sibelius Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Witam wszystki a szczególnie tych którzy zechcą mi pomóc. Niedawno moim rodzicom zmarła sunia w typie corgi, mama jest zrozpaczona i chciałbym znaleźć im suczkę, która zastąpi kropeczkę. Poszukuję suczki Corgi, nie musi być suczką wystawową ale jeśli bedzie to "nie zmarnuje się", rodzice mają w domu suczkę Jack Russell Terrier i doświadczenie w jej wystawianiu. Jeśli ktoś wie gdzie mogę taką suczkę znaleźć będę wdzięczny. Quote
mela2 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zapraszam do warszawskiej hodowli Corgon Blue [URL]http://www.corgonblue.pl/index.php?show=7[/URL] Psie dzieci urodziły sie pod koniec grudnia. Bardzo ładni,utytułowani rodzice. Jest to hodowla mojej kolezanki wiec wiem ,ze szczeniaki beda znakomicie zsocjalizowane. Quote
sibelius Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Mamy już corgową dziewczynę w domu. Wszystkim dziękuję za pomoc. Proszę o zamknięcie tematu. :) Quote
wiska Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 a zkad dziewczyna?? napisz prosze i wstaw jakies fot ^^ Quote
mela2 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Gratuluje.Koniecznie sie pochwal! :) Moze jakies zdjecie? Quote
Recommended Posts