_ogonek_ Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 WYDARZENIE NA FB: [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=180727755337343[/url] Quote
mari23 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='xmartix']a dlaczego skoro HA płaci to wpisane jest że jakiś dług jest? dług u HA?[/QUOTE] niektóre pieski mają deklaracje i "swoje" pieniądze u nas.... to od nich "pożyczaliśmy" dla Rozalki.... a teraz będzie problem z opłatami za te psiaki, które mają u nas zgromadzone pieniążki..... i to jest ten dług - u innych psiaków.... nasze prywatne dokładamy systematycznie, ale to kropla w morzu.... a jak można załatwić darmowe allegro? bo ostatni rachunek wynosił 286 złotych :( Quote
Ladymonia0610 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziewczyny nie wiem co zrobić...Ponieważ mamy dużo zwierzat i teraz już pani Marysia nie ma za co płacić za hotel.:( A dobrego Anioła nie mozna zostawić samego. Ja zbieram pieniadze na zwierzeta zeby zapłacić za hotelik. A ja do Was mam prośbe.Zrobcie jakieś bazarki. Wyślijcie mi tekst na allegro zdjęcia...Zrobie może sprzeda się 80cegiełek. Piszcie do ludzi z prośba nawet o jednorazową deklracje .Trzeba ten dług zmniejszyć. Nie wymądrzam się ale postarajmy sobie pomóc. Zmiencie tytuł Co będzie z Rozi?BRAK KASY NA HOTEL.JEST ZADŁUZONA.POMOCY! Może ruszy. Czekam na tekst i zdjęcia ;[email protected] zrobie aukcje allegro. Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Masz racje, nie mozna zostawic Rozi i dobrych aniołow z takim długiem! Ladymonia, ja mam duze rozmiary zdjec Rozi, moge porobic jakies dyplomy czy cos w tym rodzaju, czy cegielki wirtualne. Tez bym potrzebowala jakiegos dobrego tekstu, aby zamiescic na dyplomiku. Z innej beczki, Cioteczko - xmatrix szuka osob z okolic Walbrzycha do pomocy w lapaniu kotów zyjacych na zamku Książ. Moglabys pomoc? Quote
Ladymonia0610 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Masz racje, nie mozna zostawic Rozi i dobrych aniołow z takim długiem! Ladymonia, ja mam duze rozmiary zdjec Rozi, moge porobic jakies dyplomy czy cos w tym rodzaju, czy cegielki wirtualne. Tez bym potrzebowala jakiegos dobrego tekstu, aby zamiescic na dyplomiku. Z innej beczki, Cioteczko - xmatrix szuka osob z okolic Walbrzycha do pomocy w lapaniu kotów zyjacych na zamku Książ. Moglabys pomoc?[/QUOTE] Kochane musiałabym zajrzeć w kalendarz mam 2 interwencje suczka +8 szczeniaków podrzuconych. I szczeniaka na prześwietlenie łapy. Kiedy ta łapanka? Cegiełki można wystawić z konta allegro SHA. DYPLOMY JAK NAJBARDZIEJ W RAMACH PODZIEKOWANIA . Quote
fiorsteinbock Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Kochane musiałabym zajrzeć w kalendarz mam 2 interwencje suczka +8 szczeniaków podrzuconych. I szczeniaka na prześwietlenie łapy. Kiedy ta łapanka? Cegiełki można wystawić z konta allegro SHA. DYPLOMY JAK NAJBARDZIEJ W RAMACH PODZIEKOWANIA .[/QUOTE] Nie znam szczegolow, zaraz napisze do xmartix :) Wklejcie prosze banerek, chocby na pare dni. Ja dopeiro wkleilam bazarek, musze troche poreklamowac i zamienie na Rozi. Niech ludzie zauwaza watek, bo bedzie marnie :( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/178025-Sprzedana-z-domem-Rozi!-Jest-w-hoteliku-OGROMNY-D%C5%81UG!!-POTRZEBNE"][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/5674/rozi.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ladymonia0610 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='fiorsteinbock']nie znam szczegolow, zaraz napisze do xmartix :) wklejcie prosze banerek, chocby na pare dni. Ja dopeiro wkleilam bazarek, musze troche poreklamowac i zamienie na rozi. Niech ludzie zauwaza watek, bo bedzie marnie :( [url="http://www.dogomania.pl/threads/178025-sprzedana-z-domem-rozi!-jest-w-hoteliku-ogromny-d%c5%81ug!!-potrzebne"][img]http://img571.imageshack.us/img571/5674/rozi.jpg[/img][/url][/quote] ja nie potrafie wklejać banerków:( Quote
_ogonek_ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Bannerek już wklejam. Zaraz zrobię jakieś amatorskie cegiełki i bazarek na dogo wystawię. Na [URL="http://www.uciechow.com"]www.uciechow.com[/URL] co jakiś czas przypominam o naszym dwóch psiakach z długami Rokim i Rozi... A mam takie pytanie, czy na Wasze stowarzyszenie można organizować zbiórki pieniężne, np. w szkole? W zeszłym roku u siebie zbiórkę organizowałam , na szczęście nauczyciele nie są przeciwni takim inicjatywom ;) Myślę o czymś na teraz, w końcu zbliża się październik - miesiąc dobroci dla zwierząt. Quote
_ogonek_ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='Ladymonia0610']ja nie potrafie wklejać banerków:([/QUOTE] To łatwe :) Zaznacz sobie bannerek tak, żeby podświetlił ci się na niebiesko (jakbyś kopiowała) naciśnij ctrl+c , następnie przejdź do edycji sygnatury (znajdziesz w bocznym menu panelu usera) i wciśnij ctrl+v . No i zapisz, i po wszystkim ;) Quote
Ladymonia0610 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='_ogonek_']Bannerek już wklejam. Zaraz zrobię jakieś amatorskie cegiełki i bazarek na dogo wystawię. Na [URL="http://www.uciechow.com"]www.uciechow.com[/URL] co jakiś czas przypominam o naszym dwóch psiakach z długami Rokim i Rozi... A mam takie pytanie, czy na Wasze stowarzyszenie można organizować zbiórki pieniężne, np. w szkole? W zeszłym roku u siebie zbiórkę organizowałam , na szczęście nauczyciele nie są przeciwni takim inicjatywom ;) Myślę o czymś na teraz, w końcu zbliża się październik - miesiąc dobroci dla zwierząt.[/QUOTE] Myśle ze tak , ale to z pania Marysia trzeba rozmawiać. Ja będę się starać na mojej uczelni zrobić zbiórke kasy:) Quote
Ladymonia0610 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='_ogonek_']to łatwe :) zaznacz sobie bannerek tak, żeby podświetlił ci się na niebiesko (jakbyś kopiowała) naciśnij ctrl+c , następnie przejdź do edycji sygnatury (znajdziesz w bocznym menu panelu usera) i wciśnij ctrl+v . No i zapisz, i po wszystkim ;)[/quote] udało się:) dziękuje:) Quote
_ogonek_ Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 [quote name='Ladymonia0610']udało się:) dziękuje:)[/QUOTE] nie ma sprawy :) A mogę mieć prośbę ? Czy ma ktoś tel. do mari? Tak zapobiegawczo wolałabym mieć, bo czasami nie wszystko przez forum idzie zalatwić, a nieraz miałam coś pilnego ;) Quote
Ladymonia0610 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='_ogonek_']nie ma sprawy :) A mogę mieć prośbę ? Czy ma ktoś tel. do mari? Tak zapobiegawczo wolałabym mieć, bo czasami nie wszystko przez forum idzie zalatwić, a nieraz miałam coś pilnego ;)[/QUOTE] WYsłałam na pw nr Quote
Ladymonia0610 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/215313-Potrzebujemy-pomocy!-Toniemy-w-d%C5%82ugach!b%C5%82agamy-pom%C3%B3%C5%BCcie-nam.?p=17713887#post17713887[/url] PROSZĘ O POMOC Quote
_ogonek_ Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Już mam numer :) Zaglądam do Rozi... Quote
_ogonek_ Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Słuchajcie potrzeba pomocy... Nie ogarnę sama wszystkiego, postaram się nakreślić co potrzebne: 1. [B]Bazarki na Rozi[/B], jeżeli ktoś ma opisane fanty, fotki poda mi konto na które zbiera, potem wyśle paczki ja mogę je poprowadzić! Żaden problem - proszę tylko o pw. 2. [B]Ogłoszenia dla Rozi[/B] , DS też potrzebny ;) 3. [B]Deklaracje stałe jak i jednorazowe[/B] - trzeba w miarę spłacać dług, a poza tym hotelik musi być opłacany na bieżąco. 4. [B]Reklama wątku[/B] bez tego nie da ruszyć :( 5. Ewentualnie [B]zbiórki pieniężne[/B] w swoim otoczeniu. 6[B]. Obecność, podnoszenie wątku, udział w wydarzeniu na FB[/B] 7. [B]Rozesłanie zaproszeń na pw/profile[/B] - jeżeli ktoś jest chętny to najlepiej żeby podał do kogo, lub użytkowników na jaką literę zaprasza, coby nie powielać, np. _ogonek_ - litera B Kilka osób nie da rady ogarnąć tej sprawy, potrzebna pomoc jeszcze innej grupy. Pomoże ktoś? Quote
Ladymonia0610 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='_ogonek_']słuchajcie potrzeba pomocy... Nie ogarnę sama wszystkiego, postaram się nakreślić co potrzebne: 1. [b]bazarki na rozi[/b], jeżeli ktoś ma opisane fanty, fotki poda mi konto na które zbiera, potem wyśle paczki ja mogę je poprowadzić! żaden problem - proszę tylko o pw. 2. [b]ogłoszenia dla rozi[/b] , ds też potrzebny ;) 3. [b]deklaracje stałe jak i jednorazowe[/b] - trzeba w miarę spłacać dług, a poza tym hotelik musi być opłacany na bieżąco. 4. [b]reklama wątku[/b] bez tego nie da ruszyć :( 5. Ewentualnie [b]zbiórki pieniężne[/b] w swoim otoczeniu. 6[b]. Obecność, podnoszenie wątku, udział w wydarzeniu na fb[/b] 7. [b]rozesłanie zaproszeń na pw/profile[/b] - jeżeli ktoś jest chętny to najlepiej żeby podał do kogo, lub użytkowników na jaką literę zaprasza, coby nie powielać, np. _ogonek_ - litera b kilka osób nie da rady ogarnąć tej sprawy, potrzebna pomoc jeszcze innej grupy. Pomoże ktoś?[/quote] kochana podaj mi do siebie e-maila dam rzeczy na bazarek ...tak jak było uzgodnione wcześniej Quote
Ladymonia0610 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='_ogonek_'][email][email protected][/email][/QUOTE] Wysyłam e-maila z fantami na bazarek .; Quote
_ogonek_ Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Wysyłam e-maila z fantami na bazarek .;[/QUOTE] Dzięki, ale wystawię jutro, jak ze szkoły wrócę, bo dzisiaj na ryja już padam... Quote
mari23 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 100 złotych dla Rozi wpłynęło od pani Agnieszki N. z Bielawy! dziękujemy!!!!! Quote
_ogonek_ Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='mari23']100 złotych dla Rozi wpłynęło od pani Agnieszki N. z Bielawy! dziękujemy!!!!![/QUOTE] Aga jest pracownikiem schroniska, prosiłam ją tylko o symboliczną wpłatę za książkę z bazarku, ale jak widać inaczej postanowiła. Dzięki! :loveu: Quote
Recommended Posts