magdyska25 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Dada M']Dotarły wpłaty: Groosia - 130 zł Ania_to_ja - 20 zł Maruda666 - 20 zł Ze spadku po Lennonie przekazuję dla Chojraka 240 zł. Przelałam Kasi 350 zł za wrzesień, będę się z nią kontaktować dziś lub jutro, aby wstępnie umawiała się na badania u onkologa we Wrocławiu.[/QUOTE] Te 130 zł. od Groosi to z bazarków? Jeśli tak, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, że pieniądze już dotarły- chciałabym zamknąć bazarki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/212577-KONIEC!!!-ROZLICZAM!!!CIUSZKI-PASKI-CZAPKI-na-Chojraka-w-DT[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/212391-KONIEC!-ROZLICZAM*BRELOK-MAGNES-z-TWOIM-PSEM!!!-NA-BADANIA-DLA-CHOJRAKA-Z-DT-U-KIKOU*[/url] Quote
Dada M Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 [quote name='magdyska25']Te 130 zł. od Groosi to z bazarków?[/QUOTE] Nie mam pojęcia, w tytule przelewu nie było informacji, że to fundusze z bazarków. Groosia ? Holly100 - piękny wynik ! Jestem po wrażeniem, dziękuję :) Zaraz wyślę pw z nr konta. Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Poleciała październikowa deklaracja dla kochanego Chojraczka. Trzymaj się psiaczku!:loveu::loveu: Quote
Dada M Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Dziękuję :) Pisałam już do Kasi, ruszamy z akcją "badania Chojraka" :) Quote
Dada M Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Dotarły wpłaty: malibo57 - 50 zł (X) Monika z Katowic - 15 zł (X) Holly101 - 500 zł (z bazarku) !!! :) Dziękuję ślicznie :) Quote
Dada M Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Rozmawiałam z Kasią - kontaktowała się z onkologiem z Wrocławia. Dr Hildebrand stwierdził, że trzeba podjąć kolejną próbę kastracji - należy wybrać inny sposób narkozy. Guz w jądrze Chojraka rośnie, nie ma innej rady, jak spróbować go usunąć. Kikou ma dać znać, gdy ustali termin zabiegu z poleconym przez onkologa anestezjologiem. Quote
groosia Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 hej dziewczyny, no pieniadze ktore przelalalm to i z bazarku tez byly:) Quote
Dada M Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='groosia']hej dziewczyny, no pieniadze ktore przelalalm to i z bazarku tez byly:)[/QUOTE] Ok, a możesz rozpisać dokładniej: ile zł z jednego bazarku, ile zł z drugiego i ile od Ciebie ? Porządek musi być :) Quote
alice midnight Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 nasze bazarki dla Chojraka i innych psiaków jutro się konczą, przypominam i zapraszam! Quote
groosia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 z bazarku bryloczkowego doszlo o mnie 69 zl, z ciuszkowego Alice 20 zl , nie pamietam ile tam bylo za wysylke, wiec ktos musi znalezc linki z bazarkow, i tam sprawdzic:) no a ja wyslalam kolejne 120 zl za Chojraka, plus te 40 z l to razem 160 ode mnie.....ja nie wiem jak wy ogarniacie ta dogomanie, i te bazarki,nie moge wyjsc z podziwiu....postaram sie za nastepy miesiac tez cos wplacic mimo,ze pracy nie mam ;/ sluchajcie dziewczyny.mam w domu mnostwo kosmetykow, ksiazek, i tych ubran, czy ktoras moglaby zabrac to na przechpwanie i pomoc nam to powystawiac na bazarku dla chojraka? bo bc moze ja poprostu kiepskie zdjecia i opisy robie? Quote
alice midnight Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 ile to waży [B]groosia[/B]? jakbys miała to jak zważyć i podrzucić mi kiedyś na zachodni to mogę się podjąć kolejnego bazarku. a może łatwiej to po prostu zapakowac w pudło i wysłać? Quote
Dada M Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Operacja Chojraka odbędzie się prawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Zapraszam na bazarek dla Tytusa: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216056-SREBRNA-BIŻUTERIA-ubrania-dvd-dla-Tytusa-do-24.10-do-21.00[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='holly101']Już teraz trzymam mocno kciuki!!![/QUOTE] Ja również trzymam najmocniej, jak potrafię... żeby tylko wszystko było dobrze. Quote
Dada M Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dzięki za kciuki :) Zapraszam na kolejny bazarek, tym razem na pokrycie długu Koli - przepyszne psie przysmaki, wędzone kurze łapki z domowej wędzarni ! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/216107-WĘDZONE-KURZE-ŁAPKI-z-domowej-wędzarni-dla-Koli-do-17.10-do-21.00[/URL] Quote
groosia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 trzymam kciuki u rak i nog za Chojraka!!!!:):) Alice. tego jest z 4-5 toreb ogromnych, ale mysle,ze jakbys chciala to moglabym ci to pod sam domek podrzucic jezlei mieszkasz w wawie Quote
alice midnight Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='groosia']trzymam kciuki u rak i nog za Chojraka!!!!:):) Alice. tego jest z 4-5 toreb ogromnych, ale mysle,ze jakbys chciala to moglabym ci to pod sam domek podrzucic jezlei mieszkasz w wawie[/QUOTE] i co u Chojraka? [B]groosia[/B] jutro sklecę pw do Ciebie to się ugadamy. pozdrawiam! Quote
Dada M Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Termin operacji wyznaczony został na 31 października. Chojrak czuje się dobrze, więc trzymajcie kciuki, by operacja się powiodła. Quote
groosia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 mam nadzieje ze tym razem sie uda i bedzie wsyztsko ok \:):) ok alice, to czekam na priv naszlo mnie w ogole by te moje rzeczy powystawiac w ogole na aukcje zbiorowe i porozdzielamy kaske z ewentualnych dochodow na psiaki, bo inaczej tego nie sprzedamy:( myslalam tez, by zrobic cos w stylu bazarku fantowego...ze dziewczyny kupowalyby np. za 10 zl cegielke, i ja bym im wyslala w zamian te kosmetyki, bo one niedlugo straca calkiem waznosc, a jeszcze kilkadziesiat da sie uratowac,poki nie minela data waznosci, co sadzicie? przeterminowane moze za grosze juz sprzedac :( ......ech...... Quote
alice midnight Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='groosia']mam nadzieje ze tym razem sie uda i bedzie wsyztsko ok \:):) ok alice, to czekam na priv naszlo mnie w ogole by te moje rzeczy powystawiac w ogole na aukcje zbiorowe i porozdzielamy kaske z ewentualnych dochodow na psiaki, bo inaczej tego nie sprzedamy:( myslalam tez, by zrobic cos w stylu bazarku fantowego...ze dziewczyny kupowalyby np. za 10 zl cegielke, i ja bym im wyslala w zamian te kosmetyki, bo one niedlugo straca calkiem waznosc, a jeszcze kilkadziesiat da sie uratowac,poki nie minela data waznosci, co sadzicie? przeterminowane moze za grosze juz sprzedac :( ......ech......[/QUOTE] komsetyki próbuj jak najszybciej szkoda, zeby się zmarnowały. pw poszło hej! [B]Dada M[/B] poszła część kaski, na 2 psiaki póki co. Quote
groosia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 z tymi kosmetykami to ja szczescia nie mam, chyba powystawiam je od 1zl.... :( Quote
alice midnight Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 kciuki za Chojraczka są, pisz co u Niego! :modla: musi być dobrze! Quote
Recommended Posts