mari23 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='_ogonek_']mari, super :loveu: a mogłabyś podsumować ile wpłynęło na Rozi i ile jest na minusie? niektórzy darczyńcy poprosili mnie o rozl. ;)[/QUOTE] służę rozliczniem ;) zapłacono: 300,- 25 stycznia 2011 300,- 24 lutego 2011 300,- 30 marca 2011 300,- 2 maja 2011 300,- 22 czerwca 2011 [B][SIZE=3][COLOR=red]1.500,- złotych zapłacono[/COLOR][/SIZE][/B] wpłaty na Rozalkę: 100,- Joanna N. z Dzierżoniowa 20,- Agnieszka 103 [SIZE=3][COLOR=red][B]120,- wpłaty dla Rozalki[/B][/COLOR][/SIZE] tak więc [SIZE=3][COLOR=red][B]"dług" to kwota 1.380[/B][/COLOR][/SIZE],- złotych, jeżeli niczego nie pominęłam, sprawdzę jeszcze wieczorem ponownie, albo niech mnie ktoś poprawi( jakby brakowało przelewu w kwietniu, może przeoczyłam, a może go nie było...) Quote
_ogonek_ Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 mari, pomożemy wam dług uregulować, pomyślimy coś. Pani Joannie już podziękowałyśmy, wspaniała osoba :loveu: ;) Quote
Marinka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='_ogonek_'][url]http://www.facebook.com/event.php?eid=180361805345681[/url] wydarzenie na facebooku[/QUOTE] Reaktywujcie to wydarzenie, zmieńcie datę, dodajcie opisy...wydarzenie jest martwe, jeśli autor nie dodaje nowych wiadomości Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Marinka']Reaktywujcie to wydarzenie, zmieńcie datę, dodajcie opisy...wydarzenie jest martwe, jeśli autor nie dodaje nowych wiadomości[/QUOTE] Marinka, mi jest naprawdę ciężko ogarniać stronę, dogo, ogłoszenia i do tego FB, oczywiście pamiętając że dziennie na to wszystko mam 2 godziny, bo cały dzień siedzę w schronisku... I tak ogłoszenia nas poratowały... Ogarnę uciechowskie i postaram się tutaj coś zadziałać... Quote
mari23 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 czy ktoś ma nr telefonu do ZuziM ? pilnie proszę o podanie go na PW - jest osoba chętna na sunię, pani chciała "moją" biszkoptową Fiolkę ( dawno w DS;)) zaproponowałam pani Rozalkę - chętnie podjedzie, ale chciała nr telefony, żeby się umówić - stąd prośba, bo ja mam tylko nr konta ;)) na Rozalke wpłynęło: 65,- złotych od pani Joanny B. z Ząbkowic Ślaskich podziękujcie, jeśli wiecie gdzie i komu - może to ktoś znajomy:) poszedł też 2.08. przelew 300 złotych za hotelik Quote
_ogonek_ Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Wiemy komu, wiemy :):):) mari, nr zuziM jest publiczny: 695 555 221 ;) Quote
mari23 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='_ogonek_']Wiemy komu, wiemy :):):) mari, nr zuziM jest publiczny: 695 555 221 ;)[/QUOTE] już wiem, gapa ze mnie :oops: dzisiaj rozmawiałam z Zuzią - a co wyniknie z ewentualnej adopcji - zobaczymy - pani jest już ZuziiM znana.... ale wydaje mi się, że bez względu na ujemne finanse trzeba Rozalkę wysterylizować - odwlekamy to zbyt długo,a i dla jej zdrowia, i do ewentualnej adopcji - jest to raczej konieczne i pilne Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 mari, wezmę się w garść i coś dla ROzi załatwimy, mamy kilka grup wspierających nasze schronisko spoza dogo i pomagają nam, i tym razem zapewne nie zawiodą. Quote
mari23 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='xmartix']no i jak?....[/QUOTE] na razie cisza.... a ja pomyślałam o bazarku na sterylizacje Rozalki... [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images39.fotosik.pl/1001/5ee318950c6e083dmed.jpg[/IMG][/URL] czy taki bazarek warto zrobić? jak myślicie - sprzeda się coś? to już "zabytki" ;) Quote
zuziaM Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Alez to sa slicznosci !!!! Pojda blyskawicznie na bazarku. Pani sie nie odezwala. Rozmawialam z nia, ale przerwalysmy, bo pani sie zepsul samochod, bo wlasnie jechala podczas rozmowy. i potem juz nie zadzwonila. Ale poopowiadalam jej o rozalce sporo. I powiedzialam tez, ze mam jeszcze u siebie malutka wesola Perelke. Teraz juz nieaktualne, bo Perelka wczoraj pojechala do domku do Poznania. W kazdym razie pani wie, gdzie miszkam, bo byla u nas 2 razy juz. Quote
mari23 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='zuziaM']Alez to sa slicznosci !!!! Pojda blyskawicznie na bazarku. Pani sie nie odezwala. Rozmawialam z nia, ale przerwalysmy, bo pani sie zepsul samochod, bo wlasnie jechala podczas rozmowy. i potem juz nie zadzwonila. Ale poopowiadalam jej o rozalce sporo. I powiedzialam tez, ze mam jeszcze u siebie malutka wesola Perelke. Teraz juz nieaktualne, bo Perelka wczoraj pojechala do domku do Poznania. W kazdym razie pani wie, gdzie miszkam, bo byla u nas 2 razy juz.[/QUOTE] pani - delikatnie mówiąc - szuka pieska, jak "towaru" chyba.... przebiera, wybiera i uważa, że w wielkiej swojej dobroci robi łaskę pieskowi, że go weźmie.... jestem "uczulona" na takich ludzi i takie podejście, poza tym z takiego domku często pieski wracają.... podobnie, jak z domków, do których trzeba oddzwaniać... z początku oddzwaniałam, wydzwaniałam, szczęsliwa, że ktoś okazał zainteresowanie..... teraz już z doświadczenia wiem, że tylko domek, któremu bardzo zależy jest domkiem dobrym ( i to jeden wydzwaniający co pół godziny - ale zgodnie z obawami - okazał się wielkim niewypałem) myślę, że nie ma czego żałować... a o sterylce Rozi pomyśl, Zuziu - jakoś to "udźwigniemy" podpowiedz jeszcze, jakie ceny za te "śliczności" zaproponować.... dochód byłby na sterylizację Rozalki Quote
zuziaM Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ojej, z cenami za te slicznosci to nie pomoge za bardzo. Sama zawsze mam z tym problem. Ale mysle, ze wywolawcze od 5 zl mozesz smialo podac za te male rzeczy, a 8-9 za te wieksze. I napisz w tytule , ze to wloclawski fajans, bo sa milosnicy tu na dogo takich rzeczy. Mialam kiedys na bazarku takich kilka rzeczy. Dzisiaj sterylizuje sunie hotelikowa Sonie ( kolezanke Rozalki ). I dzisiaj wymacalam guzek na cycuchu mojej malutkiej Polci .... i poki jest maly trzeba go wyciachac. Mysle, ze w przyszlym tygodniu musze to zrobic. A potem, jak juz sie z tym uporamy i szwy posciagamy, to moze byc kolej na Rozalke. Quote
_ogonek_ Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 melduje sie, postaram sie dla Rozi ogloszeniowo cos zadzialac jutro. Quote
mari23 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='_ogonek_']melduje sie, postaram sie dla Rozi ogłoszeniowo coś zadziałać jutro.[/QUOTE] działaj, działaj! ;) Havanka też jutro zrobi bazarek dla Rozi Quote
Havanka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='mari23']działaj, działaj! ;) Havanka też jutro zrobi bazarek dla Rozi[/QUOTE] Tak, właśnie skończyłam i zapraszam do kupowania i podrzucania !!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/213255-Ceramika-dla-koneser%C3%B3w-i-nie-tylko-!!!-Do-31.08-godz.-20.00?p=17483229#post17483229[/url] Quote
_ogonek_ Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dostaliśmy od Cleo wczoraj różnej maści i rodzaju odzież, będzie z tego można wystawić bazarek m.in. na Rozi :) Dzisiaj będziemy zdjęcia robić ;) Quote
zuziaM Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [INDENT][INDENT][INDENT][B]W nastepny weckend bedziemy szczepic psiaki p.wsciekliznie.[/B] [B]Data szczepienia juz jest na dniach, wiec prosze o przelanie na szczepienie [U]30 zl[/U] ( w tym jest 5 zl kosztu dojazdu pani doktor, ktory rozlozy sie na kilka psiakow, ktore trzeba zaszczepic ).[/B] [/INDENT][/INDENT][/INDENT] Quote
_ogonek_ Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [COLOR=red][B]Przepraszam za spam, ale pragnę zaprosić was na ogromny bazarek poświęcony dwóm wspaniałym psiakom: - Rokiemu ; - Rozi . Trafiły w dwa różne i cudowne miejsca (hoteliki) i tam dostały szansę na życie. Niestety zadłużenie obu psiaków narosło do wielu setek i trzeba je spłacić!!! Na bazarku znajdziecie: - maskotkowy szał, - sklep odzieżowy, - różności psio - ludzkie. [url]http://www.dogomania.pl/threads/213461-Sklep-odzie%C5%BCowy-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-gad%C5%BCety-na-d%C5%82ugi-Rokiego-Rozi-do-13-wrze%C5%9Bnia-18.oo[/url] --------- Pomóżcie hopkać :) To na naszą Rozi kochaną bazarzysko !!! [/B][/COLOR] Quote
Havanka Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Na bazarku dla Rozi jest już 160 zł !!! Cioteczki, zajrzyjcie czasem !!! Quote
mari23 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='zuziaM'][INDENT][INDENT][INDENT][B]W nastepny weckend bedziemy szczepic psiaki p.wsciekliznie.[/B] [B]Data szczepienia juz jest na dniach, wiec prosze o przelanie na szczepienie [U]30 zl[/U] ( w tym jest 5 zl kosztu dojazdu pani doktor, ktory rozlozy sie na kilka psiakow, ktore trzeba zaszczepic ).[/B] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/QUOTE] Zuziu, przelew będzie na 330 złotych czyli hotel + szczepienia :) i umawiaj sterylkę - kasa "płynie" ;) Quote
_ogonek_ Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Havanko, cudnie !!! Na mój bazar też spójrzcie czasem :) Quote
_ogonek_ Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [COLOR=blue][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI%21%21%21-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi"]http://www.dogomania.pl/threads/213911-Bazar-us%C5%82ugowy-PAKIETY-OG%C5%81OSZE%C5%83-CEGIE%C5%81KI-RYMOWANKI!!!-B.-tanio-do-9.09-na-d%C5%82ug-Rozi[/URL] Bazarek usługowy!!! Dostępne : - pakiety ogłoszeniowe; - teksty, - cegiełki oraz wiele, wiele innych!!! Zapraszam serdecznie DOCHÓD Z BAZARKU PRZEZNACZONY JEST NA DŁUG I BIEŻĄCE POTRZEBY ROZI!!![/B][/COLOR] Quote
mari23 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='_ogonek_']Havanko, cudnie !!! Na mój bazar też spójrzcie czasem :)[/QUOTE] z bazarku Havanki będzie 290złotych! Zuziu - sterylizuj Rozalkę ! Quote
_ogonek_ Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 mari, mogę na konto stowarzyszenia przekierowywać wpłaty na Rozi z bazarku? Quote
Recommended Posts