Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']a dlaczego skoro HA płaci to wpisane jest że jakiś dług jest? dług u HA?[/QUOTE]

niektóre pieski mają deklaracje i "swoje" pieniądze u nas.... to od nich "pożyczaliśmy" dla Rozalki....
a teraz będzie problem z opłatami za te psiaki, które mają u nas zgromadzone pieniążki..... i to jest ten dług - u innych psiaków.... nasze prywatne dokładamy systematycznie, ale to kropla w morzu....

a jak można załatwić darmowe allegro?
bo ostatni rachunek wynosił 286 złotych :(

Posted

Dziewczyny nie wiem co zrobić...Ponieważ mamy dużo zwierzat i teraz już pani Marysia nie ma za co płacić za hotel.:( A dobrego Anioła nie mozna zostawić samego.
Ja zbieram pieniadze na zwierzeta zeby zapłacić za hotelik.
A ja do Was mam prośbe.Zrobcie jakieś bazarki.
Wyślijcie mi tekst na allegro zdjęcia...Zrobie może sprzeda się 80cegiełek.
Piszcie do ludzi z prośba nawet o jednorazową deklracje .Trzeba ten dług zmniejszyć.
Nie wymądrzam się ale postarajmy sobie pomóc.
Zmiencie tytuł Co będzie z Rozi?BRAK KASY NA HOTEL.JEST ZADŁUZONA.POMOCY! Może ruszy.
Czekam na tekst i zdjęcia ;[email protected] zrobie aukcje allegro.

Posted

Masz racje, nie mozna zostawic Rozi i dobrych aniołow z takim długiem!
Ladymonia, ja mam duze rozmiary zdjec Rozi, moge porobic jakies dyplomy czy cos w tym rodzaju, czy cegielki wirtualne. Tez bym potrzebowala jakiegos dobrego tekstu, aby zamiescic na dyplomiku.

Z innej beczki, Cioteczko - xmatrix szuka osob z okolic Walbrzycha do pomocy w lapaniu kotów zyjacych na zamku Książ. Moglabys pomoc?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Masz racje, nie mozna zostawic Rozi i dobrych aniołow z takim długiem!
Ladymonia, ja mam duze rozmiary zdjec Rozi, moge porobic jakies dyplomy czy cos w tym rodzaju, czy cegielki wirtualne. Tez bym potrzebowala jakiegos dobrego tekstu, aby zamiescic na dyplomiku.

Z innej beczki, Cioteczko - xmatrix szuka osob z okolic Walbrzycha do pomocy w lapaniu kotów zyjacych na zamku Książ. Moglabys pomoc?[/QUOTE]

Kochane musiałabym zajrzeć w kalendarz mam 2 interwencje suczka +8 szczeniaków podrzuconych. I szczeniaka na prześwietlenie łapy.
Kiedy ta łapanka?

Cegiełki można wystawić z konta allegro SHA. DYPLOMY JAK NAJBARDZIEJ W RAMACH PODZIEKOWANIA .

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Kochane musiałabym zajrzeć w kalendarz mam 2 interwencje suczka +8 szczeniaków podrzuconych. I szczeniaka na prześwietlenie łapy.
Kiedy ta łapanka?

Cegiełki można wystawić z konta allegro SHA. DYPLOMY JAK NAJBARDZIEJ W RAMACH PODZIEKOWANIA .[/QUOTE]
Nie znam szczegolow, zaraz napisze do xmartix :)

Wklejcie prosze banerek, chocby na pare dni. Ja dopeiro wkleilam bazarek, musze troche poreklamowac i zamienie na Rozi. Niech ludzie zauwaza watek, bo bedzie marnie :(

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/178025-Sprzedana-z-domem-Rozi!-Jest-w-hoteliku-OGROMNY-D%C5%81UG!!-POTRZEBNE"][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/5674/rozi.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']nie znam szczegolow, zaraz napisze do xmartix :)

wklejcie prosze banerek, chocby na pare dni. Ja dopeiro wkleilam bazarek, musze troche poreklamowac i zamienie na rozi. Niech ludzie zauwaza watek, bo bedzie marnie :(

[url="http://www.dogomania.pl/threads/178025-sprzedana-z-domem-rozi!-jest-w-hoteliku-ogromny-d%c5%81ug!!-potrzebne"][img]http://img571.imageshack.us/img571/5674/rozi.jpg[/img][/url][/quote]

ja nie potrafie wklejać banerków:(

Posted

Bannerek już wklejam.
Zaraz zrobię jakieś amatorskie cegiełki i bazarek na dogo wystawię.
Na [URL="http://www.uciechow.com"]www.uciechow.com[/URL] co jakiś czas przypominam o naszym dwóch psiakach z długami Rokim i Rozi...

A mam takie pytanie, czy na Wasze stowarzyszenie można organizować zbiórki pieniężne, np. w szkole?
W zeszłym roku u siebie zbiórkę organizowałam , na szczęście nauczyciele nie są przeciwni takim inicjatywom ;)

Myślę o czymś na teraz, w końcu zbliża się październik - miesiąc dobroci dla zwierząt.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']ja nie potrafie wklejać banerków:([/QUOTE]
To łatwe :)

Zaznacz sobie bannerek tak, żeby podświetlił ci się na niebiesko (jakbyś kopiowała) naciśnij ctrl+c , następnie przejdź do edycji sygnatury (znajdziesz w bocznym menu panelu usera) i wciśnij ctrl+v . No i zapisz, i po wszystkim ;)

Posted

[quote name='_ogonek_']Bannerek już wklejam.
Zaraz zrobię jakieś amatorskie cegiełki i bazarek na dogo wystawię.
Na [URL="http://www.uciechow.com"]www.uciechow.com[/URL] co jakiś czas przypominam o naszym dwóch psiakach z długami Rokim i Rozi...

A mam takie pytanie, czy na Wasze stowarzyszenie można organizować zbiórki pieniężne, np. w szkole?
W zeszłym roku u siebie zbiórkę organizowałam , na szczęście nauczyciele nie są przeciwni takim inicjatywom ;)

Myślę o czymś na teraz, w końcu zbliża się październik - miesiąc dobroci dla zwierząt.[/QUOTE]

Myśle ze tak , ale to z pania Marysia trzeba rozmawiać. Ja będę się starać na mojej uczelni zrobić zbiórke kasy:)

Posted

[quote name='_ogonek_']to łatwe :)

zaznacz sobie bannerek tak, żeby podświetlił ci się na niebiesko (jakbyś kopiowała) naciśnij ctrl+c , następnie przejdź do edycji sygnatury (znajdziesz w bocznym menu panelu usera) i wciśnij ctrl+v . No i zapisz, i po wszystkim ;)[/quote]

udało się:) dziękuje:)

Posted

[quote name='Ladymonia0610']udało się:) dziękuje:)[/QUOTE]
nie ma sprawy :)

A mogę mieć prośbę ? Czy ma ktoś tel. do mari? Tak zapobiegawczo wolałabym mieć, bo czasami nie wszystko przez forum idzie zalatwić, a nieraz miałam coś pilnego ;)

Posted

[quote name='_ogonek_']nie ma sprawy :)

A mogę mieć prośbę ? Czy ma ktoś tel. do mari? Tak zapobiegawczo wolałabym mieć, bo czasami nie wszystko przez forum idzie zalatwić, a nieraz miałam coś pilnego ;)[/QUOTE]

WYsłałam na pw nr

Posted

Słuchajcie potrzeba pomocy...
Nie ogarnę sama wszystkiego, postaram się nakreślić co potrzebne:

1. [B]Bazarki na Rozi[/B], jeżeli ktoś ma opisane fanty, fotki poda mi konto na które zbiera, potem wyśle paczki ja mogę je poprowadzić! Żaden problem - proszę tylko o pw.
2. [B]Ogłoszenia dla Rozi[/B] , DS też potrzebny ;)
3. [B]Deklaracje stałe jak i jednorazowe[/B] - trzeba w miarę spłacać dług, a poza tym hotelik musi być opłacany na bieżąco.
4. [B]Reklama wątku[/B] bez tego nie da ruszyć :(
5. Ewentualnie [B]zbiórki pieniężne[/B] w swoim otoczeniu.
6[B]. Obecność, podnoszenie wątku, udział w wydarzeniu na FB[/B]
7. [B]Rozesłanie zaproszeń na pw/profile[/B] - jeżeli ktoś jest chętny to najlepiej żeby podał do kogo, lub użytkowników na jaką literę zaprasza, coby nie powielać, np. _ogonek_ - litera B

Kilka osób nie da rady ogarnąć tej sprawy, potrzebna pomoc jeszcze innej grupy.
Pomoże ktoś?

Posted

[quote name='_ogonek_']słuchajcie potrzeba pomocy...
Nie ogarnę sama wszystkiego, postaram się nakreślić co potrzebne:

1. [b]bazarki na rozi[/b], jeżeli ktoś ma opisane fanty, fotki poda mi konto na które zbiera, potem wyśle paczki ja mogę je poprowadzić! żaden problem - proszę tylko o pw.
2. [b]ogłoszenia dla rozi[/b] , ds też potrzebny ;)
3. [b]deklaracje stałe jak i jednorazowe[/b] - trzeba w miarę spłacać dług, a poza tym hotelik musi być opłacany na bieżąco.
4. [b]reklama wątku[/b] bez tego nie da ruszyć :(
5. Ewentualnie [b]zbiórki pieniężne[/b] w swoim otoczeniu.
6[b]. Obecność, podnoszenie wątku, udział w wydarzeniu na fb[/b]
7. [b]rozesłanie zaproszeń na pw/profile[/b] - jeżeli ktoś jest chętny to najlepiej żeby podał do kogo, lub użytkowników na jaką literę zaprasza, coby nie powielać, np. _ogonek_ - litera b

kilka osób nie da rady ogarnąć tej sprawy, potrzebna pomoc jeszcze innej grupy.
Pomoże ktoś?[/quote]

kochana podaj mi do siebie e-maila dam rzeczy na bazarek ...tak jak było uzgodnione wcześniej

Posted

[quote name='mari23']100 złotych dla Rozi wpłynęło od pani Agnieszki N. z Bielawy! dziękujemy!!!!![/QUOTE]
Aga jest pracownikiem schroniska, prosiłam ją tylko o symboliczną wpłatę za książkę z bazarku, ale jak widać inaczej postanowiła.
Dzięki! :loveu: