ślady do dzisiaj...[/quote] idź do lekarza, może dostaniesz zwolnienie ze szkoły, a może nawet kasę z ubezpieczenia każdy uczeń (nawet nie ten orzeł) jest ubezpieczony
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [b]Dzidtka[/b] kobieto! czemu Ty jesteś taka sfrustrowana? Czepiasz się ublizasz a ja cały czas z odpowiadam z przymrużeniem oka :wink: Wyluzuj bo to sie nudne robi...
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Dzidtka']idź do lekarza, może dostaniesz zwolnienie ze szkoły, a może nawet kasę z ubezpieczenia każdy uczeń (nawet nie ten orzeł) jest ubezpieczony[/quote] Hihihi dziękuję za komplement... :lol: :lol: :lol: Wczoraj skończyłam 40 lat! :lol: :lol: :lol:
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 a ja się świetnie bawie :) nie odpowiedziałas na wiele moich pytań.. ciekawe czemu :)
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka'][quote name='Dzidtka']idź do lekarza, może dostaniesz zwolnienie ze szkoły, a może nawet kasę z ubezpieczenia każdy uczeń (nawet nie ten orzeł) jest ubezpieczony[/quote] Hihihi dziękuję za komplement... :lol: :lol: :lol: Wczoraj skończyłam 40 lat! :lol: :lol: :lol:[/quote] jest takie przysłowie "im starszy tym.... " dokończ sobie sama ;D
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Widzę, że przeoczyłam jakies pytanka... Możesz je powtórzyć? Postaram się Ci odpowiedzieć.
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='NNikka']A na jakie chciałabyś odpowiedz bo widzę, ze przeoczyłam jakies pytanka... Możesz je powtórzyć? Postaram się Ci odpowiedzieć.[/quote] oj nie ja biegam po Twoich głupich postach to i Ty sie wysil :)
NNikka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Mimo dobrego przykładu jaki staram Ci się dawać i grzecznie odpowiadać na twoje debilne pytania Ty mi ublizasz... W zwiazku z tym nie bedę się znizała do twojego poziomu. Denerwuj i gryź sie sama albo szukaj ludzi twojego pokroju czyli pełnych nienawisci i zgryźliwych bez powodu. Chora jesteś i ja Cie nie zamierzam leczyc! Męcz się sama.
Dzidtka_Gl Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 bardzo ładny tekst!! na poziomie!! tylko pamiętaj, że to nie ja weszłam na temat o jakieś rasie i nie zaczęłam pisać jak nienawidzę tej rasy :) chociaż to oczywiście wcale nie była prowokacja :) no tak rycząca 40stka :) i wszystko jasne, przepraszam, że zdenerwowałam ale nie wiedziałam że jesteś w tym trudnym okresie dla kobiet na prawdę wzięłabym to pod uwagę, jeszcze raz przepraszam
EwikB Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Witam Dla odmiany wkleje fotki moich lhasa, bo to w końcu temat o nich a nie o... :lol: Jowo w Inowrocławiu -BOB, BOG III [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/co_nowego/ino.jpg[/img] na ringu [img]http://azurowa-amhara.strefa.pl/images/co_nowego/ino2.jpg[/img]na finałach[img] pozdrawiam Ewa[/img]
Recommended Posts