clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 nie wszystkie wymagaly leczenia;)))moj gepetto oprocz enarenalu i jeszcze jednej tabletki koszt lacznie ok 7zl na miesiac nie wymaga innego leczenia;)))tfu tfu... Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 A właśnie miałam zapytać o Gepetta - bo że postawienie na nogi Lorda, Jacusia i Florka trochę kosztowało, to wiem :) Jak się ma Gepetto ? Wstaw może gdzieś jego fotki, pochwal się swoim dziadkiem ;) Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wstawie jak zrobie..;)zapraszam kiedys do mnie an spacer z cala 3;))Gepetto miewa sie super dobrze:)bierze tylko te swoje leki na serce bo ma je niestety w slabej kondycji ale juz nic nie mozna z tym zrobic...jednak zachowuje sie jak mlody psiak biega,szczega,tarza sie w sniegu jest super wesolym i zywym dziaduniem:)ma tylko czasem problem z trzymaniem moczu..tzn grzecznie trzyma dopoki nas nie zobaczy wtedy z wrazenia czasem popuszcza;/ Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='clo']ma tylko czasem problem z trzymaniem moczu..tzn grzecznie trzyma dopoki nas nie zobaczy wtedy z wrazenia czasem popuszcza;/[/QUOTE] To się nazywa miłość ;) Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Wiem juz, ze transport Chojraka zalezy juz tylko od Was. Bo moj basset, po ktorego mial ktos przyjechac z Warszawy, okazuje sie , ze bedzie zabrany jutro, ale z Gornego Slaska, bo jedzie do Cieszyna do behawiorysty. Tak wiec ..... juz od Was to dalej zalezy. Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Trudno, szukamy dalej. Znalazłam jeszcze takie zdjęcie Chojraka z sierpnia zeszłego roku - tylko wówczas przybrał na moment nieruchomą pozę ;) [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/9603/chojrak.jpg[/IMG] Quote
zuziaM Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na watku Gibona jest informacja, ze transport jest jak najbardziej nadal aktualny ... na niedziele. Koszt - 700,- zl ( za dwa psiaki - Chojraka i Gibona ............. wiec na pol ). Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ten transport n pewno odpada, bo kilka dni temu znalazłam osobę, która przewiezie psiaki za 600 zł. Ale Chojrak i tak na razie nie ma 300 zł na transport. Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 o to super!!!kurcze to szukamy transportu..moze nikus by pomogl?wiem,ze wozil psiaki...ehh mamy deklaracje..musimy chlopaka wyciagnac... Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 o to super!!!kurcze to szukamy transportu..moze nikus by pomogl?wiem,ze wozil psiaki...ehh mamy deklaracje..musimy chlopaka wyciagnac...dadam a norbert sie narazie w podroz nie wybiera?;) Quote
morisowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dodam jeszcze jednego do tej wyliczanki starszych szczęśliwców z tego schroniska :) Na dniach do hotelu jedzie kaukaz Mojo (z mojego podpisu). To też nie młodziak. Brakuje mu jeszcze 80 zł stałych deklaracji no i brakuje kaski na transport. Ale miejsce się zwolniło i dłużej nie ma co zwlekać. Zapraszam na wątek :) Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ja już byłam u Mojo i trzymam kciuki za niego - w sobotę APSA mi pokazywała, jak Mojo lubi mizianko przez kraty ;) Nie śmiej się z mojej wyliczanki - chciałam sobie poprawić humor i pomogło :) Quote
malibo57 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dada, Chojrak ma ode mnie 300 na transport. Może już jechać? Quote
Dada M Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='malibo57']Dada, Chojrak ma ode mnie 300 na transport. Może już jechać?[/QUOTE] Voila, w weekend Chojrak jedzie do hotelu :) Dziękuję Ci bardzo :) Ania, która razem ze mną zajmuje się boksem Chojraka, dorzuca 100 zł dla niego. Chojrak, możesz się już szykować do drogi :) Quote
morisowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='Dada M']Nie śmiej się z mojej wyliczanki - chciałam sobie poprawić humor i pomogło :)[/QUOTE] Ale ja się nie śmieję, to piękna wyliczanka! Quote
TERESA BORCZ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Widze cioteńki że nie ma watku by nie przewijał się nick naszego wielkiego NIKUSA. on w zimie swym pomocnym autkiem nie jeżdzi, ale ... nigdy nic nie wiadomo.Cuda najróżniejsze sie zdarzają. Quote
malibo57 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na osobóweczkę podmienił, z zimówkami. Nie ukryje się Quote
clo Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 oj boze jak cudownie!!!!kurcze jakby dla tej megii sie dozbieralo zeby mogla sie zabrac.....bo szkoda stracic okazje... malibo jestes niesamowita!!!naprawde! Quote
groosia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 dziewczyny, jestescie fenomenalne, nie wiem jak wam dziekowac za Chojraka, normalnie zaraz sie rozplacze:) Jestem gotowa sama z nim jechac do Zgorzelca jezlei transportu nie bedzie, pociagiem bylo by taniej, ale przy takiej pogodzie to masakra dla psa, jak i to, z enie wiem jakby sie zachowywal w pociagu :( Przed wyjazdem moge zalatwic konsultacje w Multiwecie, stala deklaracje na Chojraka tez przeznaczam. Co do suczek, mimo niewykastrowania nie probuje kopulowac, sprawdzilam juz na Misi [*] wiec z suczkami napewno sie dogada. Juz sobie wyobrazam jak lezy na cieplym kojcu, na wiosne i obserwuje psiaki do okola, a kto wie, do tego czasu moze juz znajdzie DS :):)????? Dada M informuj mnie na biezaco co i jak, bo duzo pracuje i nie zawsze mam dostep do kompa. Widzimy sie w sobote. Jeszcze raz dziewczyny dziekuje wam za serce. Jestescie cudowniejsze niz Owsiak:) Quote
groosia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ile brakuje dla Megi? Bo jestem w stanie troche hajsu wylozyc. Quote
Dada M Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Megi dopiero zaczyna żebry ;) Na razie ma 45 zł deklaracji stałej, potrzeba 360 zł. Ale staruszka ucieszy się z każdego grosika. Quote
TERESA BORCZ Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 MEGI POTRZEBNE SPORO CIOTECZEK WARSZAWIANEK. KRAJANEK, MAŁO TYCH DEKLARACJI ALE RUSZAMY Z AKCJĄ ZWOŁYWANIA CIOTECZKOWEGO "SABATU" Ta sunia musi miec pomoc tu i teraz , nie zdążymy je pomóc jak nie odmienimy nieco jej warunków życia. Quote
malibo57 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Megi ma tylko 45 stałych i malutko jednorazowych:( Quote
zuziaM Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Oj, jak fajnie...... Tylko dziewczyny spokojnie z Megi .... To znaczy jak najbardziej, moze przyjezdzac, ale mnie najpierw przed wyjazdem uprzedzcie... PROSZE ! Bo chodzi o to, zeby sie nie przeliczyc i zeby miejsce bylo. jest juz u mnie od wczoraj kudlacz [B]FINNI[/B]...... w niedziele przyjezdza na dwa tygodnie [B]hotelikowy psiak[/B] ( na ferie ludzie wyjezdzaja ) ...... w poniedzialek bedzie juz [B]RUMEK[/B] jak dobrze pojdzie i dobrze rozumiem, to w weckend - [B]CHOJRAK[/B] byc moze, ze przyjedzie z [B]GIBONEM[/B] ( ale to od was juz zalezy i mozliwosci transportu ).. [B]????[/B] .......... i wszystkie budki , ktore sa wstawione do kojcow beda juz zajete..... [U]Jedna budka jeszcze jest do skonczenia[/U] ( wstawic scianki i podloge ze styropianu i przybic dach, polozyc pape, wymalowac i bedzie gotowa ). Mysle, ze to bedzie mozna zrobic juz w ten piatek. Tak wiec ewentualnie dla Megi bylaby budka...... Ale, prosze zawiadomcie mnie wczesniej, bo nie moge sie deklarowac z innymi psiakami wtedy. A deski na kolejne budy beda juz w poniedzialek..... snieg uniemozliwil ciecie drzew i pan nie mogl wczesniej nam ich przygotowac, niestety. Stad to opoznienie z kolejnymi budami...... Quote
katarzyna005 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witam Chojraczka. Pieniążki wpłaciłam na konto. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts