belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Bzikowa']Widzę, że lista opłat już zaktualizowana, a ciągle jestem 'na cienko'. Płaciłam w sobotę i wysłałam od razu maila z potwierdzeniem przelewu... Nie doszedł?[/QUOTE] Przykro mi ale nie doszedł list:( Wyślij ponownie, proszę. Dorota Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bardzo proszę wątpliowsci DOSZŁO/NIEDOSZŁO podpisywać imieniem i nazwiskiem oraz e-mailowo, a nie na dogo. Pozdrawiam Dorota [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja w ogóle nie widze żadnych pogrubień, jak ktos widzi to proszę sprawdźcie moje pyry czy pogrubione Quote
BeataG Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Skoro nie dochodzą maile z potwierdzeniami, to jaki jest sens wysyłać wątpliwości mailem, który również może nie dojść? Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Bardzo proszę wątpliowsci DOSZŁO/NIEDOSZŁO podpisywać imieniem i nazwiskiem oraz e-mailowo, a nie na dogo. Pozdrawiam Dorota [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Jest sens, ponieważ ZWYKLE DOCHODZĄ!!!!!! Natomiast nie ma sensu dyskutować o tym na dogo, gdzie każdy podpisuje sie nikiem i nie zawsze wiemy "kto jest kto". Pozdrawiam Dorota Znajkiewicz I ponieważ listy listy przychodza ale nie podpisane ani imieniem i nazwiskiem ani też bez informacji o imieniu psa informuję, ze takie listy bedą wedrowały bez odpowiadania na nie - do kosza :) Quote
BeataG Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Skoro "zwykle dochodzą", to skąd się bierze tyle postów w stylu "wysłałam potwierdzenie, a jestem na cienko" oraz Twoich odpowiedzi, że niestety potwierdzenie nie doszło i żeby wysłać jeszcze raz? ;) Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Prosze nie wprowadzac zamętu informacyjnego. Większosć potwierdzeń jednak DOSZŁA. A czy Ty bierzesz udział w zawodach i czy Twoje potwierdzenie nie doszło? Quote
BeataG Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Bierze udział mój pies. :cool3: A jego przewodniczka była jedną z tych, których potwierdzenie jakoś długo i uparcie nie dochodziło. ;) Ale nie chodzi mi w tym momencie o mojego psa, tylko o brak logiki - skoro nie doszły potwierdzenia od kilkunastu osób, to znaczy, że ich albo Twój mail szwankuje, więc wymaganie od tych akurat osób, żeby porozumiewały się z Tobą mailowo, jest bez sensu, bo nie ma absolutnie żadnej gwarancji, że te ich maile dojdą. :evil_lol: Quote
FRODKA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Spokojnie bez nerwów ,na razie tylko 3 potwierdzenia się zawieruszyły ( 2 z nich już się znalazły) więc dochodzą .Mój został odnotowany po kilku godzinach od wysłania. Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dzięki ! O ile dojdą to są odnotowane na liście wiec sens jednak jest :) I chyba jest jednak logiczne :) Czasami nadawcy mają zablokowane wysyłanie załączników i e-maile nie dojdą. Można dla pewności wysyłać wiadomość za potwierdzeniem odbioru. Pozdrawiam Dorota Quote
Bzikowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Beata, trochę przesadzasz chyba ;) Ja już odwołuję alarm bo ponownie wysłany mail z potwierdzeniem tym razem doszedł ;) Dzięki Belgunia za odpowiedź! Quote
BeataG Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Bzikowa']Beata, trochę przesadzasz chyba ;) [/QUOTE] Aniu, z czym przesadzam? :crazyeye: Jeśli mail jakiejś osoby do mnie nie doszedł, to nie mogę zakładać, że dojdzie następny. Nie mogę mieć więc pretensji, że dana osoba odzywa się do mnie na forum, żeby wyjaśnić sprawę, zamiast wysyłać kolejne maile na zasadzie, że może w końcu któryś dojdzie. :roll: O nic innego mi w tych postach nie chodzi. :evil_lol: Quote
FRODKA Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A nie można załozyć ze się źle wysłało tego maila lub nie podpisało ,ile kosztuje wysłanie następnego a nawet dwóch. Quote
belgunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='BeataG']Aniu, z czym przesadzam? :crazyeye: Jeśli mail jakiejś osoby do mnie nie doszedł, to nie mogę zakładać, że dojdzie następny. Nie mogę mieć więc pretensji, że dana osoba odzywa się do mnie na forum, żeby wyjaśnić sprawę, zamiast wysyłać kolejne maile na zasadzie, że może w końcu któryś dojdzie. :roll: O nic innego mi w tych postach nie chodzi. :evil_lol:[/QUOTE] BeataG - nie ma najmniejszego sensu pytanie o to na forum bez podpisania się imieniem i nazwiskiem, dlatego proszę o zapytanie listowne z konkretnymi danymi, a nie np. podpisać nikiem podanym na forum nie mającym nic wspólnego z danymi osobowymi. Plik aktualizuję w miarę możliwości czasowych zwykle wieczorem a w weekend nie miałam wcale tej możliwości. A ponieważ pracuję więc nie będzie natychmiastowej reakcji w tych informacjach :) Natomiast oczekuję od wszysstkich zawodników przesłania tego potwierdzenia nie później niż do 13 marca. Pozdrawiam i życzę Wszystkim miłego dnia Dorota Quote
Marysia&Pysia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jest udało się ;) Może po prostu moja poczta szwankowała bo niestety o2.pl ma to do siebie ze często wiadomości wysyłane z niej uznawane są za spam lub w ogóle nie dochodzą ... :) Quote
Astro&Marta Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czy chętni do spania na hali powinni się gdzieś wpisać, zapisać, zgłosić? Planujemy przyjechać w piątek wieczorem, zostawcie dla nas kawałek wykładziny do rozłozenia;) Quote
belgunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 nie ma zapisów na nocleg w hali, ale jak sobie pościelesz tak się wyspisz - szczegolnie w piątek, jak będziemy rozkładali wykładzine i odkurzali ją pół nocy - po północy... Pod trybunkami znajdzie się napewno kawałek miejsca do spania. Dziękuję Wam za wysyłanie potwierdzeń! :) Informuję, ze ta reklama na początku posta o wolf... cos tam nie ma nic wspólnego z naszymi nagrodami - zasponsorowanymi przez naszego ulubionego sponsora [URL="http://www.husse.pl"][COLOR=red][B]HUSSE[/B][/COLOR][/URL][COLOR=red][B]! Któremu bardzo dziękujemy :)![/B][/COLOR] :) Pozdrawiam Dorota Quote
belgunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 oczywiscie powtórnie się wysłało, chociaz nie chciałam :) Widocznie te reklamy tak spowalniają działanie forum. Pozdrawiam Dorota Quote
sonia123 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 My bedziemy ok. 21 w piatek na hali, wiec po ogarnieciu sie, moge biegac pol nocy( czy tam ile bedzie trzeba) z odkurzaczem, bo akurat tak sie sklada, ze odkurzanie to moja druga pasja :evil_lol: :cool1: Quote
Monsun Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hej, Mam sporo wolnego miejsca w aucie na trasie Szczecin-Łąck i powrotnej. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam na PW. :) Quote
Melisa Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Mam miejsce w autku dla jednej osoby i psa lub małych psów. Wyjazd w piątek "po pracy" Kontakt meilowy [email][email protected][/email] z Dogomanią nie mogę się dogadać od trzech dni :( Wyjazd oczywiście z Wrocławia Quote
saJo Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ktos sie pytal o podwozke na hale...bedziemy miedzy 20:00 a 21:00 w Łacku, jak trzeba moge po kogos podjechac, ale! od razu mowie, ze psy jada w transporterze w bagazniku. Quote
Recommended Posts