belgunia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 No warunki są zimowe na treningi, ale my 2 razy odśnieżaliśmy plac już w tym roku ;) Treningu napewno nie będzie - dzięki Cerber:) Termin składania zgłoszeń na zawody upływa 13 marca. Po tym terminie należy opłacić zgłoszenie bez względu na to, czy zawodnik zjawi się na zawodach czy też nie. Wkrótce lista opłaconych już zgłoszeń zostanie ujawniona. Proszę o przesyłanie kopii potwierdzeń na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Wszelkie pytania proszę kierować również pod ten adres. Na dogo wchodzę nie często. Pozdrawiam Dorota Quote
Agnieszka & Figo Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Czy ktoś, kto będzie samochodem (rzeby nie taszczyć specjalnie) pożyczyłby metalową klatkę? Na piątek, sobotę i niedzielę, wielkość taka, żeby zmieściły się jeden lub dwa bordery ;) Quote
belgunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 zgodnie z obietnicą wstawiam link do listy otrzymanych potwierdzeń opłat za zawody [URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/listaoplat.mht[/URL] Pozdrawiam :) Dorota Quote
Sajko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dorotka, a powiesz jak patrzeć na tę listę?;) czy wszyscy na niej są opłaceni, czy Ci na grubo, bo nie wiem czy się cieszyć czy słać potwierdzenie do Ciebie;) Quote
ewka i haker Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja nie zapłaciłam jeszcze i nie jestem pogrubiona więc chyba na grubo są ci co załacili Quote
Sajko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 oki, jasne, ja zapłaciłam i jestem chuda, dlatego się zastanawiałam;) Quote
Bzikowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ej a mi nie działa :( W jakim programie to jest do otworzenia? edit: ok, już jest ok,w explorerze działa, w mozilli nie chciało ;) Quote
belgunia Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Bzikowa']Ej a mi nie działa :( W jakim programie to jest do otworzenia? edit: ok, już jest ok,w explorerze działa, w mozilli nie chciało ;)[/QUOTE] Nie wszystkie przegladarki to widziały, wiec zmieniłan na lepszą wersję rozszerzenia: [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/listaoplat.htm"]LISTA OTRZYMANYCH POTWIERDZEŃ[/URL] Pozdrawiam Dorota Quote
BooBC Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No moje poszło sekundę temu ;) pozdrawiamy Quote
Lenusicka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Mam pytanko. Nie miałby ktoś może miejsca w autku dla mnie i dla mojego psa? Drobna suczka OBT ,może jechać w każdej części auta. Możemy dojechać pociągiem do Warszawy ,albo innego miasta skąd ktoś nas mógłby zgarnąć. Inaczej nie będziemy miały jak dojechać :( Quote
Fretka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć jak dojechać na tą halę od strony Warszawy? Szukam i szukam i znajduje mi ulice w sąsiedniej miejscowości, nie w samym Łącku, więc nie wiem już, gdzie te zawody będą. Ktoś pomorze? Quote
PATIszon Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 JAk miniesz po lewej stronie Stado Ogierow Lack (jadac droga nr 60)i dojedziesz ro ronda to juz jestes w domu. Przez rondo prosto i zaraz po 50 m po prawej stronie masz hale. Quote
belgunia Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [B][SIZE=4][COLOR=darkred]UWAGA:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=darkred]Bardzo proszę wszystkich przewodników/kandydatów na reprezentantów Polski na Mistrzostwa Świata Owczarków Belgijskich 2010 o wypełnienie wniosków poniżej zalinkowanych i jak najszybsze ich nadesłanie AWANSEM na adres podany we wniosku.[/COLOR][/SIZE][/B] [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/wniosek_o_udzial_w_msa_OB.pdf"][SIZE=4][COLOR=blue][B]wniosek[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] [URL="http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/oswiadczenie.pdf"][SIZE=4][COLOR=blue][B]oswiadczenie[/B][/COLOR][/SIZE][/URL] Pozdrawiam Quote
Marysia&Pysia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A jak wygląda z tymi potwierdzeniami bo wysłałam potwierdzenie wpłaty w poniedziałek a nadal widzę, że jestem "chuda" i nie wiem co mam zrobić ... Quote
belgunia Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='Marysia&Pysia']A jak wygląda z tymi potwierdzeniami bo wysłałam potwierdzenie wpłaty w poniedziałek a nadal widzę, że jestem "chuda" i nie wiem co mam zrobić ...[/QUOTE] Jesli ktoś nie zauważył siebie na oznaczonej liście prosze o e-mail na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] z powtórnym wysłaniem przelewu. Po Niku nie wiem kogo mam szukać na liście? :) Pozdrawiam Dorota Pozdrawiam Quote
BooBC Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Czy ktoś miałby ochotę w piątek pomóc nam przewieść klatki i bagaże na hale z dworca pkp? W Łącku będziemy planowo o 20:14. Jedziemy w 8 osób i 5 psów, ale wystarczy że ktoś pomoże nam zawieść bagaże. Byłabym ogrooooomnie wdzięczna :* Quote
BooBC Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ja mam takie pytanie numer 1 i 2 w a0 large, zbieżność imion psów i nazwisk właścicieli czy jeden pies może biec 2 razy z różnymi osobami ? Quote
ewka i haker Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='BooBC']Czy ktoś miałby ochotę w piątek pomóc nam przewieść klatki i bagaże na hale z dworca pkp? W Łącku będziemy planowo o 20:14. Jedziemy w 8 osób i 5 psów, ale wystarczy że ktoś pomoże nam zawieść bagaże. Byłabym ogrooooomnie wdzięczna :*[/QUOTE] przecież pisali że ktoś pewnie nas odbierze:) pobierze się telefony i będziemy z dworca dzwonić:) Quote
FRODKA Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [QUOTE]ja mam takie pytanie numer 1 i 2 w a0 large, zbieżność imion psów i nazwisk właścicieli czy jeden pies może biec 2 razy z różnymi osobami ?[/QUOTE] nie moze - po prostu jednego dnia pobiegnie z jednym a drugiego z drugim Quote
ewka i haker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Marysia&Pysia']Maria Smólska :)[/QUOTE] napisz na mail bo Dorota pisała że jest rzadko na dogo Quote
belgunia Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Czasem zaglądam ;) Z tego co pamiętam to chyba nie dotarło do mojej skrzynki Twoje potwierdzenie więc proszę o powtórne wysłanie. Listę dzisiaj wieczorę uzupełnię. Widzę, ża zawodników już nie przybywa, więc [B]niebawem zamykamy listę. Proszę o przesłanie potwierdzeń wpłat najpóźniej do 13 marca. [/B] Ze względów organizacyjnych bardzo Was o to proszę :) Ułatwi to nam dalszą pracę w sekretariacie. Pozdrawiam Dorota Quote
Bzikowa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Widzę, że lista opłat już zaktualizowana, a ciągle jestem 'na cienko'. Płaciłam w sobotę i wysłałam od razu maila z potwierdzeniem przelewu... Nie doszedł? Quote
Recommended Posts