Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dada M']Dotarły wpłaty:

Groosia - 130 zł
Ania_to_ja - 20 zł
Maruda666 - 20 zł

Ze spadku po Lennonie przekazuję dla Chojraka 240 zł.

Przelałam Kasi 350 zł za wrzesień, będę się z nią kontaktować dziś lub jutro, aby wstępnie umawiała się na badania u onkologa we Wrocławiu.[/QUOTE]

Te 130 zł. od Groosi to z bazarków?
Jeśli tak, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, że pieniądze już dotarły- chciałabym zamknąć bazarki:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212577-KONIEC!!!-ROZLICZAM!!!CIUSZKI-PASKI-CZAPKI-na-Chojraka-w-DT[/url]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/212391-KONIEC!-ROZLICZAM*BRELOK-MAGNES-z-TWOIM-PSEM!!!-NA-BADANIA-DLA-CHOJRAKA-Z-DT-U-KIKOU*[/url]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']Te 130 zł. od Groosi to z bazarków?[/QUOTE]

Nie mam pojęcia, w tytule przelewu nie było informacji, że to fundusze z bazarków.
Groosia ?

Holly100 - piękny wynik ! Jestem po wrażeniem, dziękuję :)
Zaraz wyślę pw z nr konta.

Posted

Rozmawiałam z Kasią - kontaktowała się z onkologiem z Wrocławia. Dr Hildebrand stwierdził, że trzeba podjąć kolejną próbę kastracji - należy wybrać inny sposób narkozy.
Guz w jądrze Chojraka rośnie, nie ma innej rady, jak spróbować go usunąć.
Kikou ma dać znać, gdy ustali termin zabiegu z poleconym przez onkologa anestezjologiem.

Posted

[quote name='groosia']hej dziewczyny, no pieniadze ktore przelalalm to i z bazarku tez byly:)[/QUOTE]

Ok, a możesz rozpisać dokładniej: ile zł z jednego bazarku, ile zł z drugiego i ile od Ciebie ?
Porządek musi być :)

Posted

z bazarku bryloczkowego doszlo o mnie 69 zl, z ciuszkowego Alice 20 zl , nie pamietam ile tam bylo za wysylke, wiec ktos musi znalezc linki z bazarkow, i tam sprawdzic:)
no a ja wyslalam kolejne 120 zl za Chojraka, plus te 40 z l to razem 160 ode mnie.....ja nie wiem jak wy ogarniacie ta dogomanie, i te bazarki,nie moge wyjsc z podziwiu....postaram sie za nastepy miesiac tez cos wplacic mimo,ze pracy nie mam ;/

sluchajcie dziewczyny.mam w domu mnostwo kosmetykow, ksiazek, i tych ubran, czy ktoras moglaby zabrac to na przechpwanie i pomoc nam to powystawiac na bazarku dla chojraka? bo bc moze ja poprostu kiepskie zdjecia i opisy robie?

Posted

Operacja Chojraka odbędzie się prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.

Zapraszam na bazarek dla Tytusa:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216056-SREBRNA-BIŻUTERIA-ubrania-dvd-dla-Tytusa-do-24.10-do-21.00[/URL]

Posted

Dzięki za kciuki :)

Zapraszam na kolejny bazarek, tym razem na pokrycie długu Koli - przepyszne psie przysmaki, wędzone kurze łapki z domowej wędzarni !

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/216107-WĘDZONE-KURZE-ŁAPKI-z-domowej-wędzarni-dla-Koli-do-17.10-do-21.00[/URL]

Posted

trzymam kciuki u rak i nog za Chojraka!!!!:):)

Alice. tego jest z 4-5 toreb ogromnych, ale mysle,ze jakbys chciala to moglabym ci to pod sam domek podrzucic jezlei mieszkasz w wawie

Posted

[quote name='groosia']trzymam kciuki u rak i nog za Chojraka!!!!:):)

Alice. tego jest z 4-5 toreb ogromnych, ale mysle,ze jakbys chciala to moglabym ci to pod sam domek podrzucic jezlei mieszkasz w wawie[/QUOTE]

i co u Chojraka?

[B]groosia[/B] jutro sklecę pw do Ciebie to się ugadamy.
pozdrawiam!

Posted

mam nadzieje ze tym razem sie uda i bedzie wsyztsko ok \:):)

ok alice, to czekam na priv

naszlo mnie w ogole by te moje rzeczy powystawiac w ogole na aukcje zbiorowe i porozdzielamy kaske z ewentualnych dochodow na psiaki, bo inaczej tego nie sprzedamy:(

myslalam tez, by zrobic cos w stylu bazarku fantowego...ze dziewczyny kupowalyby np. za 10 zl cegielke, i ja bym im wyslala w zamian te kosmetyki, bo one niedlugo straca calkiem waznosc, a jeszcze kilkadziesiat da sie uratowac,poki nie minela data waznosci, co sadzicie?

przeterminowane moze za grosze juz sprzedac :( ......ech......

Posted

[quote name='groosia']mam nadzieje ze tym razem sie uda i bedzie wsyztsko ok \:):)

ok alice, to czekam na priv

naszlo mnie w ogole by te moje rzeczy powystawiac w ogole na aukcje zbiorowe i porozdzielamy kaske z ewentualnych dochodow na psiaki, bo inaczej tego nie sprzedamy:(

myslalam tez, by zrobic cos w stylu bazarku fantowego...ze dziewczyny kupowalyby np. za 10 zl cegielke, i ja bym im wyslala w zamian te kosmetyki, bo one niedlugo straca calkiem waznosc, a jeszcze kilkadziesiat da sie uratowac,poki nie minela data waznosci, co sadzicie?

przeterminowane moze za grosze juz sprzedac :( ......ech......[/QUOTE]

komsetyki próbuj jak najszybciej szkoda, zeby się zmarnowały.
pw poszło
hej!

[B]Dada M[/B] poszła część kaski, na 2 psiaki póki co.