Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

[quote name='_ogonek_']mari, super :loveu:
a mogłabyś podsumować ile wpłynęło na Rozi i ile jest na minusie?

niektórzy darczyńcy poprosili mnie o rozl. ;)[/QUOTE]

służę rozliczniem ;)

zapłacono:

300,- 25 stycznia 2011
300,- 24 lutego 2011
300,- 30 marca 2011
300,- 2 maja 2011
300,- 22 czerwca 2011

[B][SIZE=3][COLOR=red]1.500,- złotych zapłacono[/COLOR][/SIZE][/B]

wpłaty na Rozalkę:

100,- Joanna N. z Dzierżoniowa
20,- Agnieszka 103
[SIZE=3][COLOR=red][B]120,- wpłaty dla Rozalki[/B][/COLOR][/SIZE]

tak więc [SIZE=3][COLOR=red][B]"dług" to kwota 1.380[/B][/COLOR][/SIZE],- złotych, jeżeli niczego nie pominęłam, sprawdzę jeszcze wieczorem ponownie, albo niech mnie ktoś poprawi( jakby brakowało przelewu w kwietniu, może przeoczyłam, a może go nie było...)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ogonek_'][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=180361805345681[/url]
wydarzenie na facebooku[/QUOTE]

Reaktywujcie to wydarzenie, zmieńcie datę, dodajcie opisy...wydarzenie jest martwe, jeśli autor nie dodaje nowych wiadomości

Posted

[quote name='Marinka']Reaktywujcie to wydarzenie, zmieńcie datę, dodajcie opisy...wydarzenie jest martwe, jeśli autor nie dodaje nowych wiadomości[/QUOTE]
Marinka, mi jest naprawdę ciężko ogarniać stronę, dogo, ogłoszenia i do tego FB, oczywiście pamiętając że dziennie na to wszystko mam 2 godziny, bo cały dzień siedzę w schronisku...

I tak ogłoszenia nas poratowały...

Ogarnę uciechowskie i postaram się tutaj coś zadziałać...

Posted

czy ktoś ma nr telefonu do ZuziM ?
pilnie proszę o podanie go na PW - jest osoba chętna na sunię, pani chciała "moją" biszkoptową Fiolkę ( dawno w DS;))
zaproponowałam pani Rozalkę - chętnie podjedzie, ale chciała nr telefony, żeby się umówić - stąd prośba, bo ja mam tylko nr konta ;))

na Rozalke wpłynęło:
65,- złotych od pani Joanny B. z Ząbkowic Ślaskich

podziękujcie, jeśli wiecie gdzie i komu - może to ktoś znajomy:)

poszedł też 2.08. przelew 300 złotych za hotelik

Posted

[quote name='_ogonek_']Wiemy komu, wiemy :):):)

mari, nr zuziM jest publiczny:
695 555 221
;)[/QUOTE]

już wiem, gapa ze mnie :oops:
dzisiaj rozmawiałam z Zuzią - a co wyniknie z ewentualnej adopcji - zobaczymy - pani jest już ZuziiM znana....

ale wydaje mi się, że bez względu na ujemne finanse trzeba Rozalkę wysterylizować - odwlekamy to zbyt długo,a i dla jej zdrowia, i do ewentualnej adopcji - jest to raczej konieczne i pilne

Posted

[quote name='xmartix']no i jak?....[/QUOTE]

na razie cisza....

a ja pomyślałam o bazarku na sterylizacje Rozalki...

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images39.fotosik.pl/1001/5ee318950c6e083dmed.jpg[/IMG][/URL]

czy taki bazarek warto zrobić? jak myślicie - sprzeda się coś?
to już "zabytki" ;)

Posted

Alez to sa slicznosci !!!!
Pojda blyskawicznie na bazarku.

Pani sie nie odezwala. Rozmawialam z nia, ale przerwalysmy, bo pani sie zepsul samochod, bo wlasnie jechala podczas rozmowy.
i potem juz nie zadzwonila.
Ale poopowiadalam jej o rozalce sporo. I powiedzialam tez, ze mam jeszcze u siebie malutka wesola Perelke.
Teraz juz nieaktualne, bo Perelka wczoraj pojechala do domku do Poznania.
W kazdym razie pani wie, gdzie miszkam, bo byla u nas 2 razy juz.

Posted

[quote name='zuziaM']Alez to sa slicznosci !!!!
Pojda blyskawicznie na bazarku.

Pani sie nie odezwala. Rozmawialam z nia, ale przerwalysmy, bo pani sie zepsul samochod, bo wlasnie jechala podczas rozmowy.
i potem juz nie zadzwonila.
Ale poopowiadalam jej o rozalce sporo. I powiedzialam tez, ze mam jeszcze u siebie malutka wesola Perelke.
Teraz juz nieaktualne, bo Perelka wczoraj pojechala do domku do Poznania.
W kazdym razie pani wie, gdzie miszkam, bo byla u nas 2 razy juz.[/QUOTE]

pani - delikatnie mówiąc - szuka pieska, jak "towaru" chyba.... przebiera, wybiera i uważa, że w wielkiej swojej dobroci robi łaskę pieskowi, że go weźmie.... jestem "uczulona" na takich ludzi i takie podejście, poza tym z takiego domku często pieski wracają.... podobnie, jak z domków, do których trzeba oddzwaniać...
z początku oddzwaniałam, wydzwaniałam, szczęsliwa, że ktoś okazał zainteresowanie..... teraz już z doświadczenia wiem, że tylko domek, któremu bardzo zależy jest domkiem dobrym ( i to jeden wydzwaniający co pół godziny - ale zgodnie z obawami - okazał się wielkim niewypałem)
myślę, że nie ma czego żałować...

a o sterylce Rozi pomyśl, Zuziu - jakoś to "udźwigniemy"

podpowiedz jeszcze, jakie ceny za te "śliczności" zaproponować....
dochód byłby na sterylizację Rozalki

Posted

Ojej, z cenami za te slicznosci to nie pomoge za bardzo. Sama zawsze mam z tym problem.
Ale mysle, ze wywolawcze od 5 zl mozesz smialo podac za te male rzeczy, a 8-9 za te wieksze.
I napisz w tytule , ze to wloclawski fajans, bo sa milosnicy tu na dogo takich rzeczy. Mialam kiedys na bazarku takich kilka rzeczy.

Dzisiaj sterylizuje sunie hotelikowa Sonie ( kolezanke Rozalki ).
I dzisiaj wymacalam guzek na cycuchu mojej malutkiej Polci .... i poki jest maly trzeba go wyciachac.
Mysle, ze w przyszlym tygodniu musze to zrobic.
A potem, jak juz sie z tym uporamy i szwy posciagamy, to moze byc kolej na Rozalke.

Posted

[quote name='_ogonek_']melduje sie, postaram sie dla Rozi ogłoszeniowo coś zadziałać jutro.[/QUOTE]

działaj, działaj! ;)

Havanka też jutro zrobi bazarek dla Rozi

Posted

[quote name='mari23']działaj, działaj! ;)

Havanka też jutro zrobi bazarek dla Rozi[/QUOTE]

Tak, właśnie skończyłam i zapraszam do kupowania i podrzucania !!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213255-Ceramika-dla-koneser%C3%B3w-i-nie-tylko-!!!-Do-31.08-godz.-20.00?p=17483229#post17483229[/url]

Posted

[INDENT][INDENT][INDENT][B]W nastepny weckend bedziemy szczepic psiaki p.wsciekliznie.[/B]
[B]Data szczepienia juz jest na dniach, wiec prosze o przelanie na szczepienie [U]30 zl[/U] ( w tym jest 5 zl kosztu dojazdu pani doktor, ktory rozlozy sie na kilka psiakow, ktore trzeba zaszczepic ).[/B] [/INDENT][/INDENT][/INDENT]

Posted

[COLOR=red][B]Przepraszam za spam, ale pragnę zaprosić was na ogromny bazarek poświęcony dwóm wspaniałym psiakom:
- Rokiemu ;
- Rozi .

Trafiły w dwa różne i cudowne miejsca (hoteliki) i tam dostały szansę na życie. Niestety zadłużenie obu psiaków narosło do wielu setek i trzeba je spłacić!!!

Na bazarku znajdziecie:
- maskotkowy szał,
- sklep odzieżowy,
- różności psio - ludzkie.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213461-Sklep-odzie%C5%BCowy-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-gad%C5%BCety-na-d%C5%82ugi-Rokiego-Rozi-do-13-wrze%C5%9Bnia-18.oo[/url]

---------

Pomóżcie hopkać :) To na naszą Rozi kochaną bazarzysko !!!
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='zuziaM'][INDENT][INDENT][INDENT][B]W nastepny weckend bedziemy szczepic psiaki p.wsciekliznie.[/B]
[B]Data szczepienia juz jest na dniach, wiec prosze o przelanie na szczepienie [U]30 zl[/U] ( w tym jest 5 zl kosztu dojazdu pani doktor, ktory rozlozy sie na kilka psiakow, ktore trzeba zaszczepic ).[/B] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/QUOTE]

Zuziu, przelew będzie na 330 złotych czyli hotel + szczepienia :)
i umawiaj sterylkę - kasa "płynie" ;)

Posted

[COLOR=blue][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI%21%21%21-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi"]http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI!!!-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi[/URL]
Bazarek usługowy!!!
Dostępne :
- pakiety ogłoszeniowe;
- teksty,
- cegiełki
oraz wiele, wiele innych!!!
Zapraszam serdecznie

DOCHÓD Z BAZARKU PRZEZNACZONY JEST NA DŁUG I BIEŻĄCE POTRZEBY ROZI!!![/B][/COLOR]