al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Atos to średni psiak. To chyba więcej.[/QUOTE] pudel miniaturowy waży ok. 3-6kg Atos z 8kg pewnie, może 9kg mój średni pies ma 45cm jest w górnej granicy i waży ok. 12kg Quote
leni356 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 W Metrze jest podane w którym schronisku przebywa Cekinek, mogą go wydać nie wiadomo komu :shake: Zmieńcie tekst w ogłoszeniach.. Dzwoniło małżeństwo na emeryturze, chcieliby adoptować Cekinka, mieli już pieski. Państwo czekają na wizytę przedadopcyjną - [B]Zabrze ul. 3 Maja[/B]. Znajdźcie kogoś kto mógłby się do nich przejść, państwo bardzo fajni, no i blisko Tychów I drugi domek - który pudelek jest najmniejszy z nich? i dogadałby się z innymi psami Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [B]Faktycznie, lepiej w ogłoszeniach nie podawać miejscowości, a jeśli już to tylko woj. To tak dla bezpieczeństwa psa.[/B] A jeśli chodzi o pudelki to ja myślałam że one większe są :roll:. Gdzieś czytałam że taki pudel duży to może mieć w kłębie ok.50 czy 60 cm. Chyba że one delikatnej budowy są więc i mało ważą. Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ze zdjęć trudno powiedzieć który najmniejszy . Może Bunia, może szczecinianka ? Może pokaż zdjęcia wszystkich pudelków ? Jazon nie dogaduje się ze wszystkimi psami tylko - z tego co wiadomo. A i Pompon jest zadziorny o ile dobrze pamiętam. Dogo07 od 45cm zaczyna się duży pudel do 60cm (+/- 2cm) to jest taka rozpiętość straszna od toya 24cm, do dużego 60cm Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 leni356 może zmienię tytuł że szukamy kogoś do przeprowadzenia wizyty? A może Zabrze ma tu swój wątek? wagowo to trudno określić zależy od psa , no i te przedziały wysokość mają sporą rozpiętość . Mogą być napakowane , chuderlawe te pudelki i tu waga się zmienia nawet jeżeli dwa psy mają taką samą wysokość. Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Zabrze ma, osoby z Zabrza to Mysia_.[/QUOTE] a masz ją gdzieś pod ręką żeby pw napisać ? mi nie działa szukajka . Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Watek Zabrza: [url]http://www.dogomania.pl/threads/25986-SCHRONISKO-W-ZABRZU-pAE-ka-w-szwach-Potrzebujemy-Waszej-POMOCY[/url] Quote
bico Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 na zaproszenie Energy zaznaczę sobie pudelki:) Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='feliksik']Cekinek jest dzisiaj w [B]METRO[/B] z mojego cafeanimala. MOże mu się poszczęści[/QUOTE] Feliksik:loveu::loveu::loveu:trzymam kciuki. Można usunąć z ogłoszeń miejsce pobytu psiaka? [quote name='leni356'] Dzwoniło małżeństwo na emeryturze, chcieliby adoptować Cekinka, mieli już pieski. Państwo czekają na wizytę przedadopcyjną - [B]Zabrze ul. 3 Maja[/B]. Znajdźcie kogoś kto mógłby się do nich przejść, państwo bardzo fajni, no i blisko Tychów I drugi domek - który pudelek jest najmniejszy z nich? i dogadałby się z innymi psami[/QUOTE] Czy już było pw wysyłane do kogoś z okolic Zabrza??? Skąd jest drugi domek? Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Może podać Wam tel. do Grażynki z dogomanii która dogląda schroniskowych bid z Tychów ? Quote
leni356 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Energy']Feliksik:loveu::loveu::loveu:trzymam kciuki. Można usunąć z ogłoszeń miejsce pobytu psiaka? Czy już było pw wysyłane do kogoś z okolic Zabrza??? Skąd jest drugi domek?[/QUOTE] Dogo07 szuka kogoś na wizytę w Zabrzu. Trochę mnie martwi ze państwo są starsi, a to chyba młody psiak? W razie czego można zaproponować im innego pudelka Drugi domek Warszawa, ale tylko mały, nie średni. Bunia ile może ważyć/mierzyć? Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 tutaj są Buni zdjęcia na rękach , ja myślę że ona góra 6kg [url]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=2509[/url] Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Może podać Wam tel. do Grażynki z dogomanii która dogląda schroniskowych bid z Tychów ?[/QUOTE] możesz podać w razie czego , ale już JOMA nam się dowiadywała o tyskie pudelki Quote
coronaaj Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Może podać Wam tel. do Grażynki z dogomanii która dogląda schroniskowych bid z Tychów ?[/QUOTE] Mozesz podac....dzieki Zobaczcie namierzylam pseudohodowle ale jeszcze nie widzialam zeby pudelki szczeniaki zyly na dworze musze sprawdzic gdzie to jest..???.oj mam ochote kupic te dwie sztuki co zostaly ale co ja z nimi zrobie... [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=878735163&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EAllegro+%E2%80%BA+Moje+Allegro+%E2%80%BA+Moje+zakupy+%E2%80%BA+Obserwowane+oferty%3A+%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E.%3C%2Fi%3E[/URL] Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jak pudelek i to takie maluszki, wychowywane na polu :(. Eh, ludzie to serc nie mają. Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='bico']na zaproszenie Energy zaznaczę sobie pudelki:)[/QUOTE] Witaj Bico:loveu: [quote name='leni356'] Drugi domek Warszawa, ale tylko mały, nie średni. Bunia ile może ważyć/mierzyć?[/QUOTE] Sunia z Mielca ma wpisane, że jest średnia, ale jest mała! [url]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/DSCb852%20(4).JPG[/url] Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Napisałam już pw do Ulki18 , z pytaniem ile Bunia może ważyć . Energy ja też myślę, że to miniatura. A wyczyść skrzynkę , bo nie mogę napisać do Ciebie :) Quote
coronaaj Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Jak pudelek i to takie maluszki, wychowywane na polu :(. Eh, ludzie to serc nie mają.[/QUOTE] No dzwonilam zostal maly brazowy..miejscowosc Lukow , za Sielcami 27km.....no ksiazeczka zdrowia to moze byc... a weterynarz blisko...oj cosik tam sa w poblizu, odrobaczalem sam...no o szczepieniach nawet nie wspomnial...kolejarz moze dowiesc...jeden psiak idzie do Katowic ,jeden do Gliwic...zostana dostarczone przesylka konduktorska czyli kolejarze wzieli sie za interes...niech ich cholera...matka , sunia sredni pudel ??? byla kryta miniaturka???? Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Przesyłką konduktorską czyli jak ? W paczce ???!!! Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 szkoda tego szczeniaczka, ale pomyślcie czy jest sens go wykupować , facet pomyśli , że chodliwe i będzie rozmnażał swoją sukę cieczka w cieczkę . W tej sytuacji lepiej byłoby wykupić sukę. Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='GPooLCLD']Napisałam już pw do Ulki18 , z pytaniem ile Bunia może ważyć . Energy ja też myślę, że to miniatura. A wyczyść skrzynkę , bo nie mogę napisać do Ciebie :)[/QUOTE] Już wyczyściłam:p Bunia to suńka nr 3, tak? Patrzyłam na wszystkie zdjęcia, to musi być mini:p [quote name='Dogo07']Przesyłką konduktorską czyli jak ? W paczce ???!!![/QUOTE] Normalny człowiek tego nie wymyśli, biedne psiaki:shake: Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Energy']Już wyczyściłam:p Bunia to suńka nr 3, tak? Patrzyłam na wszystkie zdjęcia, to musi być mini:p [/QUOTE] tak, Bunia to suńka nr 3. Mi się wydaje , że jest najmniejsza . Chyba , że szczecinianka mniejsza? A ten domek , starsze Państwo - myślisz, że z Cekinkem sobie poradzą ? Czy podsuwamy starszego pieska? Quote
Recommended Posts