Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdyska25']Proszę się nie zdziwić bo wysłałam nowy nr konta dla Chojraczka wszystkim, którzy tutaj ostatnio zaglądają. Tak na wszelki wypadek ;)

Niestety nie mogę znaleźć Ania_to_ja. Czy ktoś mógłby mi pomóc?

Może powysyłać pv z prośbą o powrót osób, które pojawiły się na samym początku?[/QUOTE]

Dzięki za nr konta :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elza22']Nie dałam rady dzisiaj wysłać rzeczy na bazarek dla Chojraczka,sama byłam z maluszkiem wiec nie było szans myślę że w poniedziałek uda mi się wysłać.[/QUOTE]

Nic sie nie stalo . to czekam na paczke w tym tygodniu ;)

magdyska- dzieki za nr konta.:)

Posted

[INDENT] [U][B]MÓJ POST ROZLICZENIOWY:[/B][/U] PROWADZONY OD PIERWSZEJ WPŁATY, CZYLI od 22.01.2013 r.

[B]WPŁATY STYCZEŃ 2013:[/B]

* Bjuta- 25 zł.

[B]WYDATKI STYCZEŃ 2013:[/B]
[/INDENT]

wszystkie wpłaty/wydatki będą znajdować się w poście nr 2- oczywiście te prowadzone przeze mnie.

I teraz chciałabym się zapytać. Na co najpierw przeznaczane będą pieniądze?
jest ich niewiele bo za sam hotel to koszt 350 zł./m-c Chojrak ma ze 100 zł? do tego leki, karma i dług.
Marnie to wygląda...

Posted

tym bardziej że Chojrak to już staruszek (jak na psa dużej razy) więc można powiedzieć że to już jego dożywocie
chyba trzeba by pozapraszać nowe osoby na wątek , być może uda się dozbierać trochę stałych deklaracji

Posted

Karmę mu kupiłam ze 2 tygodnie temu. P.B go ostatnio wsparła sumą 160 zł - ale one nie wchodzą do puli to znaczy, proszę ich nie odpisywać od długu - bo to są takie dodatkowe pieniążki na badania, czy coś tam. Myślę, że one wystarczą na potrzeby weterynaryjne, karma też powinna na miesiąc z okładem wystarczyć - skupmy się więc najpierw na nazbieraniu 350, żeby od lutego już dług się nie mnożył i spróbujmy spłacić dług. A raczej dłużysko!

Posted

napisałam na FB na wydarzeniu, ze podam numer konta osobom, które się zgłosza ze nadal chcą go wesprzeć i nic... cisza.
magdysko, czy ja mogę tam upublicznić ten dane??? może wtedy jakoś ruszy, sama nie wiem....

Posted

[quote name='Bjuta']Karmę mu kupiłam ze 2 tygodnie temu. P.B go ostatnio wsparła sumą 160 zł - ale one nie wchodzą do puli to znaczy, proszę ich nie odpisywać od długu - bo to są takie dodatkowe pieniążki na badania, czy coś tam. Myślę, że one wystarczą na potrzeby weterynaryjne, karma też powinna na miesiąc z okładem wystarczyć - skupmy się więc najpierw na nazbieraniu 350, żeby od lutego już dług się nie mnożył i spróbujmy spłacić dług. A raczej dłużysko![/QUOTE]

Dokładnie. Trzeba zacząć chyba zaproszenia na wątek wysyłać.

Posted

Zaproszenia wysłałam ale jak widać odzew ZEROWY! jakaś porażka!

Wolałabym publicznie nie pisać o danych mojego konta. Tam również jest adres itp a fb to duża społeczność. może napisz pv do ludzi, którzy pisali, że wesprą Chojraka, czy nadal mogą to zrobić?
350 zł. w tym przypadku co miesiąc- praktycznie nieosiągalne zebrać całą kwotę z deklaracji stałych bo jest ich ok. 100 zł.- brakuje więc AŻ 250 zł.!

[B]Klementynkaa- potwierdzam dotarcie 50,45 zł. z bazarku.
Pięknie dziękuję![/B]
Obecnie na moim koncie dla Chojraka jest 75,45 zł.

Posted

Tak sobie myślę, może szukać domu na całą Polskę, dodać w ogłoszeniu że dowieziemy psa gdyby domek się znalazł. Sama mogę dołożyć do transportu 100 zł gdyby domek się znalazł i ogłaszać go na różne województwa co myślicie?

Posted

[quote name='Elza22']Tak sobie myślę, może szukać domu na całą Polskę, dodać w ogłoszeniu że dowieziemy psa gdyby domek się znalazł. Sama mogę dołożyć do transportu 100 zł gdyby domek się znalazł i ogłaszać go na różne województwa co myślicie?[/QUOTE]

Ja myślę, że jak najbardziej. Chyba, ze podróż miałaby źle wpłynąć na Chojraka?

Posted

Magdyska, prosze o nr konta, bo ja przelalam znow DadzieM pieniazki.....

dziewczyny-mam mnostwo rzeczy na bazarek- szklo-szklanki,kieliszki,itd, plyty CD z muzyka i filmami, troche ksiazek, ubran, kosmetykow uzywanych, jakies lakiery do paznokci, potrzebuje waszego wpsarcia, aparat mi sie popsul, a nie mam pracy i funduszy aby isc go naprawic bo to wydatek 200 zl....;/
czy jest ktos chetny kto moglby pomoc w obfoceniu gadzetow i wystawieniu ich na bazarek? moge ewentualnie wyslac komus te rzeczy w kartonie. a co z rzeczami ktore sie nie sprzedaly na poprzednich bazarkach? u kogo one sa :)?

jak sie czuje ratlerek Chojrunio :)??????

Posted

Kolejne wpłaty dla Chojraczka i proszę mi powiedzieć- może ktoś się orientuje, czy to są wpłaty od ludzi z FB?

[B]* Pan Marcin S. z Ostrówka k. Lubartowa - 20 zł.
* Pani Agnieszka G.-R. z Łodzi- 50 zł.
* P.B za I i II - 200 zł.[/B]

Pięknie dziękuję!

[U][B]STAN KONTA NA DN. 28.01.2013r.:[/B][/U]

[SIZE=3][B]+ 345,45 zł.
[/B]
Proszę oczywiści[SIZE=3]e nie zapominać, że Cho[SIZE=3]jrak nadal ma ogromny dług... i tutaj pytanie[SIZE=3], czy zapłacić za hotel za styczeń, czy na leki zostawić bo jak Bjuta nap[SIZE=3]isała- Chojr[SIZE=3]aczek [/SIZE]karmę ma.
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

p.b to jest taka tajemnicza dusza, która strzegła Saszę - a teraz strzeże Chojarczka. Nie jest z FB.
Ja uważam, że trzeba zapłacić Kasi za Styczeń (i każdy następny miesiąc) - pamiętajmy, że ona ma grubo ponad połowę psów na bezpłatynym tymczasie, a przecież nie może pracować mając takie stado dementywnych staruszków!!

Posted (edited)

[B]Zdecydowanie[/B] trzeba zapłacić pełną opłatę (350 zł) za hotelik Chojraka za styczeń 2013!

[U]Musimy też dokładnie ustalić, ile długu ma Chojrak.
[/U]Moim zdaniem dług psa wynosi 4 razy 350 zł (wrzesień, październik, listopad, grudzień) plus 260 zł (brakujące za sierpień) [SIZE=2]= [B]1660zł.[/B][/SIZE]
Przypominam, że należy odliczyć od długu Chojraka 120 zł ze Skarpety im.Talcott, które poszło bezpośrednio na konto Kikou,
czyli zakładając, że zapłacimy za styczeń 2013 [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]dług z roku 2012 wynosi dokładnie: 1540 zł.[/B][/SIZE][/COLOR]

Kto wie, jak wygląda sprawa rozliczenia chojrakowych funduszy przez Dada M???
Swoją styczniową deklarację wysłałam na konto Dady. Mam nadzieję, że te pieniądze nie przepadły...

Edited by Monika z Katowic
Posted

[quote name='magdyska25']Kolejne wpłaty dla Chojraczka i proszę mi powiedzieć- może ktoś się orientuje, czy to są wpłaty od ludzi z FB?

[B]* Pan Marcin S. z Ostrówka k. Lubartowa - 20 zł.
* Pani Agnieszka G.-R. z Łodzi- 50 zł.
* P.B za I i II - 200 zł.[/B]
[SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3] [/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
te dwie osoby są z FB

Bjuta - wykorzystamy Twoje konto, szkoda tracić czas! dziękuję :)
[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][B]Zdecydowanie[/B] trzeba zapłacić pełną opłatę (350 zł) za hotelik Chojraka za styczeń 2013!

[U]Musimy też dokładnie ustalić, ile długu ma Chojrak.
[/U]Moim zdaniem dług psa wynosi 4 razy 350 zł (wrzesień, październik, listopad, grudzień) plus 260 zł (brakujące za sierpień) [SIZE=2]= [B]1660zł.[/B][/SIZE]
Przypominam, że należy odliczyć od długu Chojraka 120 zł ze Skarpety im.Talcott, które poszło bezpośrednio na konto Kikou,
czyli zakładając, że zapłacimy za styczeń 2013 [COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]dług z roku 2012 wynosi dokładnie: 1540 zł.[/B][/SIZE][/COLOR]

Kto wie, jak wygląda sprawa rozliczenia chojrakowych funduszy przez Dada M???
Swoją styczniową deklarację wysłałam na konto Dady. Mam nadzieję, że te pieniądze nie przepadły...[/QUOTE]
Ja wysłałam na konto DadaM 100 zł ze skarbonki Sendi - też mam nadzieję, że ta kasa dotrze do Chojraczka