Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dogo07']Ale w sprawie Cekinka nikt więcej nie dzwonił ?[/QUOTE]

Nie, tylko ci państwo z Zabrza. Ten domek w Wwie zainteresowany małym - tak do 7kg. Tylko jak sprawdzić wagę :(

Posted

[quote name='leni356']Nie, tylko ci państwo z Zabrza. Ten domek w Wwie zainteresowany małym - tak do 7kg. Tylko jak sprawdzić wagę :([/QUOTE]

Na 99% Bunia więcej nie waży. Cekinek raczej też nie ale tu nie ma porównania (zdjęcia z ludziem).

Mameczka proszę usuń z ogłoszeń miejsce pobytu psiaków!

Napisałam pw do Mameczki w tej sprawie.
Pisałam też do Feliksik i jutro usunie:loveu:

[quote name='leni356']Ja tam jestem ostrożna - pan brzmiał naprawdę na starszą osobę. Można się pozytywnie rozczarować oczywiście, może ma młodszą żonę. Ja nie mówię że nie, tylko mówię że jakoś jestem ostrożna.[/QUOTE]

No jeśli rzeczywiście to "mocno starsi" ludzie to uważam, że niestety lepiej nie:shake:
Ale zawsze można sprawdzić;)ja też jestem ostrożna Leni:p

Posted

czyli ja powiedziałabym tak:

1. Atos - mini/średni
2. Cekinek - mini
3. Bunia - mini (Ulka18 napisała mi, że poprosi kierownika o zważenie suni)
4. Szczecinianka - mini
5. Cacek - średni
6. Kobi - duży
7. Jazon - mini
8. sunia 7msc - średnia/duża
9. Pompon - mini

jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to zmienię.

Mamy 3 domy do sprawdzenia.

Czy ten dom w Zabrzu chce Cekinka, czy ogólnie pudelka?

Dom gdzie są starsi Państwo - czy tam są inne psy? Myślę o Jazonie najbardziej tutaj. Albo Bunia(tylko ona młodsza jest) albo szczecinianka (ona wygląda na staruszkę)

Dom od coronaaj - chcą psa mini , musi się zgadzać z innymi - Bunia/Cekinek/Szczecinianka/Pompon(on zadziorny, trzeba sprawdzić czy polubią się)/ ewentualnie Atos

Posted

Państwo z Zabrza nie mają internetu, ogłoszenie Cekina znaleźli w Metrze. Jeśli ktoś pójdzie na wizytę to może mógłby zabrać zdjęcia innych pudelków i info o nich?

Posted

[quote name='leni356']Państwo z Zabrza nie mają internetu, ogłoszenie Cekina znaleźli w Metrze. Jeśli ktoś pójdzie na wizytę to może mógłby zabrać zdjęcia innych pudelków i info o nich?[/QUOTE]

Na pewno tak zrobimy :)

A starsi Państwo mają psy?

tutaj jest wątek domku, który zaproponowała coronaaj

[url]http://www.dogomania.pl/threads/178267-Super-domek-dla-maA-ego-pudelka[/url]

Posted

GPoolCLD jeśli chodzi o rozmiary to tylko nie jestem pewna tej suńki 7-miesięcznej. to zdjęcie nie pokazuje za bardzo wielkości, przynajmniej tak mi sie wydaje:roll:Reszta tak jak napisałaś:lol:

Posted

[quote name='Energy']GPoolCLD jeśli chodzi o rozmiary to tylko nie jestem pewna tej suńki 7-miesięcznej. to zdjęcie nie pokazuje za bardzo wielkości, przynajmniej tak mi sie wydaje:roll:Reszta tak jak napisałaś:lol:[/QUOTE]

było jeszcze jedno jej zdjęcie , muszę poszukać na wątku

ooo mam

[url]http://images8.fotosik.pl/161/7733148407bf94f5med.jpg[/url] średnia?

Posted

[quote name='Dogo07']Ta sunia to chyba raczej taka średniawa jest, jak na psa, nie na pudla.[/QUOTE]

Dogo07czyli jak na pudla to duża?:evil_lol:

Kurcze nie jestem pewna czy ona średnia jest, dużawa się wydaje:roll:

Posted

[quote name='GPooLCLD'][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] zostawię średnia/duża i po kłopocie :)[/QUOTE]

Zostaw i jeszcze opróżnij skrzynkę:cool3::evil_lol:

Ale trzeba się dowiedzieć jaka jest:roll:

Posted

[quote name='Dogo07']Wiecie, ona dla mnie to wygląda jak ta nowa rasa labradoodle :).[/QUOTE]

mi też się tak wydaje :)

[quote name='Energy']Zostaw i jeszcze opróżnij skrzynkę:cool3::evil_lol:

Ale trzeba się dowiedzieć jaka jest:roll:[/QUOTE]

już [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

i coś o niej przydałoby się no i namiary do ogłoszeń.

Posted

[quote name='GPooLCLD']uż [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

i coś o niej przydałoby się no i namiary do ogłoszeń.[/QUOTE]

Opróżniłaś a ja zapomniałam co pisałam:crazyeye::evil_lol:
Oj tak coś więcej o niej by się przydało:p

[quote name='Dogo07']Jeśli chodzi o wizyte to dwie osoby które pytałam to mogą iść dopiero za kilka dni :roll:.
Czekam jeszcze na jedną odp.[/QUOTE]

Może ta jedna bedzie mogła wcześniej;)

Edit: Mameczka właśnie mi odpisała, że poprawi:loveu:

Posted

wiecie co? ja niestety nie umiem chyba wkleic zdjec w tresci ogloszenia:oops: probuje na rozne sposoby ale mi nie wychodzi.Glupio mi bo zaoferowalam sie ,ze zrobie ogloszenie a wyglada na to ,ze zbiorowego to jakos tak nie bardzo potrafie. Jesli ktoras ma ochote to zrobic porzadniej to ja sie nie obraze a swoje najwyzej usune ;)

Posted

[quote name='Mameczka']wiecie co? ja niestety nie umiem chyba wkleic zdjec w tresci ogloszenia:oops: probuje na rozne sposoby ale mi nie wychodzi.Glupio mi bo zaoferowalam sie ,ze zrobie ogloszenie a wyglada na to ,ze zbiorowego to jakos tak nie bardzo potrafie. Jesli ktoras ma ochote to zrobic porzadniej to ja sie nie obraze a swoje najwyzej usune ;)[/QUOTE]
A jaki kod wklejasz? Przez jaki serwer zdjecia wrzucasz?
Na fotosiku kopiowało się gotowy kod w rozmiarze 500px na aukcje - jest iny niż na fora.

Posted

Pudle doskonale dla starszych czyli seniors...zobaczcie.zdjecia tych strszych amerykanek no solidnie starsze..i poczytajcie ale po angielsku (sa tlumacze)

[URL]http://www.le-poodles-guide.com/dogs-for-seniors.html[/URL]

Posted

Wchodzę na wątek na zaproszenie [B]Energy[/B]:loveu:. mam nadzieje zostać tu do końca świata i jeden dzień dłużej:cool3:. Mam nadzieje, że na coś się przydam:evil_lol: Pudliszonki to moje ukochane stworzenia:loveu: inne psiaki oczywiście też (nie jestem rasistą):diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Wchodzę na wątek na zaproszenie [B]Energy[/B]:loveu:. mam nadzieje zostać tu do końca świata i jeden dzień dłużej:cool3:. Mam nadzieje, że na coś się przydam:evil_lol: Pudliszonki to moje ukochane stworzenia:loveu: inne psiaki oczywiście też (nie jestem rasistą):diabloti:[/QUOTE]

Witamy, witamy.....kochana Marysie55...moze jakis cudny tekscik dla pudliszonow...

[B]POTRZEUJE NATYCHMIAST SKONTAKTOWAC SIE ZE SCHRONEM W TYCHACH ALBO MOZE Z ULKA 18 KTO WIDZI ATOSKA I CEKINKA W SCHRONIE...PODAJE MOJ TEL 0 505 960 270

Jestem jutro na psiej akcji caly dzien plus 2-3 wizty przedadopcyjne...dzwoncie jak bede za kierownica to madallena odbierze...sniegi jeszcze spore wiec mam nadzieje, ze nigdzie nie utkniemy jak w zeszlycm tyg (2 psy 3 osoby, samochod Ewy stanal, pare godzin na mrozie zanim po na przyjechali) jutro jade moim a nie zadnym LPG czy jak to tam sie zwie...[/B]

Posted

[quote name='JOMA']Niestety ani [B]Atos[/B] ani [B]Cekinek nie są kastrowani.[/B]

Cekinek dopiero od kilku dni w boksie. Niestety w czasie 14-dniowej kwarantanny nikt się po niego nie zgłosił.[/QUOTE]

Czy chodzisz do tego schronu w Tychach...zadzwon 0 505 960 270 kto ewentualnie moze wyciagnac psiaki ze schronu?
Sa mrozy , one tam zamarzna????Jakis Tymczas na krotko????

To watek tej pani co chce adoptowa Cekinka albo Atoska'

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178267-Super-domek-dla-maA-ego-pudelka[/URL]

Posted

[quote name='coronaaj']Witamy, witamy.....kochana Marysie55...moze jakis cudny tekscik dla pudliszonow...[/QUOTE]oczywiście jeśli chodzi o teksty to jak najbardziej, ale musi to być "adin' pies i trochę informacji o nim. Szczerze mówiąc jeszcze nie przeczytałam wątku. Zrobię to w weekend. Ja księgowa kurcze jestem i bilans mnie teraz pochłania. Mam nadzieję, że nie są to teksty na CITO bo nie wyrobię. Czasami to już zapominam jak łóżko wygląda i mąż w nim (oczywiscie) :-)