leni356 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Ale w sprawie Cekinka nikt więcej nie dzwonił ?[/QUOTE] Nie, tylko ci państwo z Zabrza. Ten domek w Wwie zainteresowany małym - tak do 7kg. Tylko jak sprawdzić wagę :( Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='leni356']Nie, tylko ci państwo z Zabrza. Ten domek w Wwie zainteresowany małym - tak do 7kg. Tylko jak sprawdzić wagę :([/QUOTE] Na 99% Bunia więcej nie waży. Cekinek raczej też nie ale tu nie ma porównania (zdjęcia z ludziem). Mameczka proszę usuń z ogłoszeń miejsce pobytu psiaków! Napisałam pw do Mameczki w tej sprawie. Pisałam też do Feliksik i jutro usunie:loveu: [quote name='leni356']Ja tam jestem ostrożna - pan brzmiał naprawdę na starszą osobę. Można się pozytywnie rozczarować oczywiście, może ma młodszą żonę. Ja nie mówię że nie, tylko mówię że jakoś jestem ostrożna.[/QUOTE] No jeśli rzeczywiście to "mocno starsi" ludzie to uważam, że niestety lepiej nie:shake: Ale zawsze można sprawdzić;)ja też jestem ostrożna Leni:p Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 czyli ja powiedziałabym tak: 1. Atos - mini/średni 2. Cekinek - mini 3. Bunia - mini (Ulka18 napisała mi, że poprosi kierownika o zważenie suni) 4. Szczecinianka - mini 5. Cacek - średni 6. Kobi - duży 7. Jazon - mini 8. sunia 7msc - średnia/duża 9. Pompon - mini jeżeli ktoś ma jakieś sugestie to zmienię. Mamy 3 domy do sprawdzenia. Czy ten dom w Zabrzu chce Cekinka, czy ogólnie pudelka? Dom gdzie są starsi Państwo - czy tam są inne psy? Myślę o Jazonie najbardziej tutaj. Albo Bunia(tylko ona młodsza jest) albo szczecinianka (ona wygląda na staruszkę) Dom od coronaaj - chcą psa mini , musi się zgadzać z innymi - Bunia/Cekinek/Szczecinianka/Pompon(on zadziorny, trzeba sprawdzić czy polubią się)/ ewentualnie Atos Quote
leni356 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Państwo z Zabrza nie mają internetu, ogłoszenie Cekina znaleźli w Metrze. Jeśli ktoś pójdzie na wizytę to może mógłby zabrać zdjęcia innych pudelków i info o nich? Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='leni356']Państwo z Zabrza nie mają internetu, ogłoszenie Cekina znaleźli w Metrze. Jeśli ktoś pójdzie na wizytę to może mógłby zabrać zdjęcia innych pudelków i info o nich?[/QUOTE] Na pewno tak zrobimy :) A starsi Państwo mają psy? tutaj jest wątek domku, który zaproponowała coronaaj [url]http://www.dogomania.pl/threads/178267-Super-domek-dla-maA-ego-pudelka[/url] Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 GPoolCLD jeśli chodzi o rozmiary to tylko nie jestem pewna tej suńki 7-miesięcznej. to zdjęcie nie pokazuje za bardzo wielkości, przynajmniej tak mi sie wydaje:roll:Reszta tak jak napisałaś:lol: Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Energy']GPoolCLD jeśli chodzi o rozmiary to tylko nie jestem pewna tej suńki 7-miesięcznej. to zdjęcie nie pokazuje za bardzo wielkości, przynajmniej tak mi sie wydaje:roll:Reszta tak jak napisałaś:lol:[/QUOTE] było jeszcze jedno jej zdjęcie , muszę poszukać na wątku ooo mam [url]http://images8.fotosik.pl/161/7733148407bf94f5med.jpg[/url] średnia? Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ta sunia to chyba raczej taka średniawa jest, jak na psa, nie na pudla. Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Ta sunia to chyba raczej taka średniawa jest, jak na psa, nie na pudla.[/QUOTE] Dogo07czyli jak na pudla to duża?:evil_lol: Kurcze nie jestem pewna czy ona średnia jest, dużawa się wydaje:roll: Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] zostawię średnia/duża i po kłopocie :) Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wiecie, ona dla mnie to wygląda jak ta nowa rasa labradoodle :). Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='GPooLCLD'][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] zostawię średnia/duża i po kłopocie :)[/QUOTE] Zostaw i jeszcze opróżnij skrzynkę:cool3::evil_lol: Ale trzeba się dowiedzieć jaka jest:roll: Quote
al'akir Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Dogo07']Wiecie, ona dla mnie to wygląda jak ta nowa rasa labradoodle :).[/QUOTE] mi też się tak wydaje :) [quote name='Energy']Zostaw i jeszcze opróżnij skrzynkę:cool3::evil_lol: Ale trzeba się dowiedzieć jaka jest:roll:[/QUOTE] już [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] i coś o niej przydałoby się no i namiary do ogłoszeń. Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jeśli chodzi o wizyte w Zabrzu to dwie osoby które pytałam to mogą być dopiero za kilka dni. Quote
Onaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Jeśli chodzi o wizyte to dwie osoby które pytałam to mogą iść dopiero za kilka dni :roll:. Czekam jeszcze na jedną odp. Quote
Energy Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='GPooLCLD']uż [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] i coś o niej przydałoby się no i namiary do ogłoszeń.[/QUOTE] Opróżniłaś a ja zapomniałam co pisałam:crazyeye::evil_lol: Oj tak coś więcej o niej by się przydało:p [quote name='Dogo07']Jeśli chodzi o wizyte to dwie osoby które pytałam to mogą iść dopiero za kilka dni :roll:. Czekam jeszcze na jedną odp.[/QUOTE] Może ta jedna bedzie mogła wcześniej;) Edit: Mameczka właśnie mi odpisała, że poprawi:loveu: Quote
Mameczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wiecie co? ja niestety nie umiem chyba wkleic zdjec w tresci ogloszenia:oops: probuje na rozne sposoby ale mi nie wychodzi.Glupio mi bo zaoferowalam sie ,ze zrobie ogloszenie a wyglada na to ,ze zbiorowego to jakos tak nie bardzo potrafie. Jesli ktoras ma ochote to zrobic porzadniej to ja sie nie obraze a swoje najwyzej usune ;) Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='Mameczka']wiecie co? ja niestety nie umiem chyba wkleic zdjec w tresci ogloszenia:oops: probuje na rozne sposoby ale mi nie wychodzi.Glupio mi bo zaoferowalam sie ,ze zrobie ogloszenie a wyglada na to ,ze zbiorowego to jakos tak nie bardzo potrafie. Jesli ktoras ma ochote to zrobic porzadniej to ja sie nie obraze a swoje najwyzej usune ;)[/QUOTE] A jaki kod wklejasz? Przez jaki serwer zdjecia wrzucasz? Na fotosiku kopiowało się gotowy kod w rozmiarze 500px na aukcje - jest iny niż na fora. Quote
Mameczka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja wrzucam zdjecia z komputera ale w allegro jest tylko opcja dodaj zdjecie a jak probuje wkleic pomiedzy tekstem to mi nie idzie.Za cienka jestem w te klocki niestety :( Quote
zerduszko Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wysli mi zdjecia, a ja Ci odeślę kody: [email][email protected][/email] Quote
coronaaj Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pudle doskonale dla starszych czyli seniors...zobaczcie.zdjecia tych strszych amerykanek no solidnie starsze..i poczytajcie ale po angielsku (sa tlumacze) [URL]http://www.le-poodles-guide.com/dogs-for-seniors.html[/URL] Quote
marysia55 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wchodzę na wątek na zaproszenie [B]Energy[/B]:loveu:. mam nadzieje zostać tu do końca świata i jeden dzień dłużej:cool3:. Mam nadzieje, że na coś się przydam:evil_lol: Pudliszonki to moje ukochane stworzenia:loveu: inne psiaki oczywiście też (nie jestem rasistą):diabloti: Quote
coronaaj Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='marysia55']Wchodzę na wątek na zaproszenie [B]Energy[/B]:loveu:. mam nadzieje zostać tu do końca świata i jeden dzień dłużej:cool3:. Mam nadzieje, że na coś się przydam:evil_lol: Pudliszonki to moje ukochane stworzenia:loveu: inne psiaki oczywiście też (nie jestem rasistą):diabloti:[/QUOTE] Witamy, witamy.....kochana Marysie55...moze jakis cudny tekscik dla pudliszonow... [B]POTRZEUJE NATYCHMIAST SKONTAKTOWAC SIE ZE SCHRONEM W TYCHACH ALBO MOZE Z ULKA 18 KTO WIDZI ATOSKA I CEKINKA W SCHRONIE...PODAJE MOJ TEL 0 505 960 270 Jestem jutro na psiej akcji caly dzien plus 2-3 wizty przedadopcyjne...dzwoncie jak bede za kierownica to madallena odbierze...sniegi jeszcze spore wiec mam nadzieje, ze nigdzie nie utkniemy jak w zeszlycm tyg (2 psy 3 osoby, samochod Ewy stanal, pare godzin na mrozie zanim po na przyjechali) jutro jade moim a nie zadnym LPG czy jak to tam sie zwie...[/B] Quote
coronaaj Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='JOMA']Niestety ani [B]Atos[/B] ani [B]Cekinek nie są kastrowani.[/B] Cekinek dopiero od kilku dni w boksie. Niestety w czasie 14-dniowej kwarantanny nikt się po niego nie zgłosił.[/QUOTE] Czy chodzisz do tego schronu w Tychach...zadzwon 0 505 960 270 kto ewentualnie moze wyciagnac psiaki ze schronu? Sa mrozy , one tam zamarzna????Jakis Tymczas na krotko???? To watek tej pani co chce adoptowa Cekinka albo Atoska' [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178267-Super-domek-dla-maA-ego-pudelka[/URL] Quote
marysia55 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='coronaaj']Witamy, witamy.....kochana Marysie55...moze jakis cudny tekscik dla pudliszonow...[/QUOTE]oczywiście jeśli chodzi o teksty to jak najbardziej, ale musi to być "adin' pies i trochę informacji o nim. Szczerze mówiąc jeszcze nie przeczytałam wątku. Zrobię to w weekend. Ja księgowa kurcze jestem i bilans mnie teraz pochłania. Mam nadzieję, że nie są to teksty na CITO bo nie wyrobię. Czasami to już zapominam jak łóżko wygląda i mąż w nim (oczywiscie) :-) Quote
Recommended Posts