Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku
oraz Sekcja Agility Psi Sport

serdecznie zaprasza na
[B][SIZE=4]Zawody agility[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Kwalifikacje do MŚA 2010[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]oraz[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Kwalifikacje do MŚ[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Owczarków Belgijskich[/SIZE][/B]

[LIST]
[*]Data: od: 2010-03-20 do : 2010-03-21
[*]Miejsce: Łąck, Hala Sportowa, ul. Gostynińska 1
[*]Sędzia: Paolo Meroni (Italia), Janusz Słoniewicz (Polska)
[*]Termin zgłoszeń: 2010-03-13
[*]Opłata startowa:OPEN 100/80 PLN (dwa dni/jeden dzień), ZERÓWKI 80/60 (dwa dni/jeden dzień)
[*]Program zawodów:
[/LIST]
[INDENT]Sobota:
8.00 - 9.00 - przyjmowanie zawodnikow, kontrola weterynaryjna
9.15
1. Jumping 0 (Janusz Słoniewicz)
2. Agility Open (Paolo Meroni)
3. Agility 1 (Paolo Meroni)
4. Agility 2 (Paolo Meroni)
5. Agility 3 (Paolo Meroni)
6. Agility 0 (Janusz Słoniewicz)
7. Jumping Open (Paolo Meroni)
Niedziela
8.00
1. Jumping 0 (Janusz Słoniewicz)
2. Agility Open (Paolo Meroni)
3. Agility 1 (Paolo Meroni)
4. Agility 2 (Paolo Meroni)
5. Agility 3 (Paolo Meroni)
6. Agility 0 (Janusz Słoniewicz)
7. Jumping Open (Paolo Meroni)
UWAGA: Opłaty na miejscu nie będą przyjmowane - bardzo prosimy o dokonywanie przelewów na podane również w potwierdzeniu e-mailowym konto.

Wysokość opłat za zagłoszenie:
OPEN 100/80 PLN (dwa dni/jeden dzień),
ZERÓWKI 80/60 (dwa dni/jeden dzień)

Nr konta
Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku
09-407 PŁOCK ul. Jesienna 10
PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960
Dla sprawnego przyjmowania zawodników prosimy o przesłanie e-mailem potwierdzenia dowodu opłaty startowego na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].
Kwalifikacje według ustalonego regulaminu kwalifikacji ([URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL])
Agility 0 i Jumping 0 konkurencje dla psów początkujących i słabo zaawansowanych bez slalomu, kółka i huśtawki.

Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany programu zawodow.
Minimalny wiek psa - 15 miesięcy - dla klasy "0", dla klasy open (A1, A2, A3) min 18 miesięcy.
Klasy wzrostowe w Agility / Jumping / Agility 0 / Jumping 0 :
. Klasa Small: dla psów poniżej 35cm.
. Klasa Medium: dla psów od 35 i poniżej 43cm.
. Klasa Large: dla psów od 43cm w kłębie.

Zgloszenia:
[URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/php/imprezy.php?id=20[/URL]

Serdecznie zapraszamy!

[/INDENT]

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ilość zawodników znacznie przewyższy pojemnośc hali, to wprowadzimy ograniczenia ;)
Mamy dwóch sedziów, co umożliwi przeprowadzenie zawodów bez zbytniego obciążania jednego sędziego.
Zresztą na co tu czekać, trzeba się zglaszać! Bo i noclegów moze braknąć. Dla mniej wymagających noclegi na hali są brane pod uwagę.
:)

Posted

[quote name='zakla']Belguniu, czekać na decyzję Góry i na informacje dot. stanu swojej przedmaturalnej wiedzy :lol:[/QUOTE]

OOO, to bardzo ważne.
Możesz poczekać do ostatniej chwili.

Koszty noclegu:cool3: hmmm, pomyślmy....
pomoc przy rozwijaniu i składaniu wykładziny ?
:)

Ale materac bedziesz miała własny.

Posted

Moge ja pozwijac od lewej do prawej, prawej do lewej i jak tylko sobie zyczysz :D Wizja tak taniego noclegui bardzo mi sie podoba, szczegolnie po dzisiejszej ostatecznej decyzji o zakonczeniu treningow agility z Gnojkiem i w perspeltywie ciecia kosztow jak tylko sie da (a jechac musze, bo moja mloda kadra chce startowac).

• 2 weeks later...
Posted

My zgłoszone.
Ja mam takie pytani odnośnie noclegu, do kogo zgłosić się o miejsce na hali ? Mogę zwijać i rozstawiać co chcecie, ale na hotel nie mam kasy. :)

pozdrawiam
karolina i boo

EDIT:
jeszcze jedno. jak daleko jest z dworca do hali ?

Posted

[quote name='Bzikowa'][B] LALUNA [/B], byłoby dobrze gdybyś przykleiła ten wątek ;)[/QUOTE]
Przy tej dogomani, ciezko mi sie patrzy co przyklejone a co nie. Pozatym zajeta byłam zapisywaniem się na te zawody :)

Posted

belgunia pytam o pkp :D a jeśli daleko jest to może jakieś połączenie autobusem z dworca pkp? ja już teraz pytam, bo w tamtym roku to wszystko miałam na ostatnią chwile <ściana> .

Posted

[quote name='BooBC']belgunia pytam o pkp :D a jeśli daleko jest to może jakieś połączenie autobusem z dworca pkp? ja już teraz pytam, bo w tamtym roku to wszystko miałam na ostatnią chwile <ściana> .[/QUOTE]

O ile wiem to do PKS nie wolno z psem, ale sprawdz to.

Posted

[URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/pkplack.jpg[/URL]

Tu jest mapka jakm trafic z dworca PKP do Łącka. To jest ok. 3,6 km. Ja niestety nie moge obiecac, ze podjadę po Was, bo mamy wykladzinę do przywiezienia i rozłozenia. Autobusy nie jeżdża tam raczej. Pozostaje wycieczka piesza przez las, jest droga i sciezka rowerowa.

Posted

!!ZGŁOSZONE!! :razz:

[quote name='belgunia'][URL]http://www.agility-psi-sport.strefa.pl/2010-03-20-21/pkplack.jpg[/URL]

Tu jest mapka jakm trafic z dworca PKP do Łącka. To jest ok. 3,6 km. Ja niestety nie moge obiecac, ze podjadę po Was, bo mamy wykladzinę do przywiezienia i rozłozenia. Autobusy nie jeżdża tam raczej. Pozostaje wycieczka piesza przez las, jest droga i sciezka rowerowa.[/QUOTE]
No [B]BooBC[/B] te [B]3,6[/B] km kilometra brzmi zachęcająco:diabloti: zwłaszcza ze zamierzamy mieć ze sobą metalową [B]klatkę[/B], [B]torby[/B] no i oczywiście [B]psy[/B] .Trzeba będzie się uzbroić albo w mięśnie ze stali albo nie wiem w co ...